Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава ОМСК?
Какво е витамин D и как се нарича в Русия?
Колко струва билет за влак от България до Москва и какъв е ЖП транспортът в Русия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава ОМСК?
-
Какво е витамин D и как се нарича в Русия?
-
Колко струва билет за влак от България до Москва и какъв е ЖП транспортът в Русия?
-
Как мога да получа руска виза и за колко дълго е валидна?
-
Как мога да получа разрешение за временно пребиваване (РВП) в Русия?

,всички чужденци ли се свеждат до таджики,узбеки и др. за тях.
Хората разбират, че съм чужденка едва като си кажа името. Много им е сложно да кажат Деница или Дени, викат ми Деня. 
Затова и предполагам са толкова дръпнати и студени на вид,не знаят от кого какво могат да очакват и се пазят.
. Това е при положение,че с нея не се харесваме особено. Ако се харесвахме, не знам..
Ей,не се наваля,сега трябва и гумени ботуши да купуваме 
Аз също го ненавиждам, то в Петербург, постоянно вали. Ние сме още във Варна, времето е идеално за разходки, не е много горещо (около 25 градуса) и е слънчево. Не че много се разхождаме де. Дъщеря ми е сега в такъв период, в който не иска да се вози в количката, иска да върви, но се изморява много бързо и се налага да я нося. Ходим само по детските площадки и детските кътове. Момичета,имате ли идея закритите детски кътове в Русия дали са много скъпи? В БГ ми се вижда много евтино (от 2 до 5 лева).