евтините неща от които сме доволни

• 100 322
  • 719
  •   1
Отговори
# 195
аз вече се обърках от толкова хвалби на разни марки дето не съм ги чувала, някой да вземе да направи едно списъче и така да ходя да ги търся Mr. Green

# 196
  • София
Ами на Милва каквото си намериш все е хубаво,аз не намерих боровия катран,а с жен шен,но утре ще ги издиря и останалите.На Милва имам Хининова вода която е много хубава,от нея ми прорастнаха според мен коси които не бяха расли досега.

# 197
ама за да стане това гранясалото след време трябва да преседи в/у дрехите.Нали минават през пералнята,как така след време ще граняса нещо което е изпрано стотици пъти след това
...
Ами сега се сещам къде може да е проблемът -пера си дрехите на 30 градуса и явно маслото е оставало по тъканите и след време затова е започнало да мирише  doh
Но няма как-памучните дрехи не се перат на по-висока Т(и на етикета го пише) .
Така или иначе повече няма да си купя това нещо ,прескъпо ми излезе накрая .
Докато се мажех(и все още не миришеше) една позната ми каза ,че е изхвърлила всичките си дрехи от бременността заради този продукт .Тогава и аз й казах "Ааааа ,няма нищо такова !" ,обаче след време...

# 198
  • София
И аз се мазах с маслото на Икаров против стии и си изхвърлих тениските, с които спях  Mr. Green Станаха все едно импрегнирани с масло  Crazy Ама се мажех само вечер и само 3 тениски ползвах през тези 5 месеца обилно мазане (започнах в четвъртия). Нямам никакви други поражения на гардероба и съм доволна, без стрий  Hug

# 199
Ами на Милва каквото си намериш все е хубаво,аз не намерих боровия катран,а с жен шен,но утре ще ги издиря и останалите.На Милва имам Хининова вода която е много хубава,от нея ми прорастнаха според мен коси които не бяха расли досега.

Хининовата вода има ли я във спрей вариянт,да може да се впръсква?! Ползвала съм едно време,бях доволна доколкото помня,но беше в едни бутилчици,неудобни за ползване. И как я ползваш-в косата,в корените или в скалпа?!

# 200
Момичета пробвах на Милва шампоана току що,много хубава ми стана косата,ама голяма мъка докато го разпеня Simple Smile Мирише ми като едно време както миришеха фризьорските салони.Ще го видя след по честа употреба дали ще помогне на косата ми да се нормализира.
Antoniya The One  на гранясало мирише ако е старо,аз ползвам с гроздовите семена за целулит и мирише толкова силно на грозде и мента мисля че не си усещам другия лосион за тяло който е на Трезори,а той не мирише никак слабо.Вярно че не попива бързо,но не омирисва дрехите,нито е неприятно,а напротив Simple Smile Освен това на опаковката пише,че срока му е 90 дни след отваряне на шишето.
Ако говориш за Икаров-не е възможно да е било старо при мен  Naughty .Използвах го от 5ти месец на бременността до края;свършва-купувам...не се е застоявало .Миризмата на гранясало се появява месеци след това ,така че може и ти да дойдеш в отбора след време  Mr. Green .

аз също ползвах това масло но не съм имала подобен проблем.
бях изключително доволна, нямам нито една стрия, а качих 18 килограма докато бях бременна.
категорично това е най-добрия продукт против стрии през бременността, отиват 2 опаковки т.е. 10 лева, което е нищо защотот повечето продукти против стрии започват от 30 лева нагоре Peace

И друг път съм го писала и някои даже си го купиха (ако четат моля да драснат някой ред дали са останали доволни) за Био Ойл-маслото чудо.Аз след като хвърлих сума ти пари за кремове и всякакви процедури реших и него да пробвам и след 6 месеца стриите (стари на 4 год.) намаляха с 50-60% а сега след година ползване са почти изчезнали или едвам се забелязват.Може да се ползва за лице при петна и белези от акне (на мен много ми помогна за дупчици останали от акне,на които никакви процедури и кремове не влияеха),може и за по големи белези и за суха кожа.Аз го обожавам и си го ползвам всеки ден на тялото,на лицето профилактично 2 пъти в седмицата.Не оставам без него и ден и виниги си купувам ново като свърши но е доста икономично така че със 60 мл карам дълго,за година съм употребила 4 опаковки.Тук струва около 10 евро,в интернет има и по евтино Peace
За повече инфо-Гугъл Grinning

# 201
  • София

Хининовата вода има ли я във спрей вариянт,да може да се впръсква?! Ползвала съм едно време,бях доволна доколкото помня,но беше в едни бутилчици,неудобни за ползване. И как я ползваш-в косата,в корените или в скалпа?!
ами мойта преди една година си я купувах и е във спрей вариант.Така че ако се разтърсиш сигурно ще я намериш.Ползвам я и в корените и в скалпа,като напръскам в корените и разтривам и косата и скалпа да попие.Като ми изсъхне косата дори има повечко обем отколкото по принцип си имам.

# 202
  • 1st floor

а искам и съвет - на 27 съм, но все още ми имам акне ( е не е като в пубертета но без пъпка не оставам Simple Smile)Та дайте съвет с какво да се мажа, та да помогне. Сега използвам розова вода, един тоник на биодерма, салицилов спирт.
пробваѝ с акне аут на Биотрейд - много добре ми действаха на пъпките на лицето и на раменете...но да предупредя , че при мен беше временно/след спиране ефекта изчезваше/, защото  беше на хормонална основа..., но поне така се поддържах да не си ходя постоянно с някоя пъпка на лицето...Казвам беше , защото се оправих от противозачатъчните таблетки/не ги пия заради акнето Mr. Green,а по предназначение/

# 203

ами мойта преди една година си я купувах и е във спрей вариант.Така че ако се разтърсиш сигурно ще я намериш.Ползвам я и в корените и в скалпа,като напръскам в корените и разтривам и косата и скалпа да попие.Като ми изсъхне косата дори има повечко обем отколкото по принцип си имам.

Благодаря  bouquet Лятото като си дойда в БГ ще се запася...сега чета и си водя бележки Grinning

# 204

а искам и съвет - на 27 съм, но все още ми имам акне ( е не е като в пубертета но без пъпка не оставам Simple Smile)Та дайте съвет с какво да се мажа, та да помогне. Сега използвам розова вода, един тоник на биодерма, салицилов спирт.
пробваѝ с акне аут на Биотрейд - много добре ми действаха на пъпките на лицето и на раменете...но да предупредя , че при мен беше временно/след спиране ефекта изчезваше/, защото  беше на хормонална основа..., но поне така се поддържах да не си ходя постоянно с някоя пъпка на лицето...Казвам беше , защото се оправих от противозачатъчните таблетки/не ги пия заради акнето Mr. Green,а по предназначение/

При мен е същото положение, почти не оставам без пъпчица, и то винаги излизат около устата. Ползвам Акне аут, но не както пише на шишенцето, а само когато се появи гадинка.
Доволна съм, за 2, 3 дни пъпката прегаря и изчезва. Но по - някой път ми остава една червенина като белег. Дано ме разбрахте.
Някой да препоръча някакъв продукт?

# 205
  • София
аз препоръчах...за да минат пъпките трябва да се види първо откъде идват,не се лекуват симптоми без да се знае причината.Но докато търсите не е зле един крем за изсушаване на пъпките,или нещо по скоро за локално третиране,крем за акнетична кожа и много голяма хигиена.Мой съвет е да пиете бирена мая да си прочистите малко кръвта,освен че кожата се изчиства от пъпките,спират и подкожните пъпки да излизат,а и косата и самата кожа стават много хубави.

# 206
мими23, заинтригува ме с BioOil-a! От къде може да се поръча???

# 207
мими23, заинтригува ме с BioOil-a! От къде може да се поръча???

И аз това да питам. Praynig

# 208
От сайтове като www.eskincarestore.com, онлайн дрогерии разни - също.
Аз лично не бих го препоръчала, защото е на основата на минерално олио (течен парафин), но всеки си знае, все пак.
Да се включа с нещо евтино, от което съм доволна - бебешкият лосион на Johnson's, махам грим с него.

# 209

Да се включа с нещо евтино, от което съм доволна - бебешкият лосион на Johnson's, махам грим с него.

А каква ти е кожата?Дали става за мазна кожа? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт