Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Сонче, Изи, добри предложения. Аз имам нужда да разпусна, че миналият уикенд във Вегас ми се струва толкова отдавна ooooh!.
Пък и тази нощ е последната на Джаред като свободен мъж, редно е да му помогнем да си поживее като за последно. Mr. Green
Юруш на петъчното ергенско парти.

# 151
Еееее, Стич, по-полека, де! Човека трябва да има сила утре поне едно да да каже  Mr. Green

# 152
Привет на всички

# 153
Пък и тази нощ е последната на Джаред като свободен мъж, редно е да му помогнем да си поживее като за последно. Mr. Green
Юруш на петъчното ергенско парти.

По-полека с текилата на партито, да няма като миналия път "това аз ли съм или не съм" по снимките Mr. Green People Angel  Smile

Утре ще чакаме окончателни новини около бракуването, може пък да размисли и в името на няколкото си фенки (за разлика от многомилионните редици на Маракана Mr. Green) да вземе да се пообърка и да изтърси НЕ в най-съществения момент Twisted Evil. Ако ли пък не стане, тежко й и горко на Джен, как ще опази благоверния си от набези просто не знам....  married   bash

# 154
Я да ви поизпитам с един нов тест: http://www.buddytv.com/closedquiz/closed-quiz.aspx?quiz=1000038
аз естествено отново излязох Дийн

# 155
Дейна, май всички останали са на ергенското парти на Джаред Grinning  Утре ще видим какво ще се оправдават Twisted Evil

Аз пак изневерих на момчетата - този път с други двама братя : The Bооndock Saints

Любимецът ми е този:

Хм, това тестче съм гоправила и преди излязох Сара, а сега съм Сам !?! Тренера ще ме наказва, видяло се е...

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 00:32 от redsonja

# 156
Дейна какво да ни изпитваш, вари ме, печи ме, аз все Сам излизам и това си е. Просто няма нито един тест, дето друг да съм излязла.

# 157
Дейна какво да ни изпитваш, вари ме, печи ме, аз все Сам излизам и това си е. Просто няма нито един тест, дето друг да съм излязла.

Фейче, ти не си ли на ергенско парти? Останалите явно са там - Злата стегна куфарите и замина още в 4 следобяд Mr. Green, а аз стоя тук и попълвам тестове, на които все Дийн излизам Wink)

Соня, не ми се мисли с какво ли ще те наказва тренера утре (опс, вдругиден, като изтрезнее Mr. Green) задето изневеряваш и то не с кой да е, ами с Цели Други ДВАМА братя  Twisted Evil  Twisted Evil

# 158
  • София
 Shocked Shocked Shocked

това никак не го очаквах Mr. Green

# 159
ЗДРАВЕЙТЕ,
аз се завръщам в темата след като преди 2 седмици изгледах и последната серия!

А може би ако бях по-благоразумна щех да забавя темпото на гледане... Така да ми липсват братята!

Но винаги мога да почна от серия 1  Flutter

# 160
  • Някъде в търсене ............
е това не го очаквах newsm78, това ми излезе на теста

# 161
Как излязох Сам и аз не знам, на очевидните въпроси май отговарях повече с Дийнски отговори. newsm78 Както и да е, очевидно съм вярна на патрона. Mr. Green

# 162
Как излязох Сам и аз не знам, на очевидните въпроси май отговарях повече с Дийнски отговори. newsm78 Както и да е, очевидно съм вярна на патрона. Mr. Green

Очевидно! Joy Вие не сте ли на Градинското тържество днес? Не ви очаквахме с Фейчето Simple Smile Мислех си, че сте си издействали пропуски като шаферки Mr. Green

# 163
Вие не сте ли на Градинското тържество днес? Не ви очаквахме с Фейчето Simple Smile Мислех си, че сте си издействали пропуски като шаферки Mr. Green
Дейна, след малко започва, не забравяй, че сме на друго часово време. Mr. Green Айде, отивам за удуша булката с воала, упс Embarassed, исках да кажа да държа на булката воала. Joy

# 164
Вие не сте ли на Градинското тържество днес? Не ви очаквахме с Фейчето Simple Smile Мислех си, че сте си издействали пропуски като шаферки Mr. Green
Дейна, след малко започва, не забравяй, че сме на друго часово време. Mr. Green Айде, отивам за удуша булката с воала, упс Embarassed, исках да кажа да държа на булката воала. Joy
Именно де - знам, че сме на друго "времево измерение" и си представях, че с Фейчето вече се спотайвате зад розовите храсти в градината, където ще се състои Събитието, дегизирани като шаферки и въоръжени със здрав градински маркуч и пистолет (за по-сигурно), причаквайки появата на щастливата булка  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт