Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?
Какви са мненията за домашните любимци по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?
-
Какви са мненията за домашните любимци по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за домашни любимци по време на бременност?
-
Къде мога да намеря лекар с 3D скенер в София?
! Аз вчера бях на лекар и каза,че бременноста ми въпреки кървенето и образувания хематом,заради който кървя и отлепването на сакчето се развива много добре.Каза,че си се развивала жълто тяло сакчето си имало правилна форма, расте нормално и се чуха начални пулсации. Каза след 2 седмици пак на преглед ако всичко е наред и предупреди,че още ще прокървявам,но ако не е силно да не се притеснявам и ми спря утрогестана,което ми беше много странно,но каза,че нямало смисъл да го пия и с него и без него все едно.И от днес мога да ходя на работа,но никакви физически натоварвания и по- малко ходене.
И ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Тази седмица ще посетя лекар и моля се всичко да е ок да си имамме и сърчице ,а терминът ми според калкулатора е 27.10.2010. Това ми е втора бременост Имам син на 13 год. С гаденето и умората мноооого трудно се справям
връщам се да ви изчета, че сте много бързи в писането .Да помоля и аз за паролка..

Мисля си, че е от хаповете.. Хайде стига толкова..