Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 22 714
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Добро утро и от мен. Пак сте писали, писалиииии направо няма изчитане. Ние днес следобяд сме на преглед, пада се днес 6 седмици и 1 ден и се надявам да чуем сърчице вече и да се види нещо. И мен ме стяга корема често, още си пия нош-пато и дуфастона но си ходя и на работа вече и нямам много време за четене и писане. Още не ми става лошо и не ми се гади, ама то май ми е ранко още.

Как обичам петъците, днес след прегледа отиваме на гости при мойте родители, че майка е рожденичка утре и ще си починем малко там. Дано се пооправи временцето.

А между другото ще ставам и леля за втори път, края на тази година в нашто семейство големи емоции се очертават с две бебета на път, снаха ми е с термин септември  Wink а другата им дъщеричка сега ще става на две годинки и ще бъде кака.  

# 706
Добро утро
на тези които не могат да понасят кафе  почерпка   http://fema-bg.com/imc/shokolad.jpg
Elegance, мнооого емоционална  година ви се очертава за жялото семейство!
Стискам палзи за прегледа .С теб сме заедно и аз съм 6с. 3дни, вчера бях на преглед, много е вълнуващо да чуеш сърчице Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes..

# 707
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро!  Hug
 Софиянки - който има излизане, да излиза по-бързо и веднага да се прибира, че ще кормувам!  Mr. Green

Късмет на тези, които ще ходят за сърчица, нашето го видяхме в 6гс и 5д.! Peace
Мерси за кафенцето, аз вече го пия само виртуално, на живо сърбам чай с мляко и мед.
Елеганс, много вълнения, много нещо ви чакат през есента!  Grinning Ама какво по-хубаво от това!
Даила, с тоз шоколад ако почна от сутринта, до раждането - мани, мани! Mr. Green

# 708
Добро утро и от мен.   Hug
Момичета, а вие как ходите на преглед, като се налага да отсъствате от работа? Аз се чувствам много неудобно, защото се налага да си взимам от платения отпуск. Никой още не знае в офиса, че съм бременна, и шефа ми се учуди, че непрекъснато си взимам половин ден свободен. Чувствам се неловко, като трябва да ги питам може ли едикога си пак да отсъствам.

# 709
  • София
Облачето хей и на мен ми се наложи доста да отсъставм, нали и една седмица лежах като прокървих и понеже не исках да стават недоразумения само на шефа казах каква е истинската причина, като го помолих тъй като е прекалено рано и нищо не е сигурно да не казва на никой, колегите знаят че съм боледувала от друго и така мисля е най-добре за да не си мисли шефа че "кръшкам" примерно

не съм хич няма да се показвам навън докато ти свърши кормуването  hahaha

# 710
  • София
didudonska,добре дошла и лека бременност!  Hug

Добро утро на всички и мерси за кафенце аз го пия само от картинките  Mr. Green

Не съм,днес ще съм без кола за всеки случай Wink Mr. Green Joy Hug

Успех на тези които днес са на преглед!  Praynig Hug

# 711
  • София
Димяни те са капсулки, не е сироп http://www.actavis.bg/NR/rdonlyres/D6D28DAA-870A-4526-912B-2F647 … 0/Apitonin_BG.pdf ето ти листовката пише като показания "безапетитие при деца", а след 2г се смятат за деца, така че предполагам няма проблем. Все пак е чисто пчелно млечице. Другото е самата капсулка. Даваш половин-един час преди хранене и би трябвало да има апетит.

daila шооколааааааааад!!!

Момичета, кога ще правим срещички? Времето се пооправя скоро, може да се видим. Или ако има някоя софиянка от Х.Димитър, Суха река и тем подобни да иска да пием по едно кафенце/сокче от кисели краставички Crazy ?

# 712
  • София
Бебз,ще ги проуча сега!  Hug

# 713
  • У дома
Добро утро и от мен   bouquet

Минавам много на бързо да видя как сте, че днес при нас май ще има пушилка от работа.

На всички чули сърчица  Hug

Не съм, леко курмуване

Димяни, без да се влияеш разбира се и аз мисля, че е по-добре пролетта да пуснеш малкия да свиква на ясла, но каквото и да решиш ще има дълъг период на адптация и боледуване.

