Supernatural - Scary Got Sexy - 2

• 27 431
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
И аз дълго се чудих как може да има хора, дето са готови да дадат 1000 - 2000 долара за шишенце с вода... newsm78

Феята ми припомни и други моменти с Боби, които са много готини.  bouquet

# 556
hahaha hahaha
Сонче, свят- широк, хора - всякакви. Щом е имал пари за даване, няма лошо - сега си се радва човека на духовете, купени честно и почтено  Laughing

bicho malo, ти страшна търговия ще развъртиш  Joy

Сега се сетих за друг много любим момент с Боби. На края на "Yellow Fever" като си пиеха биричката и Боби каза за Дийн - He's adorable  Joy

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 16:17 от Злата с метлата

# 557
hahaha hahaha
Сонче, свят- широк, хора - всякакви. Щом е имал пари за даване, няма лошо - сега си се радва човека на духовете, купени честно и почтено  Laughing

М, да bicho_malo - даже съм готова да ти поръчам от втората мостра един брой, но ме е страх Тренера да не ме заподозре в изневяра, така че ти го поръчвам съвсем така тайно и между другото Whistling Mr. Green

# 558
hahaha hahaha

М, да bicho_malo - даже съм готова да ти поръчам от втората мостра един брой, но ме е страх Тренера да не ме заподозре в изневяра, така че ти го поръчвам съвсем така тайно и между другото Whistling Mr. Green

Dana_Scully
  няма да се притесняваш от Тренера (той разбира всичко и прощава) и лично ми даде благословията си за този ми бизнес..... Аз пратката Ще ти я дам тайно под масата и на никой няма да казваме .........

# 559
Едно интервю с младежа, дето играеше най-малкия Сами - http://www.fanbolt.com/headline/7926/Interview:_Alex_Ferris_from … #039;Supernatural'

И още едно с Adam Croasdell, когото в еп.19 ще видим в ролята на Бог на светлината - http://www.digitalspy.co.uk/tv/s6/supernatural/tubetalk/a208277/ … supernatural.html

# 560
  • Разпиляна във въображението
Ето в кратце това, което правихме с Фейчето и Аркади до сега:
The Life and Career of Supernatural's Jensen Ackles

Страхотно е. Много добре сте се справили. Другите не ги гледах, но предполагам, че сте се справили също така добре.  Hug  bouquet

# 561
Ето в кратце това, което правихме с Фейчето и Аркади до сега:
The Life and Career of Supernatural's Jensen Ackles

Страхотно е. Много добре сте се справили. Другите не ги гледах, но предполагам, че сте се справили също така добре.  Hug  bouquet

Опаа, грешка!  ooooh!
Явно грешно съм се изразила по-горе, за което се извинявам. Постнатите линкове, са от сайта на  buddytv. Ние трите нямаме никакви заслуги за тях. Просто хората далеч преди нас са се сетили да направят такъв кратък преглед на ролите на тримата актьори. Стори ми се интересно да ги видим, още повече, че има и доста друга информация за живота на Дженсън, Джаред и Миша. Още веднъж се извинявам за предишния си куц пост.

# 562
Аз пък в хиляди пъти повече се радвам на вашите постинги с Фейчето - много по-забавно е да чете човек вашите коментари за разните им роли и ролички, а не сготвената набързо супа, която ни предлага buddytv, така че по едно голямо ГУШ и за Злата Hug и за Фейчето Hug !
А и само да добавя, че снимките, които ние си намираме и постваме в нашата си тема са в светлинни години по-готини Wink

Ето и малко инфо за предстоящия 20-ти епизод. Може и да сме я публикували вече, не си спомням: http://www.buddytv.com/articles/supernatural/a-new-horseman-ride … o-supe-34962.aspx

От статията за Бога на светлината, прочетохте ли абзаца, където говори за ергенското парти на Джаред и това, че:
"They [Jensen and Jared] seem to be a perfect pairing in terms of casting, and seem to do a lot together, even getting married at around the same time! It's an interesting scenario, but I guess that tends to happen if you like the person you're working with and you've been working with them for about five years basically daily and for long hours. Thank God they are friends because life would be awful for them!"

О майн Гот! Дженсън да не ни изненада с някоя тайна сватба далеч от папрашки очи, уши и най-вече далеч от безумния вой на милионите фенки, които ще пищят и ще си разкъсват дрехите в знак на неизразима мъка и покруса?!?  newsm78  Crossing Arms  Whistling

Ето го и въпросното интервю за допълнителен и по-внимателен прочит: http://www.digitalspy.co.uk/tv/s6/supernatural/tubetalk/a208277/ … supernatural.html

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 00:51 от Dana_Scully

# 563
О майн Гот! Дженсън да не ни изненада с някоя тайна сватба далеч от папрашки очи, уши и най-вече далеч от безумния вой на милионите фенки, които ще пищят и ще си разкъсват дрехите в знак на неизразима мъка и покруса?!?  newsm78  Crossing Arms  Whistling

А стига де Crossing Arms

# 564
Добър вечер!

Аз пък в хиляди пъти повече се радвам на вашите постинги с Фейчето.....така че по едно голямо ГУШ и за Злата Hug и за Фейчето Hug !
А и само да добавя, че снимките, които ние си намираме и постваме в нашата си тема са в светлинни години по-готини Wink

Много се радвам, че ти харесва!  Hug А по постване на снимки просто няма кой да ни бие  Laughing

О майн Гот! Дженсън да не ни изненада с някоя тайна сватба далеч от папрашки очи, уши и най-вече далеч от безумния вой на милионите фенки, които ще пищят и ще си разкъсват дрехите в знак на неизразима мъка и покруса?!?  newsm78  Crossing Arms  Whistling

Като нищо! Като го знаем какъв е потайник, нищо чудно да разберем за сватбата месец след като е станала   Laughing

Докато сме на сватбена тема, вижте какво намерих - още снимки от сватбата на Джарад.

На последната снимка младоженците са такива сладури, просто не мога да им  се нарадвам!  Heart Eyes А на снимката, дето са Дженсън, Джаред и някакъв дядко в средата, Джаред е убийствено красив  Heart Eyes

# 565
Джаред на всичките е убийствено красив, а Дженсън просто няма да го коментирам, защото няма толкова силно прилагателно. Heart Eyes

Хм, сега ме нападна тази противна мисъл, че може да вземе да се ожени тайно и да разберем "post factum". Не че нещо, това си е негово право и изцяло не е наша работа, все пак, но е факт, че напоследък Клиф Костерман (дебелия човечец от предишната сватбена серия снимки, който се явява и лична охрана на двамцата) е доста тих, потаен и предпазлив в Twitter, а в същото време когато пише, ги пуска едни двусмислени......  newsm78 Сега като прочетох и тази статия и нещата взеха да си идват на място. Все пак този, дето ще играе Богът на светлината е нов герой, идва от Европа в Щатите и може и да не знае, че Дженсън си пази личния живот в тайна като зеницата на очите си - просто човекът е нов в каста и се е изпуснал да каже нещо, което не е трябвало.
А че Дженсън е потаен и от него всичко може да се очаква - обзалагам се, че ако му е хрумнало да се ожени тайно, вече го е направил  newsm47
Данийл също е подозрително тиха в Тwitter, а преди всеки ден влизаше и постваше доста. Сега разбрах, че си е взела малка ваканция от ОТН (нейния сериал) и била on serious business някъде.  newsm78 Нищо чудно да организира сватбено парти и да избира рокля, докато благоверният й снима последните епизоди на С5, а след това светкавично да се оженият и ние да разберем чак след като е минал и меденият месец!!!  Mr. Green

P.S. Роклята на Джен е СУПЕР! И аз си представям нещо подобно за "важния ден".  Flutter

# 566
Добро утро. Ще преглътна сватбата на патрона с достойнство и ще се радвам за него. Нали трябва да е щастлив. Попаднах вчера на едно клипче. Може да сте го гледали, но аз не бях dean & kassy - I don't care Между 1.05 и 1.11 губя съзнание. Не знам защо, там не е повече красив отколкото си е, но все пак... не знам. Готин е и... искам да го нагушкам.

# 567
  • # супернатурална #
Клипове като този ще са причината да съм "почти отрекла се от тренера" и НИКОГА напълно. Фейче, Стич, съгреших. LaughingНякой от двамата патрони да дойде да ме напляска.

# 568
  • София
Ей, кой каза, че свършвал  що-годе завършено Дарк Ейнжъл..... та той едвам почна...ама, че край... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Един B&W поздрав от мен Simple Smile

Wink

# 569
Някой от двамата патрони да дойде да ме напляска.
Гале, само да знаеш, че Джаред нас ни наказва, като не ни наказва, когато сгафим. Дано поне от тренера те огрее. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт