Мартенската мама знае, че през март с бебе ще играе! (38)

• 19 422
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА SISI2000 !!!!

Добро утро на всички мами Simple Smile
Маринекс, ето ме с кафе в ръка   food010
Днес май пак ще е хубав ден и смятам отново да скитам по улиците на Варна.

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 16:07 от Mamma

# 91
Добро утро, мамчета.
Честито бебче на мама сиси2000.Да е жив и здрав, бързо възстановяване и изписване на мама и наздраве на тати.
Виждам, че за кривичкото си говорите-и аз съм така от 2-3 дена.Много съм раздразнителна и изнервена и аз постоянно се карам със всички.Даже и на сън сънувам как съм яхнала метлата и се карам с мъжо и приятелите му наред.
Аз днес съм много раннобудно.Много отдавна не ми се е случвало.Изпращах мъжо за София и станах към 7 и нещо.Сега си направих една витаминна закусчица само от плодове и ще помързелувам, че много рано.Нещо не можах и да спя като хората снощи.Голямо въртене беше, на пресекулки съм спала и ми беше много тежко.Отдавна не се бях чувствала така.Мислех си, че е минал вече този период.
Ами, това е от мен.Пожелавам ви един много слънчев и усмихнат ден.Стискам палчета на всички, които имат нужда.По-късничко мисля пак да излизя да се разхождам.

# 92
Здравейте и от нас присъединявам се към мамчетата с акробатчета в корема от 5 часа ха да спре ама не гимнастика и това си е  jump

Честито бебче на мама Сиси да е много послушен и много да редва мама и тати

# 93
  • София
Ох, голям смях с моят мъж сега. Звъни ми по телефона да ме чуе как съм (той излиза много рано, още в 6.30ч) и ме пита освен мен, как е и Митко Палаузов.
И аз-кой?
А той- Митко Палаузов бе!
Аз- кой е Митко Палаузов (като започвам да си мисля за някой познат)?
Мъжът- е как кой, синът, виж че е като партизанин, крие се и не иска да излиза.  Joy
Заболя ме корема от смях, а то ми остават някакви десетина дни до термин, а аз нямам никакви индикации за близко раждане, нито контракции имам, нито нещо ме боли. newsm78
Та така, партизанин било нашето момче.  hahaha

# 94
Честито слънчице на мама Сиси!да ресте умно добро , здраво и силно детенце !

Нинчо , зареждам се до теб с кайвенцето - даже вече е готово  Hug Laughing
НаНина , чудесни покупки мило  Hug със здраве да ги носи малкия юнак. За гладенето от сега ти казвам - май по-добре аз да идвам да помагам  Laughing Гледам и ти добре си напазарувала в количества  Laughing голям зор е а и като бях решила , че искам всичко да е изгладено , сякаш някой ще ме убие ако от всичко оставя по малко и неизгладено  Crazy
За първа нощ от много време съм спала само с едно ставане - дълбок здрав сън.Дано имам късмет тези три четири дни да е все така  Wink
Днес съм на среща с анестезиолог и кардиолог и на тонове .После ще пиша как е минало  Laughing

Хубав ден на всички и се отчитайте с кафетата , че ще ви броим родили инак  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 95
Честито момченце на sisi2000! Да й носи много радост и много да я слушка.

Добро утро  Two Hearts
Маринексче, Тук съм с кафенцето и виртуалните курабийки  cook Слагам целомъдрените гащи, заключвам ги с катинара, и никакво раждане до края на другата седмица.  Laughing

Хубав ден на всички   bouquet

# 96
Antoniya The One , мъж ти ме скапа от смях рано рано с тоя Митко Палаузов  Joy Joy Joy Joy Joy hahaha Нормално по младото поколение да не го знае кой е , но дъртите кат мен са ни промили мозъците на младини и се хилех с глас  Laughing Laughing Laughing

# 97
 хайде и аз със вас на кафе и закуска food010 cook

# 98
  • Варна
 Antoniya The One вие сте партизани, а моя мъж й вика футболистка и според него не можело момиче така да ритало било момче и доктора не можа да го убеди че ще има дъщеря не син Simple Smile))
 marinex то верно са ви промивали мозъците аз като видя такива книжки с разни момченца с червени шалчета направо ги прескачам тук е пълно с такива Simple Smile)))
Днес имах намерение да чистя, аз не мога си отворя очите какво ти чистене направо съм станала както казва моя мъж "канап" прозявам се пред компютъра а около мен ме чака метлата и стирката ужасссссссссссссс
Утре съм от 07,30 на лекции как ли ще стане в 6 Simple Smile))))

# 99
  • София
То явно защото и моят мъж не е младеж, 75-ти набор е, ама къде се е сетил за тоя Митко Палаузов..... Joy

# 100
То явно защото и моят мъж не е младеж, 75-ти набор е, ама къде се е сетил за тоя Митко Палаузов..... Joy
Ааааа млад е той хич не го набутвай при нас в тежката артилерия  Laughing Laughing Laughing

# 101
Честито  бебче на мама Сиси  Hug

Добре завърнали се и на всички мами, които вече са родили. Много хубави и полезни разказчета сте написали как е минало всичко около раждането.

Аз отивам на тонове в Тина Киркова и се надявам всичко да е наред. Стискам палчета и на всички, които се нуждаят.

# 102
  • Варна
http://martenki2010.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=420035;page=5;#paging
 сега се сетих моя мъж ме снима онзи ден вечерта да ви покажа какво значи малък корем в сравнение с вашите Simple Smile))
моя си е баш при вас marinex 68 набор е Simple Smile))) за сметка на това ме носи на ръце е нервира ме ама като ме види крива се скрива от очите ми и след 20мин си показва главата на вратата където съм аз и ме гледа ако му се усмихна значи може да влезе, ако ли не значи още не ми е минало и се изпарява Simple Smile) вечер го използвам за възглавничка спя подпряна на него той не мърда както легне така и става Simple Smile)) жив тормоз  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 103
Забравих да ви се похваля - вчера една приятелка ми подари нейния стерилизатор Чико и едно много хубаво кенгуру, почти новичко. А след като се видях с нея ходих до Jumbo на бул. България, до Билла. Там има чудни комплекти долно чаршафче и калъфка - най-различни. Някой питаше за такива. Ама не знам имаше ли и с горен плик. Имаше също и най-различни одеялца. Аз също ви бях питала преди 2-3 седмици за вида одеяло, което ще ползвате. Преди месец купих един комплект с олекотена завивка, но ми се стори огромна и много съжалявам, че я купих. Вместо нея ще ползвам една по-плътна пелена и различни одеялца - взех си едно испанско от Вис Виталис, и то ми се струва оптималната дебелина. Ще ползвам пликовете, които са по-големи от одеялцата, но ще ги прегъвам. В Джъмбо имаше и одеялца като за количка.

# 104
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.
Antoniya The One мАЙ И АЗ СЪМ НЕЩО КАТО МИТКО ПАЛАУЗОВ СТАНАЛА. Откакто приключих със служебните ангажименти немога да се свъртя и 2 минути в къщи, а какво остава да включа компютъра и да седна да ви по прочета. Е то се вижда резултата 2 дена не съм влизала и вие вече нова тема сте пуснали Joy Joy Joy
Чуствам се като отвързана с толкова свободно време и се опитвам да си наваксвам със срещите с приятели.

Е стига за мен, само се моля да не ме хване раждането по улиците, нищо че имам още поне 2 седмици.
Antoniya The One При предишната ми бремнност индикации за раждане получих чак вечерта преди телмина, тогава даже и тоновете не ми следяха както сега се практикува.

МОМИЧЕТА ДНЕС ЩЕ НАРУША ЗАБРАНТА ЗА ВИРТУАЛНИ ВКУСОТИИ НО ИМАМ ПОВОД ДА ПОЧЕПЯ
ИМАМЕ ГОДИШНИНА ОТ СВАДБАТА 14 ГОДИНИ ОФИЦЯЛНО ПРИЗНАТ СЪВМЕСТЕН ЖИВОТ

Да не забравя да поздравя и родилите вече мами и техните сладурчета
Бриян (3150 г, 49 см) на мама Krischeto (термин 01.03.)
момченце (3640 г, 52 см) на мама sisi2000 (термин 11.03.)

Много здраве, щастие и любов от тук на татък им пожелавам

Ей Carmen какви са тия целомъдрени гащи дето ще ги слагаш  Joy Joy Joy  аз съм точно на обратната вълна на ли искам да родя както раждат циганките - да се изтреля като тапа за нула време.

Общи условия

Активация на акаунт