После пак ще се включа, за почивка  Laughing

# 714
  • София
Позитив, предполагам,че ще е така  и си умувам  Rolling Eyes
Лека работа!  Hug

Бебз,ммисля да измислиме среща за март края когато вече неразположенията ще са се махнали надявам се  Mr. Green Twisted Evil

# 715
Здравейте момичета!Извинете ме,че така нахлувам в темичката ви, но съм много притеснена.
Бременна съм, във вторник имах леко зацапване и отидох по спешност.Видя се плоден сак, но за друго било рано.Вчера си отидох при моята докторка и тя измери сака-8.6 мм.Хич не и хареса, каза,че било малко, отговаряло на 5 г. с.А аз реално съм 5сед. и 5 дни.Така, че много съм притеснена, защото явно се съмнява,че е кухо.Не можела да види нищо.Каза,че ще го храним с Дуфастон и ме вика чааааааааааак след 20дни. Не знам как ще издържа до тогава.
Много ще се радвам да сподилите с мен наистина ли 8.6мм е малко за 6г. с. и това че не може да види нищо,при забавя не в растежа и зацапване обикновенно било мисет, но зацапването беше 1 ден все по няколко капки и то не кръв,а светло кафяво, много съм притеснена.

# 716
  • София
Добро утро!
Не съм.. тук ли си още.. да знам дали да си взимам чадъра за камъни днес, щото сега сняг заваля  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Istin@, мисля, че не е малък сака. Знаеш ли колко е важно кой гледа на ехографа? Ако направи сечението с 5 градуса изместване може да го измеро и 3 мм то я сак. Пий си дуфастона и каквото е изписала и аз лично бих отишла след 10-14 дни пак. Тя ти казва 20 за по-сигурно. Ама аз лично не бих могла да чакам.
Аз прокървих в 6 г.с. + 2 дни. Казаха ми, че сака е 11,3 мм и е малък, отговарял на 5 седмица, което опредлено не е така, отговаря на по-голяма седмциа Rolling Eyes След 3 дни моята лекарка видя ембрион 6,5 мм!! Обърно внимание, не сак, а ембрион с тези размери и със сърдена дейност.
Търси няколко мнения на лекари. За да говори за мисед трябва да проследи нещата.

# 717
  • София
Истина, разминавания винаги има. Не се притеснявай още, наистина няма как да се види човечето още. А 5 дни разлика въобще не са много! Пък и ти сигурна ли си, че си забременяла точно в деня на най-силна овулация? Може да не си и това да е простият отговор. Лекарите също при изчисленията на г.с. приемат че цикълът ти е точно 28 дни, ако е по-дълъг примерно терминът е различен, моят е 30 дни най-често. Но след 20 дни ми се струва много. Според мен в деня, в който се навършват 7 седмици е удачно да идеш на лекар тогава по всяка вероятност ще може да се види ембрион. След 2 седмици или в понеделника след това, за да си напълно сигурна, ще могат да са сигурни. Не се шашкайте от малки разминавания, сама съм писала как на преглед при предната ми бременност се оказа, че малкият изостава с 10 дни, а след 3 седмици вече изпреварваше с 3-4! Но наистина, в близките 10 дни май няма какво да направиш, освен да продължиш да си пиеш фолиевата киселина.. Стискаме палци, включвай се и чакаме новини!
А ако зацапването стане по-силно - веднага при лекар.

# 718
Благодавя ви, толкова съжалявам,че не мога да се зарадвам.Ние този месец щяхме да почваме ин-витро процедура след 4г. опити ,а то взе че стана пък сега TiredНаистина ще пия дуфастона и ще видя до кога ще издържа да не ида пак.За зацапване дано да няма повече. Мислех,че ще може вече да чуе пулса, но явно ще се чака.

# 719
  • София
За пулса е рано. По-добре не ходи сега за пулс, защото ще се притесниш повече, а това не ти трябва точно сега. Иди като навърши 7 седмици, тогава би трябвалод а се чуе. Много е рано. Моята лекарка вика "Абе то още се намества бе.."  Grinning Видя ли се жълтъчно мехурче в сака?

Общи условия

Активация на акаунт