Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 22 761
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Еееее, Бърди, браво! То на всички нас ни беше ясно, че всичко ще е наред, много се радвам!  Hug И от сега нататък все така!

# 481
  • София
Бърди!!!  Hug Hug Hug Hug

# 482
  • София
Бърди много се радвам, че всичко е наред  Hug

# 483
  • София
Бърди,много се радвам!  Party Hug

sunny beach,на мен с предната бременност ми пролича в 14/15 г.с. но бях и много слаба,а сега вече имам малко коремче Simple Smile Качила съм 2 кг до момента но иначе на повечето бременни им проличава към 4,5 месец!

Лейди,много гадно дано бързо оздравява и да не се предава и на теб! Praynig Hug
Пий осцилококцинум Hug

# 484
  • Варна
Бърди суууупер  Hug

# 485
  • Малка къщичка - близо до морето!
Бърди много се радвам!
 От няколко дни имаме само хубави новини...  Hugдано да продължава така Praynig!

Явно позитивното мислене дава резултати!!! Hug

# 486
Бърди, много добри новини. Браво!

Чета, че някои ще са с ученик и бебе тази година.  Laughing
И аз така. Тук децата при навършване на 4 год. тръгват на училище.
Така че, в края на август Мила ще е ученик. Ще падне голямо разкарване,
тъй като заниманията са сутрин и следобед.

Съни бийч, ами и аз като тръгнала с коремче, май вече ми личи.
Много ям и сигурно съм напълняла, но не смея да се притегля.
Въобще не смея да мисля за килограмите тази бременност. Дано не са екстремно много.
С предната трудно свалих, докато кърмих качих даже. И сега имам около 5 кг. отгоре.

# 487
бърди страхотни новинии Hug Относно килограминте почти нищо не ям, и пак съм доста подута и явно коремът ми е от това,но пък килограми за сметка на това не ядене не съм свалила Confused

# 488
Здравейте, вчера бях на преглед и плода вече отговаря на 10седм. и 2дни. пак му чухме сърчицето. А иначе гаденето изобщо не минава, ужассс. Да ви запитам, някъде прочетох, че докато съм бременна не мога да ходя на кола маска на триъгълник, много лошо, защото след 3години пак трябва да започна от нулата с бръснача  Twisted Evil А за подстригването на косата някой вярва ли в това да не го правим докато сме бременни...  newsm78

# 489
  • София
За колата маска казват, че не е добре, за да не предизвика контракции самото дразнене, при дръпването. А за подстригването... е няма да ходим като кошници в главите като сме бременни. Аз по-миналата събота си се подстригах  Grinning

# 490
  • София
Aз кола не си правя защото с предната бременност имах проблеми с контракции и ми забраниха и сега пак!
Постригвам си се и си се боядисвам! Laughing

# 491
  • Stavanger,Norway/ Varna
И аз така, подстрижка и боядисване ще има когато се прибера юни, че тук какви са фризъорите, калпави до един.
Иначе ползвам епилатор, не само на триъгълника, но и отдолу. Нито една контракция не съм имала с Йована по време или след епилиране  Peace

Бърди  Party Hug, много се радвам, дишай спокойно, всичко ще е наред  Hug

Досега да съм качила 500 гр някъде. Това мисля, се дължи и на нередовността ми в тоалетната. Но пък да ви кажа, сякаш съм трупнала малко на кръста и на корема  Rolling Eyes. Но не се и движа като все съм изморена и ми се спи. Ето мислех днес да се разходя преди работа и познайте кой досега спа. Къде ли ще му излезе края на това мързелуване, незнам  Thinking

# 492
Бърди, много се радвам за теб! Дано повече никога нямаш проблеми!Това го пожелавам и на всички останали!
А явно не съм само аз с корем, който се забелязва и от другите, не само от мен.Най-важно ми е бебето да е здраво, но все пак се и притеснявам да не кача много килограми(аз и без това съм с наднормено тегло) и да стана хипопотам, както бях с първата бременност  Animal Pig  261uu Animal Cow
А за предварителните покупки аз не робувам на никакви суеверия и миналия път запоянах да пазарувам от третия месец и по малко по малко до осмия вече бях купила всичко за бебето- дрешки, шишета, завивки и т.н. А за кошарката и количката бях ги харесала и оставих капаро за тях и като родих, докато бях в болницата мъжът ми ги е взел и като се прибрах ме чакаха в къщи и така нищо не ми липсваше и ми беше много лесно,защото тези, които са раждали знаят,че в началото като се приберат с бебето има толкова работа, че ти е само до обикаляне на магазини и пазаруване. И този път ще направя същото-ще купя всичко предварително

# 493
  • У дома
Бърди, страхотно, всичко ще е наред, повече хубави мисли и така  bouquet  bouquet  bouquet

Утре следобед съм на фризьор да си оправя малко косата, че нещо не се изтрайвам вече. Другия месец сигурно ще се боядисам, но може и друго да ми щукне.

Почивен ден е трябва да се оползотвори, може и на разходка да излезем, дано е хубаво времето.

# 494
  • У дома
Сетих се за още едно идиотско суеверие (поне за мен е такова), докато е бременна жената не трябва да прескача никакви кабели, за да не е увързана пъпната връв или нещо такова беше.

Миналата бременност това ни го каза свекървата на една комшийка, с която бременеехме по едно и също време и понеже и двете не бяхме на работа, нямаша деца покрай нас, та си бяхме свободни и прекарвахме доста време заедно.
Случвало се е да дойде у дома, а аз тъкмо пуснала прахосмукачка. Заставаше на едно място и не мърдаше, докато не прибера кабела.

Много съм й се смяла  Joy

Дано да съм ви развеселила малко, айде живнете де. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт