Чужбински манджи

  • 71 292
  • 956
  •   1
Отговори
# 855
  • забравих си мисълта...
  • Мнения: 5 728
Barbabeau, 99 е ужас  Crazy Но казват, че е въпрос на навик - като си дадеш време да свикнеш, ти харесва и не искаш повече от млечния  Simple Smile

Венета, не съм го виждала и пробвала този. Вътре е с ликьор ли, като пияните вишни? Стафидите къде са? Или няма?  Thinking

Не Блонди, няма стафиди, само течен коняк има вътре. Тук не го продават във всеки магазин. Не знам защо е така. Виждала съм го само в магазините на Interspar. Много е вкусен!

# 856
  • The QC to be!!!
  • Мнения: 5 345
99% не е мн далеч от 100%. Аз обичам черен шоколад повече от млечният, но 100% беше като пелин и нямаше никакто топене в устата, и повече от 1 малко парче не можах да изям  Sick Бях взела един голям и отиде за готвене.  Blush За марката не ме питайте, че го взех от магазин за ръчна изработка. 80%-90% са ок.  Laughing

# 857
  • Мнения: 27 523
Продават ли 100 процента? Не съм виждала  Thinking

# 858
  • The QC to be!!!
  • Мнения: 5 345
Продават ли 100 процента? Не съм виждала  Thinking
По принцип не, и аз не съм виждала, но това беше в магазин за ръчно правен шоколад, тяхна си марка е, и там е нещо като кафе-магазин. Можеш да си пръчаш какъвто искаш смешан течен-топъл шоколад и продават и самите видове шоколади, че даже има разфасовки от по 2 кг  Shocked Иначе топлият-течен шоколад го правят от едни малко "капки" шоколад и като капучиното на пара, но слагат мляко. Капките са подобни на Hershey's Kisses но на 1/4 от техният размер. 100% топъл-течен шоколад не правят, само 80%.  Peace

Oбаче чичо goole извади и 100% Какао шоколад   Mr. Green Не те съветвам да си правиш експеримент с яденето му  Sick

# 859
  • Мнения: 703
Оо,аз много харесвам шоколадови  трюфели..Обичам Chocolatier Lemaître  трюфелите(белгийски са и тези на  Côte d'Or ) Peace

# 860
  • Мнения: X
оооо, обожавам Линдт 99
за съжаление тук не го внасят и всяко лято си внасям 5-6 броя

той си има технология на ядене
първо трябва да си свикнал постепенно с 70%, 85 и 90%
после от 99% се слага една малка плочка в устата и се държи там, като през това време се пие кафе
комбинацията е убийствено добра

# 861
  • Мнения: 27 523
Да, и на мен така ми обясниха - че си трябва времето на привикване и нагаждане. Аз от години опитвам, ама като че не става  hahaha Яд ме е, че няма шоколад само със стафиди. Без лешници и др. Само шоколад и стафиди. Е, няма и няма  Crossing Arms

Бейби, в Метро тук ужасно се кефя на едни блокчета с шоколад, всеки от който тежи по 5кг, има и млечен, и черен, но вида и тежината им са просто убийствени  hahaha Бих ги купила, но няма за какво да ги ползвам в такива разфасовки.  Crazy

# 862
  • The QC to be!!!
  • Мнения: 5 345
Блонди често летя през Лондон-ските летища и винаги вземам поне по 1 шоколад от 1кг. Там винаги ги има. ММ го унищожава за 1 седмица  ooooh! Не, че са нещо особенно, но ми е навик да му ги нося, и са в опаковки на UK знамето  Wink та минават за подарък. Та си представям 5кг, тъкмо за 1 месец би му стигнал.

# 863
  • Мнения: 616
Американки, кажете какви хубави шоколади хапвате тук? ПОвечето са ужасни и съм спряла с експериментите , вземам само Линдор бонбонки, рядко намирам Милка и то доста ограничен избор  Confused

# 864
  • Мнения: 1 777
Американки, кажете какви хубави шоколади хапвате тук? ПОвечето са ужасни и съм спряла с експериментите , вземам само Линдор бонбонки, рядко намирам Милка и то доста ограничен избор  Confused
Аз не обичам и не ям шоколад ,но мъжа ми доста ги обича.
Купувам му от  trader joe's този
Има различни не е само дарк с лешници има млечни с ядки или без ,но на него този му е любимия.

# 865
  • Мнения: 4 310
 Мис Нели, Линд има на всякъде, Милката е дефицит верно, Хърши не понасям. Веднъж бях попаднала на някакъв австрийски не лош, но повече не го намерих.

# 866
  • Мнения: 5 710
Извинявайте, но не намирам нещо това, което търся

Какво е камут? Какво се прави от камут?

# 867
  • Мнения: 7 693
КАМУТ
Камутът е сорт пшеница, известен от древен Египет и останал непроменен до днес. Отличава се с изключително ниското си съдържание на глутен. Може да се гарнира със зеленчуци или да се добави към варени ястия, след като предварително се свари. Количеството от пакета се вари в 1л вода на слаб огън около 2 часа, докато поеме цялата вода.
Подходящ за култивиране на био-кълнове
 

зърното му е доста по-едро от отва на пшеницата,много по-вкусно покълнало,и много по-издържливо на влияние/в хладилник се запазва по-дълго време непроменен вкуса/
ние го ползваме само за кълнове,но има и брашно от камут,значи за всичко може да се ползва Peace

# 868
  • Мнения: 15 804
Miss Nelie, тук е пълно с Линдт (любим), Милка и Тоблерон (любими на ММ) и ето тези - много любими на всички ни (по дискусията белгийски/швейцарски аз съм фен на немския шоколад Simple Smile):


http://www.google.com/images?q=ritter+sport+chocolate&oe=utf … =1146&bih=546

На Харвард Ск в Кембридж има магазинче, пълно и с евро шоко екзотики, та имах и период на серийно опитване, но отмина, слава богу; при гърците има Лакта; при руснаците - изобилие от шоколад... и на Трейдъра шоколадите не са лоши никак!

...
Oh, връщам се, за да препоръчам на неопитвалите не-съвсем-обичайното съчетание на шоколад и люта чушка (не само на Линдт) - с една дума Ох!КЕФ!!!

http://www.google.com/images?q=lindt+chili&oe=utf-8&rls= … =1146&bih=546

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 04:49 от Agent Provocateur

# 869
  • Мнения: 2 152
Умирам си за шоколад Лакта,добре,че имам силна воля и не си позволявам често Laughing

Общи условия

Активация на акаунт