90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №84

• 23 949
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Балушева, браво   bouquet

# 76
  • София
Защо в събота,нали пълнолунието започва в неделя след 18 и 30,аз поне така разбрах...
просто в неделя яж за последно за деня около 18 часа,в понеделник си плодова и всичко е ок...

Да бе.Нещо се обърках.Много ти благодаря.Супер.

# 77
Преди като я правих диетката бяхме обсъждали за маята , че може. Peace
Кашарел - ще взема да я направя тая пица за вечеря . Peace
balusheva  - браво за постигнатите резултати. Hug
Не се отказвайте момичета просто има моменти когато не се сваля ( примерно фаза на луната , овулация , МЦ )  Peace

# 78
Благодаря момичета!
Май не трябв ада се качвам на кантара, че да не се отказвам. Аз искам нещата да стават бързо, като едно време, но май след раждането нещата са се променили и сега свалянето на кг. не е толкова лесно. Ще забравя за известно време кантара. Иначе корема ми видимо се е прибрал, макар да нямам отчетен минус.
Ще искарам първи цикъл и ще видим дали нещата ще се пораздвижат.
Стискайте ми палци.
Благодаря за подкрепата!
Отслабващ ден от мен!

# 79
eli_r-va - а на мерки мериш ли се?

# 80
Пицата може да се прави и без яйце. Пък за маята си затворете очите кат я слагате и готово. Mr. Green

Кашарел, в книгата пише обяда да е без яйца и мляко. Яйца има само в сладкишите. Wink И то само чат пат. В рубриката - Поглезете се. Grinning

Така е Ужасия.Който се замисли ще импровизира и ще му стане и без яйце пицата Wink  Пък и аз ям чат пат  пицата де, през три дни като понякога дори я пропускам smile3534 Joy

# 81
Искам да питам за втория ден подходящо ли е да си направя картофена яхния. Иначе днес за обяд хапнах олмет със салата.Малко ми е гладно но се търпи

# 82
  • София
Пицата може да се прави и без яйце. Пък за маята си затворете очите кат я слагате и готово. Mr. Green

Кашарел, в книгата пише обяда да е без яйца и мляко. Яйца има само в сладкишите. Wink И то само чат пат. В рубриката - Поглезете се. Grinning

Така е Ужасия.Който се замисли ще импровизира и ще му стане и без яйце пицата Wink  Пък и аз ям чат пат  пицата де, през три дни като понякога дори я пропускам smile3534 Joy

Добре де, просто питам. Аз съм пунктуална Дева  Mr. Green

# 83
Искам да питам за втория ден подходящо ли е да си направя картофена яхния. Иначе днес за обяд хапнах олмет със салата.Малко ми е гладно но се търпи

Аз мисля,че можеш,стига обаче да внимаваш с мазнината,както и да избягваш брашното за сгъстяване...

# 84
Четох я тази бъркана пица и ми хареса. Но домочадието дали ще я хареса?  newsm78
Мислех за допълнение към вечерята и за закуска да им правя им правя мързелива баница /солен кеск/, но тази рецепта ме съблазнява.  Имам суха мая, на гранулки, би трябвало и тя да става.

# 85
здравейте Simple Smile Днес нали съм белтъчна и ядох сандвич със сирене. Сложиха ми топено, а аз исках обикновено, ама хайде, не е прегрешение, въпреки, че ми се стори, че имаше маргарин. Имам молба към Кашарелчето да разкаже как правеше кашкавала на тиган, че аз имам един много вкусен домашен и искам така да го хапна  Grinning

# 86
Нана, и аз съм същата Дева  Laughing
Обаче правих пицата и не й сложих яйце. Правила съм я преди режима с яйце. Разлика няма никаква  Wink

Днес съм 100% режимна. Домомента, де  Laughing Обядвах картофена салата, пила съм две кафета и това е.
Малко с водата съм зле, че с тези разходки сега в топлото време с количката, ако се наливам с вода къде ще си търся WC-та  Crazy

# 87
  • Бургас
Момичета,може ли да помоля някой ако е правил постните квадрати да ми помогне малко- дали ще стане ако заменя хартията за печене с намазняване и набрашняване на тавичката,че нямам хартия и дали тавичката трябва да е по-голяма ,в смисъл дали се надига много или може в по-малка тавичка,за да е по-висок сладкиша.
Дано ме разбрахте,че се оплетох във въпросите.
Благодаря

# 88
    Аз пък съм Водолей Joy

Аз май приключих деня с пурички с шоколад.Пицата няма да я дояждам като гледам.Дойде ми и сега ми е тежко никак не съм гладна.Сега като съм хапнала пурички с шоколад пропускам Линда на вечеря нали?
   Кръста много ме боли.Момичета казаха по новините че Намизила и Аулина са много вредни, а на мен втория ден през МЦ ми е много болезнен.Споделете какви обезболяващи приемате?Чудя се дали да не си взема течен аналгин?

Дикси , и аз така с разходките.Следобед обаче сме с в къщи малкия спи от 1 до 4 следобяда и наваксвам тогава и вечер с водата Hug

Принцеске
, загряваш котлона на най-силната степен.Слагаш тиган и като загрее хубаво и той слагаш филийките с кашкавала и печеш до зачервяване, след това обръщаш от другата страна.Става за 2минутки Peace

Червена роза, аз само суха мая ползвам на Йоткер Peace

Нана
, нали не се сърдиш.Шеговито го казах Hug

Мариетка , не съм ги правила квадратите, но винаги вместо хартия можеш да намазниш тавата и да поръсиш с брашно. Peace

# 89
Здравейте момичета Simple Smile
Първо - честито за новата тема Simple Smile Нека в нея да преобладават минусите,а не прегрешенията Simple Smile
А сега да се похваля или по-скоро да си призная прегрешенията ... Или и аз не знам  Embarassed Laughing
Днес ми е 3-я ден от режима и за тези 3 дни имам по някое прегрешение ... Първия и втория - малко вода (около литър,което не е типично за мен) и доста безалкохолно,а днес 3 чаени лъжички картофено пюре ... ooooh! Embarassed,НО въпреки всичко съм на минус с килограм и малко Simple Smile Е за мен си е нормално,защото и предишния път,когато бях започнала диетата свалях поне по 0,500кг. на ден,но все пак да се похваля Simple Smile
Нямам търпение да дойде утре Simple Smile Решила съм да си наваксам с водата и да съм напълно режимна Simple Smile,а от петък вече без прегрешения Simple Smile Peace

Общи условия

Активация на акаунт