евтините неща от които сме доволни

• 100 318
  • 719
  •   1
Отговори
# 180
Аз използвам микрофибърната на Агива. Много добре ми почиства фон дьо тена, но с грима по очите ми се справя малко по трудно, обаче аз слагам черна очна линия и два пласта спирала.
И тъй като се налага в зоната на очите да натискам и търкам малко повече, не я използвам там.
Но за лицето ми е супер.Ето я:
http://www.framar.bg/агива-гъба-за-лице-за-поч.-грим-pid30013910.html

ето тази е  Peace

Благодаря ви  bouquet Ако така я бях видяла в магазина щях да я подмина сигурно, невероятно ми се струва с вода само да почиства, но се доверявам на опита ви Peace

# 181
Прочетох по-голямата част от темата и искам да ви помоля да ми препоръчате евтинка спирала,но за по-чувствителни очи?

# 182
Да се включа и аз с моите евтини попадения:
- Шампоан и балсам на Балеа за права коса (мисля, че се води професионална серия);
- почистващи кърпички за водоустойчив грим пак на Балеа;
- прахообразните сенки на Импала - страхотно пигментирани и трайни (пробвах и тези на Фломар, които се хвалят тук, но не съм особено очарована).

# 183
Момичета, а от къде купувате продуктите на Талодерма? Попитах в една аптека /Студентски град/ и ме изгледаха  Shocked , едва ли не как може да питам дали имат такива работи. ... .

# 184
за много от бълг. козметики в аптеките в моя квартал даже незнаят за какво става въпрос

# 185
  • София
Момичета, а от къде купувате продуктите на Талодерма? Попитах в една аптека /Студентски град/ и ме изгледаха  Shocked , едва ли не как може да питам дали имат такива работи. ... .
Продукти на Талодерма има в аптека Лечител, на ъгъла на Витошка и Патриарха, точно до Мтел.  Peace
А с маслото на Икаров се мазах точно 2 пъти и отиде в коша. Мирише отвратително, не попива и както каза clover_d дрехите вонят после на гранясало и трябва да се изхвърлят.  Sick

# 186
Много сам доволна от боята за коса на Гарниер 100% колор. Цвета ми е супер траен, а си мия косата през ден. Не остава  боя по хавлиите и дрехите /като изключа само първия път след самото боядисване/.

От лаковете за коса - на Сери много ми харесва. Страхотна фиксация, много по добър от Тафт и Вела. Опаковката е 400мл около 10лв и отива за много време.
http://www.seri.co.za/styling.htm
Интимен сапун на МилМил 400 мл на цена около 4 лв
.
Прахообразни сенки Импала - супер икономични.

Течни червила на Руби Роуз.

# 187
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B8/ … eshadow-5x2g.html
от тези сенки съм много доволна.
имам ги и в кафявата гама.

# 188
  • София
Момичета пробвах на Милва шампоана току що,много хубава ми стана косата,ама голяма мъка докато го разпеня Simple Smile Мирише ми като едно време както миришеха фризьорските салони.Ще го видя след по честа употреба дали ще помогне на косата ми да се нормализира.
Antoniya The One  на гранясало мирише ако е старо,аз ползвам с гроздовите семена за целулит и мирише толкова силно на грозде и мента мисля че не си усещам другия лосион за тяло който е на Трезори,а той не мирише никак слабо.Вярно че не попива бързо,но не омирисва дрехите,нито е неприятно,а напротив Simple Smile Освен това на опаковката пише,че срока му е 90 дни след отваряне на шишето.

# 189
Момичета пробвах на Милва шампоана току що,много хубава ми стана косата,ама голяма мъка докато го разпеня Simple Smile Мирише ми като едно време както миришеха фризьорските салони.Ще го видя след по честа употреба дали ще помогне на косата ми да се нормализира.
Antoniya The One  на гранясало мирише ако е старо,аз ползвам с гроздовите семена за целулит и мирише толкова силно на грозде и мента мисля че не си усещам другия лосион за тяло който е на Трезори,а той не мирише никак слабо.Вярно че не попива бързо,но не омирисва дрехите,нито е неприятно,а напротив Simple Smile Освен това на опаковката пише,че срока му е 90 дни след отваряне на шишето.
Ако говориш за Икаров-не е възможно да е било старо при мен  Naughty .Използвах го от 5ти месец на бременността до края;свършва-купувам...не се е застоявало .Миризмата на гранясало се появява месеци след това ,така че може и ти да дойдеш в отбора след време  Mr. Green .

# 190
  • В къЩи.
Харесвам розовата вода на Милва,тоалетното млеко на Евтерпа  с краставица(единственото ,което не ми люти на очите),на скоро си взех и ексфолиант за лице на Регал,страшно съм доволна и от него.
А кой е този шампоан на Милва? Катраненния ли? И за каква коса се препоръчва?

# 191
  • 1st floor
Яйчния шампоан на Арома  Peace - пробвах какви ли не медицински, скъпи, евтини - все при него се връщам Heart Eyes...Косата ми е със сухи краища и мазни корени, с този шампоан си я мия на 4-5 дена /вече!!!/ и има горе-долу някакъв обем/иначе с други шампоани е много зле положението Rolling Eyes/

# 192
Яйчния шампоан на Арома  Peace - пробвах какви ли не медицински, скъпи, евтини - все при него се връщам Heart Eyes...Косата ми е със сухи краища и мазни корени, с този шампоан си я мия на 4-5 дена /вече!!!/ и има горе-долу някакъв обем/иначе с други шампоани е много зле положението Rolling Eyes/
Ето,преди 2 страници и аз го похвалих!Косата ми е същата като твоята и този шампоан е много  подходящ и за мен! PeaceКатраненият на "Милва" за какъв тип коса е?

# 193
Ако говориш за Икаров-не е възможно да е било старо при мен  Naughty .Използвах го от 5ти месец на бременността до края;свършва-купувам...не се е застоявало .Миризмата на гранясало се появява месеци след това ,така че може и ти да дойдеш в отбора след време  Mr. Green .

аз също ползвах това масло но не съм имала подобен проблем.
бях изключително доволна, нямам нито една стрия, а качих 18 килограма докато бях бременна.
категорично това е най-добрия продукт против стрии през бременността, отиват 2 опаковки т.е. 10 лева, което е нищо защотот повечето продукти против стрии започват от 30 лева нагоре Peace

# 194
  • София
ама за да стане това гранясалото след време трябва да преседи в/у дрехите.Нали минават през пералнята,как така след време ще граняса нещо което е изпрано стотици пъти след това?

И пак да кажа за Милвата,сега като ми изсъхна косата направо нямам думи бе момичета.Аз по хубав шампоан не съм ползвала.На Лореал професионалния е боклук сравнение с това чудо за 2 лева.Сега ще видя и след колко време ще ми се омазни,обаче по жива коса не съм имала от години,може би от ония години когато шампоаните бяха български и натурални.

Общи условия

Активация на акаунт