90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №84

• 23 945
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Фиданки,форнетите за кой ден са? newsm78  bouquet

# 61
Фиданки,форнетите за кой ден са? newsm78  bouquet

Въглехидратен...

# 62
Благодаря!  bouquet Hug

# 63
Хей, момичета, пак много сте изписали. на мен днес ми е девети ден и бях многоо, ама много разочарована от г-н Кантар днес сутринта. не ми показа никакъв минус, а имам толкова много за сваляне- около 20 кг. Къде бъркам не знам. Малко вода ли пия, що ли? рядко ги докарвам до 1.5 л. със зор. Много плодове ли ядох вчера, що ли...Заповам да се обезкуражавам, моля помогнете ми. трябва ми малко стимул, че пак ще зарежа всичко.
Танита, на мен май на 16.03 ми се пада воден, но дали ще удържа до тогава...

# 64
eli_r-va аз ти стискам палци да удържиш  jumpuu

# 65
Soraya ,няма за какво,нали сме тук за да си помагаме Simple Smile
Eli_r-va, не се отказвай,всеки организъм е различен,може би му трябва още малко време за да започне да сваля...моят съвет е да направиш поне целия първи цикъл и тогава вече ако няма резултат ти ще прецениш какво да правиш...не мисля,че режима е труден ,толкова лишаващ и невъзможен...дай му малко време още... Hug

# 66
  • София
Eli_r-va, не се отазвай. С теб сме.  Hug

# 67
  • София
Хей, момичета, пак много сте изписали. на мен днес ми е девети ден и бях многоо, ама много разочарована от г-н Кантар днес сутринта. не ми показа никакъв минус, а имам толкова много за сваляне- около 20 кг. Къде бъркам не знам. Малко вода ли пия, що ли? рядко ги докарвам до 1.5 л. със зор. Много плодове ли ядох вчера, що ли...Заповам да се обезкуражавам, моля помогнете ми. трябва ми малко стимул, че пак ще зарежа всичко.
Танита, на мен май на 16.03 ми се пада воден, но дали ще удържа до тогава...

Попрегледах какво си хапвала тези дни - ами ти доста си прегрешавала или си хапвала повечко. Организмите са различни и по различен начин свалят. Опитай се стриктно да спазваш диетата и да намалиш порциите до степен, която се чувстваш добре.

# 68
Наминавам за бързо да ви прочета... Няма как и аз да не отбележа, че пицата, за която Криси е дала линк, е превъзходна, най- вкусната пица, която съм хапвала.

# 69
СУПЕР СТЕ  Hug Hug Hug

# 70
  • София
Наминавам за бързо да ви прочета... Няма как и аз да не отбележа, че пицата, за която Криси е дала линк, е превъзходна, най- вкусната пица, която съм хапвала.

Да де ама има и яйце и мая  newsm78

# 71
   Ох, голям кеф!
Плодче, опита ли я?Ах, едвам се спрях!Да има и за довечера.Линда ме чака в шкафа! Mr. Green

Нана, незнам кво има, но в рецептите от книгата има сладкиши с яйца.Сигурно за стотен път го казвам Mr. Green Всеки си преценя, аз след нея си свалям винаги. Mr. GreenТа, няма да се откажа.

# 72
Нана, Криси, преди диетата често я правех, но оттогава не съм хапвала.

# 73
  • на малък остров в океана
Пицата може да се прави и без яйце. Пък за маята си затворете очите кат я слагате и готово. Mr. Green

Кашарел, в книгата пише обяда да е без яйца и мляко. Яйца има само в сладкишите. Wink И то само чат пат. В рубриката - Поглезете се. Grinning

# 74
Здравейте, фиданки ! От няколко дни само ви чета, но не се включвам в писането...
Днес се претеглих и кантара се оказа особено благосклонен към мен...  newsm44 newsm44 newsm68 newsm03 newsm03 newsm74
За 15 дни режим съм свалила цели 5 килограма...  Hug
Eli_r-va- не се отказвай, миличка, това е най-добрият режим, който съм опитвала досега. Хем си сит, хем си слабичък... Не си сама в борбата с килограмите ...
Късмет   bouquet

Днес съм на въглехидрати и си направих милинки (от рецептурника)- не се сещам чия е рецептата, но наистина станаха божествени...
Благодаря ви момичета за подкрепата ... ще ги победим тези гадове (килограмите)  smile3533 smile3501 newsm20

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 16:11 от balusheva

Общи условия

Активация на акаунт