90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №84

• 23 933
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Кашарел благодаря за темичката!  bouquet
evita1717 - аз си направих почивката  от три месеца. Peace  Защо не пробваш с разделно хранене след приключване на 90-дневната  и после ако имаш нужда след три месеца наново. Според мен , както и според други момичета като коментирахме това почивка трябва да има защото организна свиква и това става като начин на хранене и едвали ще се сваля още дълго. Wink

Много минусчета на всички! Hug Hug
Връщам с да дочета Wink

# 46
Ден и половина ме нямаше и днес имах да изчитам 13 стр!  Shocked  Mr. Green
Детенцето ми е много болно и съм денонощно заета, горкият много се мъчи с болки в корема (и ужасно разстройство). Затова не съм имала време да влизам и сега използвам прИмоцията, докато спи.
Да се отчета - вчера белтъчен, идеално спазен:
З - ябълка, О -  една малка телешка ролада + зелена салата, В - риба тон на скара + зелена салата
Днес бобов
З - грейпфрут, О - златни картофки с доматче, В - ще е пак картофки (или златни, или карт. кюфтета на фурна) с домат
Г-н Кантарев днес пак беше благосклонен, защото закачих от вируса на детето и де факто си направих едно пречистване вчера вечерта.
Лек и минусов ден на всички!  Hug

P.S. Как им завиждам на тези, на които воден/плодов им съвпада с пълнолунието... На мен тогава ми е въглехидратен и освен да го пропусна и да направя плодов в този ден, друг изход не виждам, за да се възползвам.

# 47
  • на малък остров в океана
Hexina, бързо да се оправя малкото ни адашче.  Simple Smile Много е гадно да са болни дечицата.

# 48
evita1717 - аз си направих почивката  от три месеца. Peace  Защо не пробваш с разделно хранене след приключване на 90-дневната  и после ако имаш нужда след три месеца наново. Според мен , както и според други момичета като коментирахме това почивка трябва да има защото организна свиква и това става като начин на хранене и едвали ще се сваля още дълго. Wink

Много минусчета на всички! Hug Hug
Връщам с да дочета Wink

Знаеш ли , че си права , мога да направя разделно хранене след 3-те месеца , благодаря ти за идеята !  bouquet

А сега ровейки се тук-таме чета в една др.тема , че пият някакви билки и смъкват кг., та аз по принцип не вярвам  Joy, че без промяна в хранителен режим може да стане , но ако примерно си взема тези билки и ги пия редом с диетата ни , дали би имало по - добър ефект , или ви звучи глупаво ? newsm78

# 49
  Ехааааа 4 страници! Mr. Green

Днес съм на въглехидрати.Вероятно се досещате че ще хапна любимата си бъркана пица, която рядко пропускам.Тъкмо я сложих във фурната. Mr. Green

След първия белтъчен от втори цикъл имах плюс, половината го няма след бобовия вчера.Надявам се утре да падне и останалата половина или след въглехидрата днес. LaughingСмятам обаче да не се меря утре де, чакам МЦ и като свърши тогава.Тъкмо ще са минали 2-3 четворки от втори цикъл.

Ванеска, хубава идея за хека.Мерси!

Ужасия и мен ме е шубе от ориза.Но пък и от картофите бързо огладнявам Mr. Green

Ирина, Принцеса браво   bouquet

Петка, къде се губиш? HugГолям бонбон имаш!

Роси, ще падне!Търпение само Peace

Hexina, дано скоро се оправи детенцето ти Praynig

# 50
  • София
Вероятно се досещате че ще хапна любимата си бъркана пица, която рядко пропускам.Тъкмо я сложих във фурната. Mr. Green
Аз пък не я знам. Моля за рецепта, звучи ми страхотно  Mr. Green

Хексина, бързо оздравяване на детенце!

# 51
  Не я знаеш защото си от скоро при нас!Голям пропуск! Wink Mr. Green
 Заповядай: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418520.0

Сега ме извинете, моята е готова! Laughing

# 52
                                   КРИССИ МЕРСИ ЗА ТЕМАТА
                     ЖЕЛАЯ  МНОГО МИНУСИ
                    ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ЧЕТА сега се връщам от НОИ

# 53
Днес съм въглехидратка  Flutter За обяд баничка ммммм  chef

# 54
  • София
Да се отчета досега

З - 2 банана
О- зелена салата и малко орехи
С - 1 портокал - още не съм го изяла де...
В - или банан или зелена салата - още не съм решила  Grinning

# 55
  • София
Здравейте.В събота съм на зърнени, а внеделя на въглехидрати, но мисля в събота да приключа с храната в 18,15 и да хапна в неделя само вечеря след 19,00ч.Така хем няма да си наруша последователността в дните, хем ще се възползвам от луната и нейните настроения.Вие какво мислите?

# 56
  • София
Знам си аз че пишете като влака стрела  hahaha Ей момичета едвам ви насмогвам с четенето.Мерси за новата тема,а сега бягам да чета 10 страници  #Crazy .
Аз днес съм плодова до тук само на една ябълка и кафе.

# 57
Hexina - бързо оздравяване на детецето  Hug

# 58
  • София
Кашарел да ти е сладко Wink

DZ каква баничка ядеш? С какъв пълнеж е?

# 59
Здравейте.В събота съм на зърнени, а внеделя на въглехидрати, но мисля в събота да приключа с храната в 18,15 и да хапна в неделя само вечеря след 19,00ч.Така хем няма да си наруша последователността в дните, хем ще се възползвам от луната и нейните настроения.Вие какво мислите?

Защо в събота,нали пълнолунието започва в неделя след 18 и 30,аз поне така разбрах...
просто в неделя яж за последно за деня около 18 часа,в понеделник си плодова и всичко е ок...

Общи условия

Активация на акаунт