Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 22 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Райън също се роди с увита пъпна  връв но слава богу овладяха положението бързичко!  Praynig Heart Eyes

# 541
  • Стара Загора
♥Димяни ♥, ще направя снимки на количката и ще ги пусна тук. Peace

# 542
  • У дома
Това с имената незнам как ще стане, ако е момиче знам как ще се казва, ще бъде на майка ми и мъжо няма нищо против, но ако е момче нямам идея, със сигурност няма да е на майка ми, защото с нейната буква мъжко име никакво не ми харесва, та тогава ще падне едно мислене....

Карина е кръстена на себе си и съм много доволна, двамата си харесахме това име и на нея й прилича.

Пазаруването ще го оставя за по-нататък след като разбера пола на детето, а и сестра ми и приятелят й  ми готвят някакви изненади, нещо дочух за количка, но незнам, ще гледаме.

# 543
  • София
Бебз.. свекърва ми й вика Али  Grinning Харесва ми! А Саша даже на френски звучи...  Flutter Flutter Flutter

А между другото името води човека.Това е.. това име на моята щерка й приляга най-много и не си я представям с друго  Grinning

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 20:09 от Vache

# 544
  • Бургас
Аз пък преди да родя си представях, как като излезе бебка, ще ми я сложат на гърдите и на мен ще ми дойде вдъхновението за името като я видя, но уви не знам как е при вас в София и др. градове , но в Бургас нямат време за такива глезотии или може би аз бях толкова замаена от окситоцина, че като я извадихме задружно Simple Smile, бързо ми я бутнаха пред лицето да я целуна и ме питаха как се казва и при мен се получи едно тъпо мълчание от 1- 2 минути и акушерката ме изгледа много странно, как така се замислям за името. Та моите фантазии бяха далеч от реалното.

# 545
  • София
Нани, ние избрахме предварително името.  Wink После акушерката като ме попита как ще се казва и аз отговорих. Тя попита "На кой", аз казах "На никой" и тя ме разпита да й кажа всичките ни родители как се казват, накрая каза "Вярно, че на никой.."  Grinning

# 546
  • София
И мен ме питаха на кой е това Райън Simple Smile ми викам на него си Mr. Green

# 547
  • Бургас
Ама и ние бяхме мислили предварително, но се колебаехме между две имена и бях решила ,че като я видя  и тогава ще реша. Да явно навсякъде разпитват акушерките "на кой е кръстен/а?" , защото и аз минах подобен разпит Simple Smile

# 548
    Здравейте, не съм писала няколко дни, че ми е много лошо... Аз си мислех, че ще ми минава вече, то по лошо става  Sick Много ме притеснява, че започна да ме боли ниско долу корема, уж някой казват, че е нормално, ама си ме тресе параноя....
    За имената и аз иначе съм се зачудила, ние нали сме в чужбина и искам да е хем нормално име за БГ, хем нормално за тука и да е късоооо  Grinning За момиче имам много варианти, но за момче нищо, та дано е мома. Харесва ми Ема, Диана, Марина. Но ще видиме. За кръщаването и според мен са врели некипели, освен ако не е на тате  Grinning Ама не се втрисам много, стига да ми хареса името, не ми пречи и на някой ако се уцели буква, но няма да е съзнателно.
    Лека вечер ви пожелавам и скоро да се оправяме  Hug

# 549
Ваче, много се смях на Саша за имената. Това Аника да не е от Пипи?
Защото, Мила иска Томи да се казва, ама сега четем книжката и от там ще да е.
Аз имам много имена за момичета и май по-лесно ще се разберем за такова.
За момче ще е по-трудно. Аз харесвам Боян, Макс, Нико. А мъжа ми само Дамян и Леми( на Леми Килмистър от Моторхед).  Laughing

# 550
  • София
Milla Elaine, тц, не е от Пипи, поне аз не мисля. Историята с това име е малко такава тръпкопобиваща  Rolling Eyes

Значи имахме много близки приятели. Момичето се разболя от рак. Почина малко преди аз да забременея  Sad Така както аз смятам нещата Сашата се е имплантирала около 40-те дни на нашата много близка и обичана приятелка Ани. Оттогава аз върлият атеист и Тома неверни реших, че Ани е пазител на моето дете. Тя беше красива като картинка и много добра  Heart Eyes
Никога не сме разказвали на Саша за Ани. Познава мъжът й и много го обича, но за Ани не сме говорили. И изведнъж преди около година-две започна да нарича куклите си Ани. Започна да ни говори, че иска да й родим сестричка и да я кръстим Ани. После от Ани стана Аника, не знам по каква логика. Това е историята. Честно казано мен не ме смущава и съм склонна да избера това име, защото го харесвам, а Ани беше прекрасен и лъчезарен човек. Възможно е тази история да си има най-логично обяснение и Саша да е чула името и да й е харесало, защото опредлено няма около нея някой с това име. Може да е съвсем тривиално обяснението, но аз да не искам да го приема, не знам...  Wink А наскоро пък каза, че ако е момче искала да го кръстим Борко, на мъжът на Ани, като тя рзбира се не знае за Ани, а също, че са мъж и жена.

А аз просто вярвам, че нещата ще си дойдат на мястото както трябва и когато му дойде времето ще си дойде и името  Wink

Цвети, пиеш ли но-шпа?

# 551
Мами аз пак изчезнах, но от вечра не съм на себе си. Отидох на преглед да се зарадвам на бебчо, а то какво стана........ На 10.02 като отидох ми казаха, че е много рано да се потвърди бременност, а вчера ми казва, че бебето ми било мъртво или най-вероятно дори било "кухо яйце". Сакчето отговаряло на 6 седмица, а аз трябвало сега да бъда в 9-10. Принуждава ме по-скоро да направя аборт.
Моля Ви, дайте съвети ще полудея Cry  Cry Cry

# 552
  • София
Дани, отивай на друг лекар!!! Кога ти беше последния цикъл? При мен точно на 10.02 се потвърди бременност. Сега съм в 7 седмица. Имай предвид, че отидох в 4 + на първи преглед, така че ти или си около мен или си след мен

# 553
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Дани, задължително искай второ мнение! Късмет и стискаме палци!  Praynig Hug

# 554
Момичета, пак сте се изстреляли по сраниците докато се накоткам!  Mr. Green
Аз тъкмо пръвърших със задачките, остана ми малко време и за блог-чето и сега ви пращам линк4е да видите днешните ни покупки
http://happyworld.blog.bg/
Малко набързичко го направихме, но утре ще го пооправим и ще сложим още статии.
За имена гледам си говорите - ние не сме напълно категорични, но ако са момчета ще са Филип(Фил),Скайлър(Скай), Тайлър(Тай) или Кристъфър(Крис) (това последното написано на български изглежда доста смешничко), а момичета - София(Софи), Лея, Серенити или Фейт
Дани - стискам палци! Потърси др мнение!

Общи условия

Активация на акаунт