Няма радост по голяма-през ОКТОМВРИ ще съм мама!

• 22 748
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Последният ми цикъл беше на 01.01, а овулацията ми е между 22-24 число на месеца.
Днес ходих до Сливен в клиника Ева при д-р Йорданов. Той ме видя на бързо и каза, че потвърждава диагнозата за др. лекар, но нещо не ми харесва тая работа. Той искаше даже веднага да правя аборт, но мъжът ми ме върна в Бургас и каза да не бързаме.
Д-р Дорийска в Бургас ми казва, че имам мъртъв ембрион, който отговаря на 6г.с., а аз съм била в 9-10г.с. Д-р Йорданов каза, че имам "Кухо яйце" и съм била в 7г.с.  newsm78 Незнам на кой да вярвам  Outta Joint. А, и д-р Дорийска иска да отида на друг преглед след 10 дни въпреки, че ми твърди за мъртво бебе и то от две седмици. Аз би трябвало да съм възпалена ако е така, но кръвната ми катина е идеална и нямам никакви симптоми за спонтанен аборт. Единственото което съответства между двамата е, че ме претискат да правя аборт. Как да го направя като не съм сигурна.

# 556
  • София
Ее къде тия мъже дето харесват Дамян и София бе, моят хич не ги харесва тия имена и аз много страдам Cry

Дани, отиди на трето място. В Бъргас със сигурност има достатъчно АГ-кабинети, просто отиди някъде, гледай и ти екрана, гледай какво и как мерят, какво правят, разпитвай подробно. Не казвай предните диагнози преди прегледа!

# 557
Дани  -  newsm17 newsm17 newsm17 С тебе сме! Не бързай, щом нямаш някакви оплаквания!

# 558
  • София
Последният ми цикъл беше на 01.01, а овулацията ми е между 22-24 число на месеца.
Днес ходих до Сливен в клиника Ева при д-р Йорданов. Той ме видя на бързо и каза, че потвърждава диагнозата за др. лекар, но нещо не ми харесва тая работа. Той искаше даже веднага да правя аборт, но мъжът ми ме върна в Бургас и каза да не бързаме.
Д-р Дорийска в Бургас ми казва, че имам мъртъв ембрион, който отговаря на 6г.с., а аз съм била в 9-10г.с. Д-р Йорданов каза, че имам "Кухо яйце" и съм била в 7г.с.  newsm78 Незнам на кой да вярвам  Outta Joint. А, и д-р Дорийска иска да отида на друг преглед след 10 дни въпреки, че ми твърди за мъртво бебе и то от две седмици. Аз би трябвало да съм възпалена ако е така, но кръвната ми катина е идеална и нямам никакви симптоми за спонтанен аборт. Единственото което съответства между двамата е, че ме претискат да правя аборт. Как да го направя като не съм сигурна.

Дани, овулацията ти потвърдена ли е? Ако е така не може да си в 9-10 седмица. Казвам ти, аз съм с цикъл на 8 януари, евентуална дата на овулация, почти съм сигурна, че е около 20-21 и ембрион преди седмица с размери 6,5 мм, отговарящ на 6 г.с. и 5 дни. Изчакай. Как може да те видят набързо. Абе какво им става на тия доктори  #Cussing out Тази д-р Дорийска дава ли ти снимки на това, което мери? Едно и също ли мери 2 седмици? Ембрион има ли или няма? Кухо яйде значи, че няма ембрион. Мъртъв ембрион не е кухо яйце. Няма ли в  Бургас свестен лекар, въпреки, че доста изчетох лоши неща за тамошната АГ болница. Ще се опитам да поразпитам.

Бебз е права! Не казвай за предишните диагнози!!!

# 559
Дани, стискам палци. Дано всичко е наред.
А дали не можеш да пробваш във Ветренската клиника. Уж имали добра апаратура.

Беббз, той харесва Дамян, но няма да стане.  Laughing
Аз сега споделих със сестра ми набелязаните имена и като се почна едно - това е тъпо, това не ми харесва, хаха.
Те не останаха.

Андреа_Нико, разгледах покупките. Много са сладки и...момчешки някак. На момченца ли залагате?

# 560
  • София
Андреа, много хубав блог! И двамата сте големи сладури и историята ви е много хубава!  Heart Eyes

# 561
Три месеца преди да забременея взимах хапчета за регулиране на цикъла и овулацията. До забременяването ми бяха тези дати, но ми идваше винаги 3- 5 число.
Има разлика за две седмици - първият път беше в  с размери 3.5мм, вчер беше 6г.с и 3 дни с размери 5мм. и снимка.
Мисля да ви послушам. Ще изчакам поне една седмица да мине и ще отида на друг лекар без никакви обяснения за предишните прегледи.
Мами благодаря много за подкрепата и съветите   bouquet

# 562
Milla Elaine - много ни се иска да са момченца. Старахме се да избираме дрешки подходящи и за двата пола, ама все към момчешките ни влечеше. Всички ни казват, че ще са момчета. Баба ме солила без да разбера и тя така каза пък винаги познава. И аз имам едно такова предчувствие, интуицията ми не ме е подвеждала ама знам ли - може да съм си го втълпила. По принцип няма значение важното е да са здравички ама нали знете - в даден момент от живота си всеки започва да си представя децата и си има едно скрито желание за пола им.
Vache - Благодаря мила! Hug

# 563
  • Бургас
Дани, първо да ти кажа специално за мен Дорийска не е капацитет сред докторите, за нея има такива всеизвестни ужасии, не искам да ги разказвам , за да не травмирам майчетата.
Второ , моя много близка приятелка , беше отишла при един друг наш доктор, който също и каза , че ембриончето било мъртво , а сега това ембрионче вилнее в тях и е много красива млада госпожица.
Отивай при друг лекар и мой съвет е не в Бургас. Ако имаш възможност в София, момичетата ще те упътят , ако ли не във Варна, това е по  - близкия вариант. Аз лично много се доверявам на Давидков от Варна, защото в моя случай единствено той видя малформацията в много ранен етап, а кардиолога специалист отрече, но след раждането Давидков се оказа жестоко прав. А правила ли си ЧХГ кръвен тест / отчита наличието на човешки хормон /.
Аз лично , мисля , че задължително трябва да чуеш и друго компетентно мнение, преди да правиш каквото и да е.

# 564
Dani86, надявам се да всичко да е наред някак си  Praynig
Vache, не пия но-шпа, днес вече мислех да го почна и една приятелка, бременна в 5-тия, ми обясни как от него много тежки обриви е получила преди два месеца и пак се шашнах  Cry Но май ще пробвам, аз горе долу си търпя на болката, мене трудно ме изтрайват само околните, ама ме е страх на бебето какво му е. Офф, паника голяма, отивам да спя, дано утре като се събудя да съм по добре.

# 565
Дано грешат! Особено щом си с късна овулация! Аз съм с ранна и на 25-ти вече имах + тест /и моят последен цикъл беше на 01.01/. Да, добра идея е да си пуснеш в рамките на 48ч. ЧХГ 2 пъти да видиш нараства  ли!

# 566
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Дани, ако овулацията ти е на 22 - 24 число, то значи си в 7гс и няколко дни. А при положение, че съвсем набързо са те погледнали, просто е задължително да чуеш поне още едно независимо мнение! Много, много стискаме палци и твоята точица да се превърне в човек!  Praynig

# 567
  • Бургас
andrea_nicko големи сладури сте  Simple Smile

много ви се радвам  на позитивната енергия и копнежа , с който очаквате малките си човечета family4
Толкова сте чисти и необременени с всякакви глупости. Пожелавам ви да се съхраните такива каквито сте и щастието да бъде постоянен ваш спътник.

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 23:54 от nani-banani

# 568
nani-banani и аз мисля да отида във Варна.
Добре че ми казахте за този кръвен тест ЧХГ ще го направя  Hug

# 569
  • Бургас
Отивай , миличка  Hug
Стискаме палци всичко да е ОК

Общи условия

Активация на акаунт