Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 22 756
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте и от мен!  Hug Днес никак не се чувствам добре, отмаляло ми е, спи ми се непрекъснато, ужас.  ooooh! Може и да е от облачното и дъждовно време, но знам ли. По принцип нямах оплаквания до сега.  Confused
Ходих на зъболекар, сложиха ми отново Арсен, но ще иска още няколко посещения, докато да го завършим най-после.  Embarassed
Относно суеверията, аз смятам да ги спазвам.  Peace Едно, че досега не съм имала деца, друго че от горчив опит на майка ми, си имам по 1 наум.  Outta Joint През първата си бременност е прескачала маркучи /без да знае за това суеверие/ и не знам си още какво, та близначките й се родили мъртви, точно оплетени с пъпната връв.  Cry Може и да е съвпадение просто, но както има една приказка "парен-каша духа".  Praynig Все пак всеки си решава сам за себе си.
Иначе при всички случаи ще пазарувам по-отрано някои неща, които ще са важни за началото, но това ще е евентуално след като разберем пола на бебчето, и аз нямам представа кога ще е чак.  Laughing
Относно килограмите, не съм качила за сега, но се старая да се храня умерено и гледам всеки ден да имам движение, може и да не е много, но все пак... Whistling
Благодаря за изпратената парола на албумчето, аз също качих снимки вече.  Peace
Аз ви оставям за сега.  Hug  bouquet

# 511
  • Бургас
Ваче, сега шишета и шишета, каквито си поискаш. Въпреки че малко прикаляват с рекламите за антиколики, но човек се зарибява. Аз хем самата разбирам, че повечето е рекламен трик , но пак купуваш, защото искаш  най - доброто за детето си.

колкото и да ми е тъжно аз всичко си имам, стаята и стои непокътната , откато за последно излезе от вкъщи  Sad. Е ако ни изненада някой , младеж  Simple Smile , какво пък някой аксесоари ще са му в розово и червеничко, лошо няма.

# 512
  • София
Aз мисля да си взема пак шишета на Би Фрий Simple Smile бях много доволна но се надявам този път да можем да се кърмим дълго време Praynig С Райън беше голям провал.... не искаше да суче от мен аз изцеждах и нямах сили направо се предадох пък и имах малко кърма и от 2 месец до 2г.  Mr. Green бяхме на Аптамил ........... голяма лакомия беше!

Нани,какво като ще има примерно и розови аксесоари Simple Smile а за червените пък не се притеснявай  Mr. Greenрайън има толкова много дрехи в този цвят.... любим ми е  Heart Eyes Hug

Аз също смятам сега да си взема Икаров само!
С миналата бременност измазах де що имаше ooooh! скъпо и евтино и файда никаква Simple Smile
Така,че Икаров ще ми е идеален! Mr. Green

За пазаруването ще започна като разбера пола!
Имам страшно много дрешоля и ако е момче ще спестя доста работи но ако е мома майко милааааа Joy hahaha мъжа ми вика да му мисля :П)) Магазините са мои! Laughing
Разбира се,че ще изпозлвам и доста дрешки от Райън!

Сега умувам за количка Thinking

# 513
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Гледам за шишета си говорите, аз се надявам да не ми трябват особено, а и в момента нямам никакви. Аз всичко раздадох, много неща дарих и сега нищичко си нямам, дори бременският гащеризон дадох, а количката и загубих следите.
 За мазилото за стрии и аз още се моткам, а гърдите ми са огромни, та ще трябва да взема мерки, че тъй или иначе съм нацепена, не ми трябва повече!
 Покупки за Георги правихме и преди раждането, според мен е много по-практично, като излязох с бебето от болницата всичко си ми беше готово, хич не бях в час първите дни и не виждам как щеше да стане номера с пазаруването.

# 514
  • София
Не съм,аз като излезнах от болница си помислих... ако не бях пазарувала какво щях да правя то още толкова много неща излезнаха в последствие!
Само количката ми беше капарирана и я взехме след като родих то беше прекрасно лято август жегиии  Grinning и на 6 ия ден бяхме на вън!
Сега октомври няма да е същото но живи и здрави бързо ще дойде пролетта! Heart Eyes Party

Количка имам само лятна и си е почти нова на Cossato обаче не ми върши работа и сега ще ми трябва нова и се чудя каква! Thinking

# 515
Хехе, вече за покупки говорим.  Laughing
Едно от най-приятните неща. Аз имам много от Мила. Цялата й детска стая ще използваме за бебето.
Количката също, много ми е запазена, не е мръднала. Само ще сменя сенници, че са избелели.
Столчета за кола също от Мила. Дрехи най-вероятно ще купя нови, дори и пак да е момиче.
Шишета няма да купувам. Само едно на първо време.

Аз също ще си потърся вече кремове. Ама с тая отпадналост направо се занемарих.

Димяни, то и за момчета има много дрехи, но да за момичета съвсем можеш да се охарчиш.  Laughing
От опит казвам.

Ева_86, ако спазването на суеверията те успокоява - няма лошо.
Аз бягам от такива обаче. Направо през ушите ги пропускам и не искам да мисля за тях.
А да ги спазвам - съвсем.

# 516
Бърди, много се радвам, че всичко е наред с бебчо! Занапред само радостни мигове ти желая!

Аз да се оплача, вече тотално издишам.  Crazy Влязох в третия месец, а се чувствам по-зле от миналата седмица.  newsm78

На суеверия не се поддавам, каквото има да става, ще става. Скоро и аз ще се пострижа, като едно видно мартенско магаре.  Laughing
Иначе за пазаруването, както казах снощи се спряхме на 3 модела колички, по-натам ще отидем да ги видим на живо и ще изберем най-подходящата. Аз държа на 2 основни неща- да е с големи, помпащи се гуми или поне задните да са такива, както и да е с една цяла дръжка.
И понеже бебето ще е зимно, задължително искам кош за новородено.
За дрешки още не смятам да купувам, искам да знам пола, за да мога свободно да избирам цветовете.

За мазането против стрии аз си купих на Чико- Мама Донна и него го ползвам. Към  октомври ще ви кажа, дали съм доволна.  Mr. Green

Дмияни, аз много харесвам момченца ( Sunglasses ) с червени дрешки. Изобщо не разбирам защо момчетата трябва да са все във синьо, а пък момичетата в розово. Ти за каква количка ще гледаш? Няма ли да ползваш тази на Райън? 

# 517
  • София
Ваче, сега шишета и шишета, каквито си поискаш. Въпреки че малко прикаляват с рекламите за антиколики, но човек се зарибява. Аз хем самата разбирам, че повечето е рекламен трик , но пак купуваш, защото искаш  най - доброто за детето си.

колкото и да ми е тъжно аз всичко си имам, стаята и стои непокътната , откато за последно излезе от вкъщи  Sad. Е ако ни изненада някой , младеж  Simple Smile , какво пък някой аксесоари ще са му в розово и червеничко, лошо няма.

Нани...  Sad Sad Sad  Hug Не знам какво да кажа...

По въпроса с коликите прекаляват, разбира се.. Коликите минават от последното нещо, кето дадеш на бебето  Crazy Crazy Crazy На моята щерка коликите й минаха когато отидохме в Копрившица за 1 месец. Беше 3 месечно бебе тогава.

Димяни и аз не кърмих много.. само около 40 дни, защото детето имаше проблем с лактазата и се подрискваше от всичко, вкл. от кърмата. Само соево мляко е яла. Кърмата ми я спряха с хапове, щях да умра... брррр... ooooh!

За покупките като цяло и аз си направих повечето след 7-8 месец. Леглото е такова, че и досега Сашата спи на него. Сега е съгласна да го вземем за бебето  Grinning Grinning Grinning То и без това ще й правим нейната стая ученическа и ще трябва да й се отвори място. Нарочно взехме такова легло, което става от бебешка кошара легло 1,70 м дълго.

Количката ми се мотка в работата на майка ми.
Кошница за кола нямам. Беше ми я дала моя приятелка - Maxi Cosi. Сега възнамерявам да купя пак такава, защото това са най-сигурните кошници за бебета. Иначе по-голям стол си имаме за кола. Абе то като гледам много неща си имаме  Wink

# 518
  • София
Зеленоочка,тази на Райън продадох Simple Smile и си купих хубава лятна с паричките Simple Smile и сега си нямам но и аз като теб искам да имам зимен кош за новородено!
Дрешки не съм привърженик за момче синьо и момиче розово Simple Smile
Райън има страшно малко дрехи в синьо но пък са си повечето баш за мъж и ако имам момиче няма да стават определно иначе всичко си е новичко клко ги е обличал Simple Smile
Аз утре ще си купя маслото на Икаров,че много нещо ме сърбят гърдите,а имам няколко стрийки от предната бременност и там! Rolling EyesНо пак казвам всичко е до кожа!  
Легло и ние си имаме Ваче,Райън си при нас и си му е ново спал е броени пъти там!
Сега му казвам,че ще имаме бебенце и,че ще спи в неговото креватче,а той казва: Аз е спя при мама и тати но ще люлям бебето Mr. Green и отива до креватчето и започва: Нанииии,нани бебееееееееее  Heart Eyes и люля леглото!  Crazy
Като го питам какво иска братче или сестриче категорично отговаря: Братче  Laughing

# 519
  • София
Райън иска братче, а Сашата иска сестриче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще видим.. а ние и за имена говорим и да ви кажа идея нямам. Мисля, че като го усетя бебето и ще избера име. Имаме лек спор с мъжът ми, който иска ако е момче да е на него. Аз не съм съгласна. Като цяло не харесвам този начин на кръщаване и смятам, че децата трябва да подновяват рода, да бъдат уникални. Александра не е кръстена на никого. Аз не познавам някой в родовете ни с това име, нито мъж, нито жена. Мисля, че и новото бебе трябва да има уникално име, което да усетим когато усетим и бебето  Grinning

# 520
  • София
Ваче,Райън не е кръстен на никой и името избрахме 2 часа преди да родя!
Аз също не покръствам никой и сега пак няма!
Като бях бременна с Райън сънувах,че ще е момче и ще се казва Виктор та евентуално може да решим да в Виктор или Виктория но това за сега аз само си го мисля  Crazy
ДА са живи и здрави и както казваш ще усетим как да се казват!

# 521
  • София
Ами аз като се замисля седнахме с Ники и почнахме да изреждаме момичешки имена... аз кажа едно, той се мръщи, той каже, аз се мръщя...  Wink Накрая като казах Александра бяхме единодушни. Не, че детето е кръстено на тази героиня, но "Москва не вярва на сълзи" е един от любимите ни филми и това име го свързваме с филма с най-хубаво чувство и усещане. Сега се надявам пак да изберем заедно име, но тоя път и Сашата участва. А тя е казала за момиче - Аника  Crazy, за момче Иванчо  Rolling Eyes Wink Grinning

# 522
  • София
Аз много харесвам Александър,Александра,Кристиан,Кристиян или само Крис както и Алек,Алекси ама то в последните 2,3 години тези имена са масови и колкото и да ги харесвам ги избягвах! Simple Smile
Райън ми хареса много по предложение на мъжа ми,а и тогава нямаше в БГ друг Райън  Mr. Greenсега сигурно има! 

# 523
Гледам за шишета си говорите, аз се надявам да не ми трябват особено, а и в момента нямам никакви. Аз всичко раздадох, много неща дарих и сега нищичко си нямам, дори бременският гащеризон дадох, а количката и загубих следите.
 За мазилото за стрии и аз още се моткам, а гърдите ми са огромни, та ще трябва да взема мерки, че тъй или иначе съм нацепена, не ми трябва повече!
 Покупки за Георги правихме и преди раждането, според мен е много по-практично, като излязох с бебето от болницата всичко си ми беше готово, хич не бях в час първите дни и не виждам как щеше да стане номера с пазаруването.

Peace  Peace  Peace

Това все едно аз съм го писала.  Hug

# 524
  • София
Димяни, масови са и мен много ме беше яд после, че станаха масови.. ама какво да се прави  Grinning аз например се страхувах да не й казват СашКА... После си казах, че ще се обръщат към нея както тя се представи. Е, ние й казваме Саша и тя така се представя  Wink Казват й понякога Алекс и тя винаги поправя. На мен ми е трудно да изговоря Алекс. Не, че нещо имам проблем, ами някак не ми седи добре в устата  Crazy и затова й казваме Саша  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт