Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 104
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • В средата на времето
А е посегнал на Фейчето Дженсън, а съм му счупила ръчичките, като не разбира от предупредително изръмжаване Twisted Evil.

аха Wink Joy

# 436
Стиче, ти поне си била на другия бряг и знаеш за какво говорим Mr. Green Недей да се преструваш, че не ти се иска ти да си на мястото на Фейчето в така описания от Злата сценарий...  smile3521

# 437
Стиче, ти поне си била на другия бряг и знаеш за какво говорим Mr. Green Недей да се преструваш, че не ти се иска ти да си на мястото на Фейчето в така описания от Злата сценарий...  smile3521
Цъ, невър. Абсолютно съм имунизирана срещу прелестите на тренера. Щом веднъж ме е загубил, никога не бих му се отдала отново. Naughty Joy

А е посегнал на Фейчето Дженсън, а съм му счупила ръчичките, като не разбира от предупредително изръмжаване Twisted Evil.
аха Wink Joy
Добре, де, няма да му ги чупя, после ще вземе да ми стане съвестно, че няма да може да играе голф момчето. Wink Joy

# 438
  • София
Добър вечер Simple Smile
Аз се загубих в гледане на Дарк Ейнджъл Simple Smile днес най-сетне стигнах и първият епизод, в който се появи патронът Simple Smile чак се притесних като умря Simple Smile но явно ще го има пак Simple Smile чакам с нетърпение, като няма СПН, поне в нещо да го гледам Simple Smile

Рекламите на СПН в Англия страшно ме изкефиха Simple Smile г-н Екълс в униформа - слааадко  Heart Eyes People Cop

# 439
Цъ, невър. Абсолютно съм имунизирана срещу прелестите на тренера. Щом веднъж ме е загубил, никога не бих му се отдала отново. Naughty Joy
Туй по-скоро трябва да звучи: "Щом веднъж ме е загубил, никога не бих му се отдала.........../драматична пауза/.... отново!" Joy

Ейнджъл, как ти се струва Dark Angel-a? Бива според мен, колкото да не умрем от скука до 25 март, но някак си не запълва изцяло липсата на Дженсън... Simple Smile

# 440
аха Wink
Добре, де, няма да му ги чупя, после ще вземе да ми стане съвестно, че няма да може да играе голф момчето. Wink Joy
[/quote]
 Joy Joy Joy Joy
Ооооо, не е истина как се смея! Стич, недей така, бе , жена, тъкмо успах съпружеството и се домогнах до компа, а сега заради твоите писания пак ще го събудя както цвиля от смях.
А това за чистата душа на Фечето не ми го пробутвай на мен  Naughty Тя щом насън му се нахвърли да го целува, представям си я просто как ще му се метна на врата наяве.

Туй по-скоро трябва да звучи: "Щом веднъж ме е загубил, никога не бих му се отдала.........../драматична пауза/.... отново!"  

Joy Joy Joy Joy Joy

Ейнджъл, не се притеснявай за Патрона  Laughing после като се появи във втори сезон е три пъти по-готин от образа, който играе в първи. Много ме кефи там как се появява! Първата му сцена е как той влиза при Макс и започва да се съблича, защото са му наредили да прави секс с нея  Laughing

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 22:59 от Злата с метлата

# 441
А това за чистата душа на Фечето не ми го пробутвай на мен  Naughty Тя щом насън му се нахвърли да го целува, представям си я просто как ще му се метна на врата наяве.
Ааааа, тя по друг начин ми го разказва на мен тоя сън Фейчето. Че е била притисната от обстоятелствата и е било професионален дълг, нямало как. И че тя през цялото време си е представяла Джаред, за да не потръпне от отвърщение Laughing. Не мога да я съдя прекалено строго и аз имам такъв срамен епизод в биографията си, който приключи с бурни мексикански вълни на Маракана. Joy

# 442
после като се появи във втори сезон е три пъти по-готин от образа, който играе в първи. Много ме кефи там как се появява! Първата му сцена е как той влиза при Макс и започва да се съблича, защото са му наредили да прави секс с нея  Laughing
 angel008 kiss smile3544 smile3544.....думи нямам..... Сигурно Джесика Алба си е плащала за тази сцена  Mr. Green Ама тя лудата си пада по компютърното генийче... Simple Smile

# 443
Ааааа, тя по друг начин ми го разказва на мен тоя сън Фейчето. Че е била притисната от обстоятелствата. И че тя през цялото време си е представяла Джаред, за да не потръпне от отвърщение Laughing.
Не я знам на теб какво ти е разказвала, какво си е представяла и колко е потръпвала, ама на мен ми каза, че й е харесало  Mr. Green
И за да не се извинявам отново утре, помни, че си обещала да не я съдиш строго  Peace Че ако почнеш да й триеш сол на главата, тя щи си го изкара на мен и после пак ще трябва да поствам разни пледоарии съдържащи не много облечен Джаред  Mr. Green

# 444
Тъй като ми е почти невъзможно да гледам СПН (гледам го онлайн и нета ми засича), се занимавах с други неЩицааааааааа. Та ето резултата. За всички по малко ..... да няма сърдити ....

# 445
Ехаааа, bicho malo, ти ли ги прави?! Много са готини!  Hug

# 446
# 447
Радвам се че ви харесват  newsm56, така е докато чакам Мъжо да си легне  Whistling .................
Ето оЩе едно за последно и отивам да гледааааааааам  ppp

# 448
Добро утро, мили свръхестествени момичета!
Снегът ме затрупа, работата също... Едва тази сутрин успях да седна и да ви изчета. Голямо забавление е било вчера,а! Много ми е приятно да ви чета и направо ми правите деня прекрасен! Много трудно се удържах да не се хиля на глас, а съм на работа и всички около мен ще ме сметнат за луда!
Алек е прекрасен и успешно запълва липсата на Дийн до 26 март за мен! Макар че може да се наложи да изгледам още веднъж сезон 2 на Dark Angel дотогава.

Bicho Malo, чудесни "картинки", имаш дарба за такива неща! Много ще се радвам да видя и други твои творби!

Лек ден ви желая!  Благодаря ви, че ви има! bouquet

# 449
... в тая ситуация ако ми кажете, че Фейчето ще се връцне и ще каже - не - просто не го вярвам.  Crossing Arms Naughty
:
То е НЕЧОВЕШКО да устоиш на Дженсън...

Аз съм нечовек, бе Дейна, аз съм градинарка Joy

Моля ви се, много ясно, че ще се фръцна и няма да му обърна внимание, все пак не забравяйте, че става дума за човек, който още в пилотния епизод не обърна никакво внимание на Дийн и лапна на секундата по Сам. А в първия епизод Сам не е чак толкова привлекателен Laughing

Не я знам на теб какво ти е разказвала, какво си е представяла и колко е потръпвала, ама на мен ми каза, че й е харесало  Mr. Green

Моля моля Naughty Бях професионалист! Налагаше се да го целуна, защото снимахме филм. Кога съм казала, че ми е харесало, долна лъжица такава Crossing Arms Joy

Bicho Malo, много готини колажи Hug

Ей, момичета, снощи гаджето на една приятелка се оказа, че е лапнал здраво по Свръхестествено, на края на първия сезон е и е възхитен. А аз му завидях, че не знае нищо какво се случва нататък и тепърва ще установява Grinning

Общи условия

Активация на акаунт