Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 22 760
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Дом, Скъп Дом!  newsm44
Бърди  newsm51 Вече само добри новини!
Пуснах си компа преди час ама докато ви изчетааа... Ние се прибрахме благополучно въпреки мъглата. Полета беше много приятен (аз по принцип обичам да летя), изобщо не ми стана лошо и сега се чувствам прекрасно. Като пооправихме багажите решихме да се поразходим. Гледам, че обсъждате разни покупки та в тази насока аз да се похваля  Wink - като излязохме одеве накупихме толкова много неща, че съжалихме защо тръгнахме пеша (просто не можахме да се стърпим, още преди да се приберем си бяхме наумили, че кацнем ли тръгваме по магазините) и харесахме креватчета и количка и куп други неща, но повечето са подходящи или за единия, или за др. пол та засега ще се въздържим от тях.
За проличаването и килограмите - на мен още не ми личи и уж бях качила 2 килограма, а вчера се оказа, че съм на минус 1.
За всички чути и видени малки   Heart и за добрите новини от прегледите - ЧЕСТИТО!
На гордите мами - дано малчуганите никога не спират да ви радват така с положителни емоции и да са един добър пример за малките си братчета или сестричета
Аз сега отивам да   newsm79  wash  hang  1ironing  food002 и после ще правя снимки на покупките и довечера ще си правим блог(да видим какво ще излезе)
Позитив - хахаххахаххаха! =)

# 496
честито на всички с добри новини  Heart Eyes

за колата правех си през цялата бременност на месец и половина , а не всеки месец. даже последно годих 3 дена преди раждането. оправяше ми отзад краката права Simple Smile много ми е пекана козметичката. с триъгълника не съм имала никакви проблеми. много зависи каква болка понася жената според мен. ако много я боли да рисковано е, но ако е свикнала и не и прави впечатление не мисля , че е проблем. аз лично след 6 години кола не бих се обръснала отново.

ванеса е много болна Sad кашлица от вчера и температура, а днес повърна и започна разтройство. сега изпратих татито да я води на лекар, че аз съм с такова главоболие просто.... нито сутрешното кафе нито айран със сол ми вдигнаха кръвното и направо не знам какво да правя

# 497
Да се запиша и аз при вас. Казвам се Румяна и съм на 30 години.Това ми е първа бременност с термин 5 октомври. Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност и  здрави бебчета през октомври.

# 498
  • Стара Загора
Бърди, много се радвам  Hug
И аз не вярвам в суеверия, даже с мъжът ми купихме количка вече Laughing (макар, че е рано).
Коремът ми личи (макар, че ми казваха, че ще проличи чак към 5-ти месец).Леко съм като ... подута, незнам точно как да ви го обясня.Но не ми пречи, а даже ми напомня, че в мен расте бебчо Grinning .

Hug

# 499
  • София
Андреа,браво че сте пътували леко!
Чакаме снимки Hug

Данимира,дай снимки да видим количката Flutter

Румяна,добре дошла и лека бременност! Hug

# 500
И моят корем е подут, ако съм с по-прилепнали дрехи направо ми личи. Още никой не ме е разконспирирал, но аз съм с едно палващо тегло - ту съм дебела, ту нормална, та сигурно и да ми личи, хората си мислят, че пак съм надебеляла. Иначе съм +2кг. Досега сме казали само на свекър ми и на неговата жена. Утре ще пътуваме да изненадаме свекърва ми и брата на мъжа ми. МНого са хубави тези моменти, та ми е едно такова приповдигнато.
А за покупките, нали беше скоро, та всичко си имам от Дара. Само една подвижна кошарка (оказа се нужна вещ) и нова количка ще ми трябват.
Хайде момичета хубава вечер и хубав празник утре, да си починете, че рядко се пада така посред седмицата почивен ден  Grinning  

# 501
rumcais, добре дошла и лека бременност!   bouquet
Бърди, много се радвам за доброто развитие на вашето бебче!!!  Hug

Честити сърчица, мами!

# 502
Румяна, приветстваме те!
Бърди, много се радвам, че всичко е ОК и си щастлива  Hug Ех, и аз нямам търпение да видя какво ще стане другата седмица...  Praynig
Моето коремче сутрин го няма, вечер е огромно  Laughing Не знам дали съм качила, но в последно време хапвам много тестено, понася ми мтого добре за повръщането. Довечера ще се ядят спагети с шунка и сос   chef
Аз нищо не съм купувала за бебето, но мисля че е рано. Ще пазарувам към 7- 8ми месец, живот и здраве. Само за количката съм решила, че искам да е с 3 колела, а леглото с мрежички, а не решетки.

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 16:51 от Mari*Eti

# 503
  • София
Бърди,  newsm74 newsm20 newsm44 ! Да си ни жива и здрава и много да те радва бебчето ти, след това, през което мина тези дни! Hug

Mari*Eti и аз съм запланувала спагети за довечера че много обичам, но пък са едно от малкото неща, които ХИЧ не правя добре! Ако имаш време би ли споделила рецептичката си на лични? Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 16:29 от bebZz

# 504
Леле, колко сте изписали!  ooooh! Grinning
Бърди, много се радвам, че всичко е наред! Браво, браво!  Hug
Аз съм затрупана с работа и цял ден  book kaffeetrmker_2 и ми идва да badcomp
В същото време ми е гадно на корема и цял ден смуча ментови бонбонки.
Аз също не съм пазарувала и няма да почна скоро. Но август, когато започнат намаленията... smile3508
Дано до тогава всичко е ок.

# 505
  • Бургас / Св. Влас
Здрастиии и от мен,
точно се връщам от преглед, имаме си човече с размер 2 мм и всичко е наред.Отговаря на 5.5 г.с.
Лекарката като разбра в коя седмица съм, ме предупреди, че ще се види само "къщичката" на бебето,но после и самата тя беше учудена,като видяхме в сакчето жълто тяло и малко ембрионче.Каза,че се развиваме чудесно.Много съм доволна от нея, внимателна,усмихната,обяснява Simple Smile
На преглед сме пак на 18 март тогава и изследвания ще правим ( цитонамазка, микробиология,кръв,урина,и кръвна група, че не я знам ).Освен фолиевата ми изписа да пия Пренатал.Някоя от вас пие ли ги тези витамини?Позната която роди декември,каза,че е пила Матерна след 3-ти месец и че е напълняла от нея,възможно ли е това?

Някой се чудеше кой повдигна темата за физически упражнения-аз бях.Питах лекарката,каза,че няма абсолютно никакви проблеми,стига да не се пренатоварвам.Нямам търпение и започвам  newsm39
Съдейки по дрехите не съм напълняла, не съм се теглила,но и не обичам да го правя,предпочитам да си меря обиколките.
Да споделя също,че започнах да се мажа с маслото против стрии на Икаров ( вечер ) и сутрин с бебешкото олио на Джонсън.
Според мен от рано трябва да се подготвя кожата.
Целувки на всички от мен

# 506
  • София
Марвелоус,аз пиех с предишната си бременност пренатал от 3 ия месец!
Чувствах се добре с тях и за цялата бременност качих 16 кг Rolling Eyes

# 507
уфф полудявам вече,цял ден не съм си вдигнала главата....нямам търпение още 1 час и утре така ще си помързелувам Simple Smile Вие доста сте изписали пак...и аз си взех от маслото на Икаров за стриите.Айде момичета аз да довършвам вече тук, че ще убия някой #2gunfire

# 508
  • Бургас
Момичета някой знае ли нещо за проф Димитрова????????-Записах час при нея при навършване на 13 седмица -така ми казаха от екипа на Кременски Същата тя ще ми прави аминоцезата в 16 седмица Работи в Майчин Дом и  на часно

И на мен от Кардиологичната болница ми я препоръчаха за амниоцинтеза. Казаха ми , че тя и Марков са най - добрите в амниото.Но аз за себе си все още не съм решила дали ще я правя...

Бърди много се радвам за теб

Кат , спокойствие мила, че ще вземеш да родиш някое бойно бебе Simple Smile

# 509
  • София
Брей, чета за масла.. ми аз да ида да купя на Икаров  newsm78

Marvelous, честито сърчице!
С предната бременност пиех матерна от началото. Т.е. изпих една опаковка. Гинеколожката ми тогава ми се скар аи каза, че се пият след 3 -4 месец. А когато родих Сашата и дойде педиатърката само като й пипна главата и ме попита пила ли съм Матерна, защото главата й не се беше деформирала от раждането и беше вкостенена повечко. Обясни ми, че така става, когато се пие Матерна (тогава комай други витамини нямаше  newsm78) от ранна бременност. Така че сега аз лично нищо такова не пия и като цяло не обичам синтетични витамини. Понеже не можем да си ги набавим с храната колкото и салатки да "рупаме" ще се наложи да пия май по-натам.

И за покупките като чета за разни шишета да видите аз каква беля направих. Имах страхотни шишета, подарък от едната ми снаха от Щатите. Когато Сашата стана на възраст да ползва едно шише за вода реших да прибера останалите. Но не ме питайте защо реших да ги изваря за последно.  Crazy Е, изварих ги,.... намерих ги на тънка пластмасова пластина на дъното на тенджерата.. Изхвърлих всичко  Tired Сега имам едно малко герберско шише.. само то оцеля  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт