Къде във Варна - 8

• 85 945
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • York
Реа, не е необходимо да е точно от Триград. Мурсалския чай се отглежда вече култивирано почти навсякъде в Западни Родопи. Защитен вид е все още като диворастящо, макар че на хората в Триград това никога не им е пречело  Laughing

# 706
  • София
момичета,

пак имам питанки към вас  Wink Предстои ми кръщене, ако знаете къде във Варна:

1) правят хубави питки (обредни ли как се водят за случая)?
2) Дайте ми и идейки за аранжирането й с целуфан или някой, който върши чудеса в опаковането?
3) търся и добър гримьор за друг повод (да не взема много скъпо), че като се обадя ми говорят все за около 100лв грим  Shocked

# 707
Спешен въпрос :
Къде във Варна я има Сладоледената къща на Плей До ?
Благодаря!
  bouquet

# 708
Най-хубавите пити са във фурни Стефани и една фурна на кръстовището на пазара, светофарите с Бенковска.

# 709
Най-хубавите пити са във фурни Стефани

И аз винаги тях ползвам. Питите са супер вкусни.

# 710
  • Варна
Най-хубавите пити са във фурни Стефани и една фурна на кръстовището на пазара, светофарите с Бенковска.

А къде се намират тези фурни Стефани?
Благодаря!

# 711

А къде се намират тези фурни Стефани?
Благодаря!

телефон: 089 9983 225

Това намерих в нета иначе има и в Кайсиева градина на пазара и срещу Проектанска в уличката от др страна на булеварда

# 712
3) търся и добър гримьор за друг повод (да не взема много скъпо), че като се обадя ми говорят все за около 100лв грим  Shocked

за грим мога да ти препоръчам една мацка, тя е и фризьорка и гримира.
една моя приятелка я ползва за сватбата си и я направи страхотно.
цена не мога да кажа обаче - можеш да и се обадиш да питаш.
ще ти дам тел. на лични ако искаш Simple Smile

# 713
Хубави пити правят и във фурната срещу кметство Приморски - до механа Дядо Никола.

# 714
а някой да знае къде мога да си подвържа енциклопедии , които останаха без корици.

# 715
а някой да знае къде мога да си подвържа енциклопедии , които останаха без корици.

Във повечето големи книжарници или около ВИНС-а Там повечето книжарници подвързват учебници, лекци и т.н.

# 716
Някой моля Ви да каже кога откриват Гранд Мол Варна???

# 717
  • Deutschland/HE
на една реклама на Дайхман /за обувки/ пишеше, че откриват на 27.05

Някой моля Ви да каже кога откриват Гранд Мол Варна???

# 718
  • Варна
Имам питане не точно по темата, но не намерих никаква информация на друго място  Sad та за това ако някой може да ми отговори ще съм мн благодарна:
Къде може да се направи кариерно /професионално/ ориентиране за дете- седмокласник?
Преди доста време имаше такъв център за проф. ориентиране в една от уличките, перпендикулярна на Шопен. Не зная дали още е там, провери. Аз съм ходила там като бях на тая възраст  Laughing

# 719
момичета,

пак имам питанки към вас  Wink Предстои ми кръщене, ако знаете къде във Варна:

1) правят хубави питки (обредни ли как се водят за случая)?
2) Дайте ми и идейки за аранжирането й с целуфан или някой, който върши чудеса в опаковането?
3) търся и добър гримьор за друг повод (да не взема много скъпо), че като се обадя ми говорят все за около 100лв грим  Shocked

За питки- пробвала съм на ул.Бенковска на кръстовището с д-р  "Пискюлиев"-  страхотни са!Много вкусни, много пресни, всичко е ръчно производство.

За грим-Силвето на ул."Шипка", козметичния салон,  не съм се гримирала, но моя близка  е правила там грим, неузнаваема стана!Като съм имала козметични процедури съм виждала и други гримирани дами- страхотни постижения!

Да си задам и аз въпроса-  ще кумуваам!  дори тема пуснах в "ДиС".Въпросът ми е какво да облека на сина си-  почти на 5 год., не  желая да е костюмче, но нещо елегантно.Младоженците имат дъщеричка на почти две, ще е шаферка  и моят син трябва да е със съотватно облекло.

Общи условия

Активация на акаунт