Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 833
  • 741
  •   2
Отговори
# 90
Айде, започнахте с кусурите.. Аз си имам любимец, ама хубавеца не е стъпвал с SUpernatural мисля, като гест стар.
Става дума за него:
http://www.imdb.com/media/rm1119324928/nm0671886
Е, това е мъж. Никакви гелове и простотии, краката са му прави. Гласа му е плътен и спокоен. Самия актьор има страхотно чувство за хумор и не е лигав.

Е1: Оу, и изигра много благородна роля в другия сериал Simple Smile

Не е лош и този, но си изглежда най-нормално - е такива като него, кажи-речи всеки ден срещаме по улиците - затова не са интересни Simple Smile Голям фен съм на фантастиката, но Батълстар Галактика нещо не можа да ме грабне. След класиката на Лукас, която е най-любимият ми филм на всички времена (първите оригинални три части най-вече) и след закалката с всички сезони на Стар трек, някак си в новите sci-fi няма кой-знае какво ново да видим. (Лично мнение).

# 91
  • В средата на времето
Е, това е мъж. Никакви гелове и простотии, краката са му прави. Гласа му е плътен и спокоен. Самия актьор има страхотно чувство за хумор и не е лигав.

С първата част от мнението ти съм съгласна Peace, обаче за втората част ще се сбъскаме Twisted Evil Grinning..лигав?!...искаш да кажеш, че Дженсън е лигав?!...Дженсън има страхотен, вибриращ глас Grinning, кривите крака не го правят по-малко мъж Wink..аз и кривокрак го взимам на секундата примерно Naughty Mr. Green....виж, чувството за хумор не е съвсем присъща черта на Дженсън май, но човек и един кусур трябва да има все пак Joy

# 92
...Дженсън има страхотен, вибриращ глас Grinning, кривите крака не го правят по-малко мъж Wink..аз и кривокрак го взимам на секундата примерно Naughty Mr. Green....виж, чувството за хумор не е съвсем присъща черта на Дженсън май, но човек и един кусур трябва да има все пак Joy

Изи, имаме си ред, моля, моля Mr. Green не се предреждай. Joy

# 93
Нем, по-скоро саскуоча е леко сладникав. Ако бяха жени можеше и да пусна някой коментар за крачката, но на мъжете им е простено хахахаха. Прави ми впечатление, че поне във филма ходи необръснат, сасито за това пък е винаги изряден. Сигурно щото иска да се хареса и на демонките, поне опит в това има хахах...

# 94
Нем, по-скоро саскуоча е леко сладникав.

Чакай сега и аз да ти скокна на врата Joy Искаш да кажеш, че Сами е нестандартно сладникъв тип ли?! Laughing Laughing

# 95
Нем, по-скоро саскуоча е леко сладникав. Ако бяха жени можеше и да пусна някой коментар за крачката, но на мъжете им е простено хахахаха. Прави ми впечатление, че поне във филма ходи необръснат, сасито за това пък е винаги изряден. Сигурно щото иска да се хареса и на демонките, поне опит в това има хахах...

Чакай малко сега, че не разбрах - ти Дженсън в кой епизод точно си го видял необръснат, че аз такива спомени нямам. А и необръснат да е, имаме доказателства, че му стои страхотно леко рижата брадичка (която за съжаление в сериала не е демонстрирал, ама хич!)

# 96
Самито е ЛЕКО сладникав, иначе е леко нестандартно хубав, като кукличка. Ами поне не му чернеят толкова брадата и космалаците като на "брат" му Simple Smile

# 97
Къш, къш! Оставете момчето на мира! А по-добре ли ще е ако почне и той да точи лиги по J&J  Laughing

# 98
Самито е ЛЕКО сладникав, иначе е леко нестандартно хубав, като кукличка. Ами поне не му чернеят толкова брадата и космалаците като на "брат" му Simple Smile

Laughing Laughing Laughing
ayex, моля те, позволи ми това определение да си го сложа в подписа, страшно попадение е Laughing

# 99

В това изказване усещам поне две противоречия, ама както и да е. "Let it be Рeace" в името на това да имаме и един фен (м.род) на сериала в групата. Grinning Не се чудя никак на изказванията ти - все пак ти ги гледаш с други очи, по същия начин, както ние не бихме забелязали някоя извивка на Джесика Алба, да речем.
Ayex, Hug Peace! Simple Smile

# 100
  • В средата на времето

Има разбира се Naughty Първо аз, после ти.. Mr. Green..нали така се разбрахме? Joy

Ами поне не му чернеят толкова брадата и космалаците като на "брат" му Simple Smile

Мда, а един мармот завива шоколада в станиол... Wink Grinning

За Маракана, в цялата му прелест Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 00:30 от Izida

# 101

Има разбира се Naughty Първо аз, после ти.. Mr. Green..нали така се разбрахме? Joy
Joy hahaha Добър опит, но аз първа си го заплюх, че и с "кусурите" го взимам. А ако тоз кусур включва по някаква случайност и сутрешна необръсната леко бодливичка физиономия, мммм....

Ами поне не му чернеят толкова брадата и космалаците като на "брат" му Simple Smile

Joy Joy Joy hahaha hahaha Това имах предвид и аз - как да си признае момчето, че друг мъж е хубав и не може да му се намери кусур във външния вид. То вниманието от страна на женските зрителки на сериала по света и унас само си го казва. Joy Не му се сърдим на ауех за това изказване, простено му е.  Stop

Joy

# 102

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Изи, ти направо издави рибата!

И това ми било сестри-мараканки! Crossing Arms Мен кучета ме яли! Ама така е то - свой като ти забие ножа в гъба най боли! Sad

# 103

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Изи, ти направо издави рибата!

И това ми било сестри-мараканки! Crossing Arms Мен кучета ме яли! Ама така е то - свой като ти забие ножа в гъба най боли! Sad

Злата, Hug не се коси - ти си веднага след Изито. Simple Smile

# 104
Хайде от мен да мине - Дийн остава за вас тази вечер, но аз отивам при Алек  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт