90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №84

• 23 932
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Харизанче, добро утро, радвам се да те видя   bouquet
Моят втори воден е на 16.03, има ли някой с мен тогава ? (освен vanessa-princesa)  newsm78

# 31
Предната тема почти я изпуснах, а сега се записвам на 3та страница. Нямате спиране.
ПОсле ще се вкляча по-адекватно

# 32
Вили точно така съм се нагласила и аз! Ако успеем/ пък и да не успеем/ на празника както вика Ужасия ще се почерпим по една солидна пържолка! Joy

Харизанка Peace!

# 33
Здравейте и от мен.
Кашарелче, благодаря за новата темичка   bouquet
alegra_femme, добре дошла и много минусчета ти пожелавам.
Принцесса, отново честито за минусчета. Много е отговорно твоето минусуване - всички те имаме за кумир  Hug
Петка, и на мен ми е много трудно вече да изчитам всичко. Голяма сладурана е Яна. да ти е жива и здрава  Hug

Аз днес съм на картофки - сложила съм във фурната кюфтенца и съм си направила и салатка от зеле с морковки. Аз също се тегля само след плодов, за да не се обезкуражавам.

Хубав, усмихнат и слънчев минусов ден на всички  Peace

# 34
Вили точно така съм се нагласила и аз! Ако успеем/ пък и да не успеем/ на празника както вика Ужасия ще се почерпим по една солидна пържолка! Joy

Точно така Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 35
Нещо солидна и пържол-ка не ми се връзват.Звучи ми като мънинко пържолище. Joy

# 36
Харизанче ,както и да я наречем ще е поредния опит да се залъжем,чи ни е била достатъчна Joy

# 37
Цитат
Нещо солидна и пържол-ка не ми се връзват.Звучи ми като мънинко пържолище. Joy
Умна, както винаги!!!!!!!!! #2gunfire

# 38
  • България
крисси   bouquet
днес плодов ден.кантара си играе с 1кг,ту го има ту не.
принцеска още минуси ти желая! Hug
усмихнат ден!

# 39
  • варна
хубав ден и от мен - този въглехидратен ден ми е ужасен - все се чудя какво да хапвам.

# 40
eli_gul, застреляй ме да не се мъча! Joy

# 41
  • София
Здравейте пак.  Hug
Такаааа...хапнах пица с гъбки, маслинки, кисели краставички и лютеница, както и голяма салата от моркови. Мушнах и едно зеленчуково бульонче.
Имам въпрсос - четох на първа страничка, че вечерята е само пастичка и шоколад. Да разбирам ли, че не мога да си хапна пак малко от пицата? Вие как процедирате? Само на сладко (или солено) ли сте вечерта?  newsm78

# 42
  • на малък остров в океана
Ирина, може да си хапнеш от пицата, но без десертчето. И после шоколад.

Ми така де, и ние сме хора. Пък и си е режимно. Аз последния път след половин кило ребра за деня си бях свалила, вместо да задържа или да кача. Wink Чалъмът е в мярката. Като всичко е с мярка, няма страшно.

Лучникът и с готово тесто е трепач. И кьополу направих към него. Мммммммммм вкусотия голяма. За довечера десертче от магазина  Grinning и черен шоколад 85% Линд.

# 43
  • София
Ирина, може да си хапнеш от пицата, но без десертчето. И после шоколад.
Именно, едното или другото.  Sad Аз се надявах да може и двете.  Embarassed Wink
Благодаря ти.   bouquet

# 44
Да се включа и аз мацки  Wink
Закуска - Ябълка
Обяд - Ябълка , но все още не съм хапвала
Вечеря мисля да е салата от домати + краставици
Вода - около 750 мл.до сега , но аз съм си жабка и ще наваксам ...!
Днес ми е плодов ден както се разбра от менюто ми  Laughing

Сега искам да попитам друго нещо , защо след 3-те месеца на диетата , трябва да се прекрати и след нови три да се започне отново ...Няма ли да си е добре за организма да се храни така , вярно че почти няма да смъква , но със сигурност ще има по килце надолу всеки месец .... newsm78.Мисля си , че през тези 3 месеца организмът ни няма да е оставен без даден вид храна , така че няма какво да му липсва , а и още повече че тепърва предстоят богат избор от плодове и зеленчуци и ще е още по - лесно ... Или ако се направи някаква друга схема през тези месеци ... някой продължавал ли е след края на режима на своя глава ?

Общи условия

Активация на акаунт