евтините неща от които сме доволни

• 100 324
  • 719
  •   1
Отговори
# 90
Похвалвам много моливът за очи на Импала, за които разбрах оттук.
Цял ден не мръдна.

# 91
Искам да добавя един балсам за устни - Хармония. Никъде не намерих снимка в нета, но го има в доста аптеки и супермаркети. Това е най-добрия балсам за устни, който съм ползва - толкова хубаво и лесно се нанася и овлажнява устните - стават като след целувка  Blush А и няма разни гадни оцветители (визирам балсамите на нивея Close) Повечето балсами, които съм ползвала са трудни за нансяне, защото са много твърди, а и ако след няколко минути упорито мазане успееш да нанесеш нещо на устните си, то то в последствие не попива изцяло и оставят разни остатъци от балсама, които се събират после по ръбовете на устните.  Close

# 92
  • София
Току що се лакирах втори пласт с "холограмен" на Катрин Арлей - ами през около два часа лакирвам пласт и не съхне и туй то! Сега го гледам станал на шуплички!  Close

Shocked Сериозно ли? Аз имам 6 холограмни лака на марката и съхнат буквално за секунди, а блясъкът им е просто огледален. Да не е нещо с изтекъл срок този лак? Или да не се погажда с основата, която ползваш? Thinking

# 93

Току що се лакирах втори пласт с "холограмен" на Катрин Арлей - ами през около два часа лакирвам пласт и не съхне и туй то! Сега го гледам станал на шуплички!  Close

Shocked Сериозно ли? Аз имам 6 холограмни лака на марката и съхнат буквално за секунди, а блясъкът им е просто огледален. Да не е нещо с изтекъл срок този лак? Или да не се погажда с основата, която ползваш? Thinking

И моят холограмен лак на Катрин Арлей изсъхна за секунди.Това беше и едно от нещата,които ми допаднаха в него.Другите ми лакове съхнат малко по-трудно.  Peace
Да не би да ти е развален? Rolling Eyes

# 94
Засега моливът за очи на Brooklyn и лаковете на Флормар и Perfect  Hug

# 95
  • СОФИЯ
Да се похваля и аз Grinning :
1.Моливи за уста и очи - Golden rose и Davis accent /1.50-2.00 лв./
2.Спирала - Класик х4 - 2.50 лв./след като една година нон-стоп  ползвах Maybelline -colossal volum/, учудващо Класик я замени достойно
3.Други продукти на Кладик и Голдън роуз - рушовете и лакове/особено всички малки разфасовки на електрикови цветове/.
4.Антицелулитен гел на ДЕВА - 5 лв. /а какво ли не съм ползвала друго/.При мен резултата е за две седмици,без особено да се вживявам в масажите Wink
5.Тоялетно мляко КРЯ-КРЯ за отстраняването на грим.
6.Масло за нокти на ИКАРОВ - 2.50 лв. /изключително ефикасно за чупливи нокти/
7.Шапоан ТЕО БЕБЕ - 1.40 лв.
8.Бразилската маска за коса използвам вместо балсам LORYS - 7лв./1 кг. (Стига за мноооого време и най-важното е че косата ми не се е чувствала с нищо друго толкова свежа и здрава)
9.Масло ШИ на Икаров- досега не бях срещала продукт с наистина ефикасно и видимо действие за ужасните СТРИИ... - 3.00 лв.
10.Тоалетна вода на ROXAN - W19 /Burbury/ = 3.00 / 5.00 / 8.00 лв. в зависимост от милилитрите.Всеки който го е ползвал, знае за каква дълготрайност говоря,а и аромата е уникален  Laughing Първия след който са ме питали с какво съм се пръскала, а и мъже са се обръщали след мен  Laughing

# 96
Мицеларната вода на Delia Cosmetics (чешка марка) Heart Eyes Струва 4лв. Маха чудесно грима, дори и водоустойчивата спирала, не драни очите, не омазнява кожата- за мен поне е съвършения дегримьор  Flutter Сравнявам с Елеа, Гарние и Лореал.
Също крема от серия Олива на Биофреш, балсама за устни от серия Лавандула на същата марка.
Стимуланта за коса на Икаров.
Измивния гел за мазна кожа на Евелин.
И разбира се Флормар- руж и бронзова пудра- страхотни са, лаковете не ми харесват изобщо обаче.
Обожавам лаковете на Classics!

