Тренировки в домашни условия-8

• 54 410
  • 765
  •   1
Отговори
# 735
Midi4ka*,  Laughing Моята дребосъчка редовно ми вади буквите, после 5 часа се мъча да ги оправя.
Ето линк към сайта на Любомир Иванов http://lubomirivanov.com/services
Отчет за сега - 40 минути кростренажор.

# 736
  • Linz
24 час каланетика, но повече от 2 месеца почти ежедневно трениране и по други програмки. Резултат още няма, но си хапвам стабилно.
Решила съм да правя пречистване на организма с ориз.

# 737

Рени, може ли по-подробно да обясниш как ще го направиш?

# 738
  • В сънния Люлин, прибулен...
Нощеска посред нощИте карах велото 48 минути. И кутрето, удареното, си боли, отокът не е спаднал и ще взема да го "заведа" на доктор.
Не съм тренирала силово от събота и мускулите ми си променят пак формата...  Sad

# 739
пробвах трейси , за любителите на мтв е идеална тренировка

# 740
  • в провинцията
Четох вчера за някаква тренировка - комбинация от фитнес и балет. Името и е Sport De Brat. Търсих много в нета, но не открих линк за сваляне. Ако някой може да ми помогне, ще съм му много благодарна.

# 741
Момичета, свалих си една пилатес тренировка. Но е с някаква еластична лента, като панделка. Това чудо от къде мога да си го купя и как му се вика  newsm78  Crazy

# 742
Момичета здравейте.Втори ден плодувам,чувствам се много добре.Знам,че е супер диетата да се съчетае с някакви упражния и  с такова намерение си изтеглих упражниията на Синди първи и втори диск.Имам наистина доста да свалям 30 кг. Embarassed,че се притеснявам съвсем да не увисна.Някоя от вас правила ли е тези упражниния и какъв е резултата?Прегръщам ви всички и се възхищавам на усилията,който полагате  да да изглеждате страхотно Hug

# 743
Veselina_s_p,  като тренирах в зала ги наричаха ластик. Но ето тук в спорт депо: лента за аеробика. Може да се закупи от там:

http://www.sportdepot.bg/products/fitness-uredi/oblekla-za-fitne … lenta-za-aerobika

Днес една вяла тренировка със Синди. Утехата ми е, че вчера си премерих всички дънки от преди да забременея и за моя радост всички ми стават вече, макар и все още малко поопънати. През уикенда мисля да почивам и от понеделник с нови сили.

# 744
Преди малко - каланетика час 5.
Veselina_s_p, виждала съм да продават такива ластици в Технополис.
Margherita09, браво за резултатите   bouquet
azalia28, добри са упражненията. Може да пробваш и с нещо друго, каланетиката има много добър ефект. Успех в отслабването  Simple Smile

# 745
viv-miv, за първи път се занимавам с нещо по-сериозно от 20 минунтна гимнастика на килима. Храненето е същото (хапвам си добре, особено вечер  Embarassed и не се лишавам от сладко). Определено се стегнах и фигурата ми има друг вид, макар и да не съм мръднала на килограми. Много ми се иска да сваля отново едни 5 кг, останали след раждането, но още не съм се навила за поредната диета  Simple Smile. Според мен гимнастиката е мека и не натоварва ставите. Стречинга в началото и в края е добър (като за лаик). За първи път правя нещо с такова желание и удържам засега (45 дена).
Според теб колко кардио е необходимо, за да започна да свалям (естествено с редукция на храненето) и мога ли да редувам ден - мат и ден кардио или по някаква друга схема?
Ох, олях се с въпросите - извинявай  Peace.

# 746
Мишанка, съжалявам, но не съм специалист и не мога да кажа колко кардио ще ти е нужно  Wink По принцип пише, че е добре да е 5 пъти в седмицата. Ако правиш стандартно кардио (поддържаш едно темпо през цялото време) са достатъчни 40 минути, ако правиш интервално (редуваш висока и ниска интензивност) може и 20 минути да го правиш. Има калкулатори на калории, по които да изчислиш колко калории приемаш и колко изразходваш и да балансираш нещата. Но и аз от личен опит установих, че храненето е дори по-важно и от гимнастиката за сваляне на килограми  Peace Дано успееш да хапваш "по-диетично"  Simple Smile Ако имаш време порови се из интернет, има страшно много неща за отслабване и хранене и т.н. , харесвай си нещо и се придържай към него, ако не видиш резултат сменяй и така  Simple Smile Най-важно е воля да имаш  Hug

# 747
аз трайно съм 2 кг надолу, но откъде са се смъкнали, убийте ме, не знам... мерките са ми същите като преди това, особено седалище и бедра не са мръднали... откъде да съм ги стопила тия килограмчета  Thinking

пак е нещо, че не мърдах въобще преди...

# 748
  • В сънния Люлин, прибулен...
Азалия28, категорично е противопоказно да се гладува, независимо колко и какви упражнения правиш. Даже в този случай е още по-категорично противопоказно.
Колкото по-усилна е тренировката, толкова повече протеини са ти необходими като храна за мускулите. Ако не се храниш достатъчно, ще започнеш да разграждаш своите собствени мускули, обменните ти процеси ще се забавят силно и дори и да свалиш малко... кила... далеч няма да са само от омразните мазнини.
Диета и глад са много различни неща. Не знам какви са възможностите ти, но една индивидуално съставена за теб диета не струва чак толкова много!
Извинявай, че ти се намесвам, но според мен правиш грешка с неприятни последствия в средно- и дългосрочен план  Peace

# 749
  • Linz

Рени, може ли по-подробно да обясниш как ще го направиш?
Четох за пречистването с ориз в книгата на д-р Олга Елисеева и един от последните броеве на в. Доктор. На двете места пише, че ориза се кисне във вода няколко дена, но процедурата е различна и още не съм решила кой вариант да избера.

Общи условия

Активация на акаунт