Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 23 071
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Добро утро!
Ваче благодаря за помощта, аз огледах и който мярнах още го въведох.
Иначе при мен днес пак се очертава много работа, а заради малкия не съм спала добре  Confused
Хубавото е, че вечерта съм на лекар да се записвам на ЖК и се надявам да видим запетайка и всичко да е наред  Praynig

# 436
http://i.timeinc.net/recipes/i/recipes/cl/03/01/coffee-frappe-cl-352515-l.jpg   
 http://www.softpedia.com/screenshots/Fresh-Fruits-Free-Screensaver_2.jpg
ДОБРО УТРО МАМЧЕТА , черпя с по едно кафенце  и  още нещо !!
С такава наслада си пия моето  в момента много ми липсваше  Heart Eyes Heart Eyes  две седмици не бях близвала кафе,така ми се гадеше от него,а тази сутрин още ставам иии бързам да си направя .Определено се чувствам по добре Simple Smile . Желая го и на вас Peace Аз в четвъртък съм на лекар ,стискайте палци всичко да е ок.,че съм се стегнала отсега.Мен голямо безсъние ме гони ,макар че съм си голяма поспаланка.Вие така ли сте??
И пак да помоля за паролката Praynig

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 10:11 от daila777

# 437
  • София
Добро утро!
Лейди,нещо съм пропуснала явно... да не сте болнички? Rolling Eyes
Довечера ще се похвалиш от срещата с беб  Hug

daila777,изпратих паролка!  Hug

# 438
Добро утро,леле не мога да стана за работа,че от вчера пак ходя ама няма как. И ми е едно застреляно ShockedТук времето е отвратително просто. Хубав ден и до писане Hug

# 439
  • София
КАт,и тук е едно мръчкаво ужасно Rolling Eyes
Добре,че майка ми е почивка та ще и оставя детето за да свърша нещо!

# 440
  • Варна
Дамяни не знам дали сме болни снощи ми вдигна Т, нищо друго му няма, може и да са зъби, днес го спрях от ясла и с майка ми са на лекар. Но факт е, че много лошо спахме.
Кат пази се и не се преуморявай!

# 441
  • София
Лейди,дано е от зъбки и да минава бързо!  Hug

Охх...ставам аз да будя синковеца  Mr. Green

# 442
  • София
stellty потърси гранофорин. Много помага за такива болежки. Лошото е, че от доста време не съществува и шансът ти е само някоя останала опаковка в някоя аптека или някой лекар да го има "на черно".. Аз имам малко останал, ама не си от София Confused
И ние спахме зле. Мразя като се събудя всичко да ме боли повече, отколкото преди да съм си легнала. На всичкото отгоре пак съм с диа*ия Sick

П.п. Тоя пост го писах 2мин и го редактирах 3 пъти, малкият се опитва да помага в писането Grinning

Закуска за бременни:

# 443
  • София
Фук-фук с голямото ми момче  Party На 4-то място в училището си е на едно математическо състезание. Много добер ми дойде новината при неприятностите от последните дни Simple Smile

# 444
Добро утро и от мен! Hug

Най-накрая се стабилизирах малко от здравословните ми рпоблеми та реших да седна малко да ви попрочета.Аз го закъсах с пикочните пътища,инфекция,повишени еритроцити и левкоцити в урината,както и единични бактерии,та се наложи да пия антибиотик няма накъде без него.Изписаха ми Оспамокс 100 мг,той не бил вреден за бременни и продължавам да пия неоренал ср и но шпа.Дано вече успея да си стъпя на краката,защото много се измъчих тази седмица.Една гадна болка в кръста и от това лежане ме боли целия гръб  Shocked За сметка на това бебе,расте ли та расте,видяхме му главата и зачатъците на ръце и крака.

Димяни,посетих твоя лекар д-р Димитров май беше нали? Защото ме изпратиха по спешност на консултация с гинеколог и той ми беше най-близо.Останах доста доволна от него.Много внимателен човек,каза че познава моята лекарка и ми даде само добри надежди за клиниката и екипа,на който съм се спряла.

stellty аз бях с абцес през януари,тамън бях разбрала за бебето и пих оспексин(за жалост,но се оправих).Аз не мисля,че инфекция може да мине без антибиотици(говоря само за инфекции),защото аз 1 седмица бях без антибиотик никаква промяна на симптоми и болка,откакто го пия всичко е много по-добре.Наистина не било хубаво антибиотици,но за всеки случай е по-добре антибиотик,отколкото инфекция.

Лейди,скорошно оздравяване на малкия и дано не е нищо сериозно.  bouquet

Кат,радвам се ,че си по-добре,стискам палци и занапред да е така  Hug

Бърди,браво на малкия отличник,да ти е жив и здрав Hug А ти само позитивизъм и горе главата  Hug

# 445
  • Варна
Над дано проблемите са останали зад гърба ти  Praynig
Бърди да ти е жив и здрав! Сигурна съм, че скоро ще има и други хубави новини  Hug
Дамяни блазе ти колко спи синковеца ти, плюс това отдавна ти завиждам как си пуска детско и ти си доспиваш  Mr. Green Моя нито детско признава, нито мама да спи  hahaha Събота и неделя става като за ясла. Забравих да ви кажа нашия вчера плакал като дошла Баба Марта в яслата и не дал да му вържат мартеничка  Joy В четвъртък съм с него на тържество за 8ми март, само да е добре. Майка ми преди малко ми каза,че нямал Т  Praynig

# 446
  • София
Добро утро и от мен. И аз от вчера съм на работа и едвам ставам сутрин, така ми се спи. Днес ми е и малко лошичко, но утре е почивен ден  Wink В петък сме пак на преглед и се надявам вече да се види и нещо в сакчето.
Лек ден от мен и се пазете  Hug

# 447
Nad1_Nad1, оправяй се бързо!
Бърди, браво на момчето ти!
nani-banani , честито сърчице!
bebZz , радвам се, че прегледа е минал добре и супер закусчица си поднесла  Wink
daila777, мерси за кафенцето, но аз и днес ще се въздържа...

На всичкото отгоре, днес съм се разсополивила  Confused Ще ходя да си взема лимони и ще ги ям с мед..

# 448
Стелти, добре поне че са "под контрол" нещата.
За легло - имам и двете. Преносимата кошара изпозлзвам само, когато пътуваме някъде.
Или сме на почивка. Вкъщи си спи на дървено, което сега смятам да използвам за бебето.  Laughing
А на нея ще и правим стая за "каки".

Бърди, браво на момчето ти. Дано имаш само поводи за радост сега.

Ваче, мерси. Не съм пила и аз си помислих,че подобно лекарство едва ли ще е съвместимо с бременност.
Оказа се, че и но-шпа помага в подобни моменти, макар и по-бавно.

Аз приготвям Мила и отиваме на една група за игра. Тук така приятно пече.
Искам пролет вече.

# 449
  • София
Вчера си записах час за Фм при доктор Даскалов от Пловдив за 22 март,някакви отзиви за него да имате newsm78

Лично го познавам д-р Даскалов, много симпатичен човек. Нямам, обаче лични впечатления като лекар. Току що разпитах. Казаха ми, че е много добър лекар и точно за фетална морфология е добър.

Общи условия

Активация на акаунт