Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава ОМСК?
Какво е витамин D и как се нарича в Русия?
Колко струва билет за влак от България до Москва и какъв е ЖП транспортът в Русия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава ОМСК?
-
Какво е витамин D и как се нарича в Русия?
-
Колко струва билет за влак от България до Москва и какъв е ЖП транспортът в Русия?
-
Как мога да получа руска виза и за колко дълго е валидна?
-
Как мога да получа разрешение за временно пребиваване (РВП) в Русия?
Аз също ходя в държавна болница, въпреки че при мене е със застраховка и от моята си лична АГ само мога да се похваля. Веднъж се обадихме да я питаме, че нещо се чувствах дисконфортно и тя после перидочно звънеше на мъжа ми да го пита как съм, дали съм с тонус... и т.н. На мене също ми направи голямо впечетление, че още на втория път тя ни знаеше имената и се обръщаше към мене и съпруга ми по име. За сравнение гинеколога ми в БГ, при който си ходех от 6 -7 години, продължамаше да не ми знае името. Днес ходих и ми правиха поредната партида изседвания и пак бяха много мили, обясняваха ми всичко
.