Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Нормално ли е да изпитвам леки коремни спазми по време на бременност и кога е най-подходящото време за извършване на амниоцентеза?
Какви са преживяванията на други майки с коремни и кръстни болки по време на бременност?
Какви са преживяванията на други майки с гадене и повръщане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Нормално ли е да изпитвам леки коремни спазми по време на бременност и кога е най-подходящото време за извършване на амниоцентеза?
-
Какви са преживяванията на други майки с коремни и кръстни болки по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на други майки с гадене и повръщане по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на болница за раждане?
-
Какви са стойностите на хемоглобина, при които ви изписват желязо?

Яд ме е,че не мога да храня здравословно, а хапвам само сухари и сирене 
ще си позволя малко калории, че и без това дръпнах назад с килцата 

да е форевър!

)Без да се усетя ми се насълзиха очите и ми затрепери гласа
Не искам да е така, защото аз самата не съм мекошава, но... сега е различно.
А се бях наплашила от четеното тук, че било много гадно - на мен ми хареса
Моят термин го смениха за 3 Септември.
Даже днес това дъждовно време съвсем ме приспа и добре, че половината ден бях извън вкъщи иначе щях да откарам доста време в леглото. А сънищата обикновенно са винаги свързани с това, за което съм мислила през деня и рядко са някакви фантастични. 
Явно ФК не еоказала кой знае какво влияние, а е пия от достра време