Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?
Какви са мненията за домашните любимци по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?
-
Какви са мненията за домашните любимци по време на бременност?
-
Какви са препоръките за грижа за домашни любимци по време на бременност?
-
Къде мога да намеря лекар с 3D скенер в София?

Вече само добри новини!
- като излязохме одеве накупихме толкова много неща, че съжалихме защо тръгнахме пеша (просто не можахме да се стърпим, още преди да се приберем си бяхме наумили, че кацнем ли тръгваме по магазините) и харесахме креватчета и количка и куп други неща, но повечето са подходящи или за единия, или за др. пол та засега ще се въздържим от тях.
и за добрите новини от прегледите - ЧЕСТИТО!
и после ще правя снимки на покупките и довечера ще си правим блог(да видим какво ще излезе)
много ми е пекана козметичката. с триъгълника не съм имала никакви проблеми. много зависи каква болка понася жената според мен. ако много я боли да рисковано е, но ако е свикнала и не и прави впечатление не мисля , че е проблем. аз лично след 6 години кола не бих се обръснала отново.
кашлица от вчера и температура, а днес повърна и започна разтройство. сега изпратих татито да я води на лекар, че аз съм с такова главоболие просто.... нито сутрешното кафе нито айран със сол ми вдигнаха кръвното и направо не знам какво да правя 
.

и ми идва да 

Е, изварих ги,.... намерих ги на тънка пластмасова пластина на дъното на тенджерата.. Изхвърлих всичко
Сега имам едно малко герберско шише.. само то оцеля