# 97
Душ-геловете на Арома- с памук и бамбук. Купих ги на промоция още щом излязоха на пазара - 2 за 2.99 лв., понеже 5% от сумата отиват за еко-кауза. Оттогава ползвам само тях, сменям 3-те разновидности, но този с масло от семена на памук е най-добър.
Гланц за устни Леокрема- мазен, ефикасен, спокойно замества глос. Цена- около 3 лв.
Дезодорант Лейди спийд стик- гел, мъжки, но ухае нежно и деликатно, за около 5 лв. Прозрачен, много добре дезодорира, предполагам, че има значение и това, че е мъжки.
Лосион за тяло Гурме на Рубела, малко над 3 лв. Истинска наслада за сетивата. Освен, че ухае вкусно и е удоволствие да го ползваш, е лек за нанасяне, достатъчно мазен и овлажняващ и попива перфектно.
Крем за ръце Невен на Лавена- малко над 1 лв. Преди него ползвах Глизолид и мисля, че нашият е по-добър.
Парфюм Джордани от лимитираната серия със злато на Орифлейм- 24.90 лв. Не знам дали  приемате тази цена за ниска, но парфюмът е просто разкошен и се надявам да го пускат по- често.
Имам и други попадения, но в момента ползвам тези.

# 98
  • София
Golden Rose - новата спирала! Препоръча ми я гримьорка, бях скептична но се оказа страхотна. Препоръчителна цена 7,99 (за толкова и си я взех )- със силиконова мека четка, наситено черна - много ми допада  Peace

# 99
Шампоан с естествен боров катран на Милва- около 2лв.
MAXI балсам за здрави нокти- около 5лв.

# 100
  • София
Шампоан с естествен боров катран на Милва- около 2лв.
MAXI балсам за здрави нокти- около 5лв.
откъде ги взимате тези шампоани на Милва,искам да пробвам да видя дали имат нещо общо с шампоаните от едно време Simple Smile

# 101
  • София
В по-големите аптеки ги има, като Медея например. Има ги в нашата квартална също  Hug

# 102
И аз да похваля някои ежедневно използвани от мен продукти-червило на Фломар с блясък,крем за лице на Билка-лилавата серия маврут,както и същия крем за ръце.Сега открих крем за ръце отново на Билка и отново маврут,но за 1 лв. и в малко по-различна опаковка,страхотен е Peace и шампоан Палмолив,лилав за обем.

# 103
  • София
Розова вода. С масло на Икаров може да си направите двуфазен лосион за разгримиране.
Себорал-форте. Пак от тук взех идеята.
Голден Роуз стават все по-добри май.

# 104
  • Бургас
Ако не е нахално да попитам, някой попадал ли е на някакъв супер избелващ продукт за лице. Изключвам ахромина който не ми върши работа.Благодаря предварително.

Да, избелващата серия на фирма "Боди-Д" - избелващ лосион, избелващи дневен и нощен крем. Много съм доволна. По нищо не отстъпват на подобни продукти на "Ла Рош", които съм ползвала. За по-малко от месец се отървах от петънцата, които ми останаха от чоплене на пъпки. Серията е евтина и качествена, колкото и странно да звучи, недостатъкът е, че трудно се намира. Фирмата е пловдивска, преди време предлагаха най-хубавата розова вода, която съм ползвала, но нещо са я спрели.
Дано съм била полезна с информацията.
Иначе ползвам българска козметика, тя като цяло не е скъпа. Много съм доволна от хомеопатичната вода за уста на "Билка". Продуктите и на "Българска роза" са с много добро качество, особено съм доволна от шампоана и балсама за коса "Лейдис джой".

Общи условия

Активация на акаунт