Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 22 753
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз на Райън си му казвам Райче или Рай но пък гадно ще е ако му казват Райко  Twisted Evil

# 526
  • София
Аз на Райън си му казвам Райче или Рай но пък гадно ще е ако му казват Райко  Twisted Evil

Ти пък! Изобщо не би ми хрумнало на Райън да казвам Райко  Wink Като цяло име си е достатъчно благозвучно за изговаряне дори и да няма галено

# 527
  • Бургас
Браво , на вас момичета, че не кръщавате детето на някой от рода. Така трябва да бъде , това задължение с имената е страшно глупаво. Разбира се , ако родителите искат детето им да е кръстено на някоя баба и дядо да, но в никакъв случай не би трябвало да се чувстват задължени. Моята дъщеричка , бяхме дали само първата буквичка на едната от бабите, но този път съм решила, че на никой няма да кръщавам.

А чухте ли за инцидента в Майчин дом , където един асансьор паднал от 7 етаж с 12 човека , от които 9 бременни Shocked Това само в БГ може да се случи.

# 528
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 И ние вече обсъждаме имената. Хубаво е, че и двамата имаме подобни вкусове, та няма да има много разправии. Аз за момиче много харесвам Калина, а милото все мъжки имена измисля, според него мъж щяло да е бебето, аз пък у казах, че само заради убедеността му ще се окаже мома. За разлика от предишната беменност с тази все още нямам никакво усещане за пола, ама и ми е все тая, само да е здраво. А Георги каза, че искал и сестриче и братче, като му казах, че е едно реши, че сега иска сестричка, а следващото братче. Ми скромно е детето, като майка си!  Mr. Green

# 529
  • София
А чухте ли за инцидента в Майчин дом , където един асансьор паднал от 7 етаж с 12 човека , от които 9 бременни Shocked Това само в БГ може да се случи.

Shocked Стига бе.. къде има инфо?

# 530
Здравейте!
Отдавна /е, то е ясно колко отдавна  Grinning  щом съм в 9-та седмица/ ви чета, но все не смея да пиша....Бременността ми е след 2 годишен стерилитет и все още не мога да се зарадвам и отпусна!
Като чета колко сте активни физически ииии  Embarassed - аз уж не се оплаквам от някакви тежки неразположения, но пък и направо силички нямам за нищо! Като болна се чувствам, не ми се ходи, бързо се уморявам....Какъв ти спорт, какво ти дълго ходене! ooooh! Не мога да спя, имам посточнно субективно гадене и киселини....Ям като за последно! ooooh! Как ще я карам така незнам! Хората в първите месеци слабеят, а аз като ламя! Embarassed
Изключително много се радвам за добрите новини от Бърди /както вече ви казах-чета! Grinning/
На всички ви- лека, спокойна и успешна бременност с живи и здрави бебенца на финала!!!! Heart Eyes

# 531
  • София
Тук от блока имам един познат голям гадняр и всеки път вика като ни види: ОООоооо Райчко как си  Twisted Evil ма аз понеже един път му казах,че не се казва Райко и той явно разбра,че се подразних! #2gunfire

Ваче ето:
http://dnes.dir.bg/2010/03/02/news5971182.html

# 532
  • София
Леле, егати ужаса.. А как са се натъпкали 12 човека и бременните с тия кореми в асансьор за 6  ooooh!

# 533
  • София
А,де и аз това се чудих!
Ще видим какво ще каат в новините!

# 534
Аз един ден се бях замислила за имена , но само мъжки  Grinning Мъжът ми иска да го кръстим на майка му, но на мен не ми харесва идеята, не защото нейното име не е хубаво, просто не искам постоянно да се сещам за нея, а искам бебето да си има собствено име, което ще е част от съдбата му. И в крайна сметка мисля, че майката има последната дума, защото ще живее във всеки миг с това име олицетворяващо детето и. Та така, няма да се навия на Венета или Венелин. За момиче много ми харесва Вивиан  Wink , а за момче... не съм толкова сигурна.

# 535
Димяни ♥ , нашето комшийче, на Мони приятеля се казва Райън или Раян, не знам кое от двете и на галено му викат Аньо.
Не съм , Калина е страхотно име.
А за МД не се и учудвам. Там имам чувството, че всичко е на векове. И все пак - 12 души в асансьор за 6-ма?!!! Как изобщо са се натъпкали и за къде толкова са бързали?!
Ако ви кажа кво ядох току що.  ooooh! Филия с лютеница, риба и кисели краставички.  Crazy

# 536
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Това с асансьора и аз още не мога да го асимилирам. първо как изобщо е паднал и второ как са успяли да се натъпчат толкова народ в него, при това жените били бременни в 7,8,9 месец!  ooooh!

А относно имената Георги е кръстен на дядо си, ама не за друго, а защото името много ми харесва, аз сама си реших така, ама ако дядо му се казваше Пенчо нямаше да е така.  Mr. Green Аз лично харесвам и уважавам традицията, но само ако името на съответния роднина е от фавориртите ми за имена.  Mr. Green За сега мога да гарантирам, че майката на милото няма да се сдобие с внуче с нейното име, хубаво е, че и той е на моето мнение.

# 537
  • София
*Noel*,често срещнато е Раян Simple Smile но вече и Райъновци иам сигурно Party
Добре си хапнала аз още не съм за вечеря нищо но няма да казвам какво ще ям,че да не ви се прояде посред нощите! Mr. Green

# 538
  • София
Ноел... каква е таз манджа бре...  Crazy Crazy Crazy
Ама и аз пък напоследък ям само филии с маслинена паста и кисели краставици, та не се учудвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 539
  • София
Ваче, много хубаво си подредила шишетата hahaha Аз успях да загоря 1л вода с 1 пакетче Маги супа фиде..и това 2 пъти през няколко години Embarassed

Матерна пих от 3тия месец. Качих 15кг, свалих 17 след раждането, така че предполагам че ако напълнееш от Матерна като я спреш става обратното..

Ева, ако пъпната връв е увита около вратлето на детето това се вижда на ултразвука и тогава преценяват. Голяма част от бебетата се раждат с веднъж увита, така че това не е проблем. Ако е по-увита се прави направо секцио, така че не се притеснявай, стига да вярваш на докторите си!

Не съм, това "нищичко си нямам" толкова жално звучи, иде ми да ревна,въпреки че знам за какво става дума.. Sad

Димяни, много съм съгласна за имената - харесвах същите. Нашето го избрах леко насън, разбуждам се заспала на дивана в хола и гледат милото го няма и нещо се бях шашнала и викам "Дани, Дани" и изведнъж млъкнах и..просто реших че на него ще е кръстен малкият Simple Smile

Ваче, моя приятелка Александра се нарича Аля. А Саша ми беше от фаворитите за момиче Peace

wine добре дошла! Както виждаш форумчето само късмет ни носи на всички, така че включвай се направо!

Mary*Eti мерси за рецептичката, а за името мисля че 1вата буква е предостатъчно почитане на роднина в наши дни!

Не съм, а как се казва майка му? Много интерсно ми стана Simple Smile

И от 2 реда пост така стана огромен..Ама толкова пък интересни работи сте си говорили докато ме няма, не ви е срам! Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 19:48 от bebZz

Общи условия

Активация на акаунт