Пролет пуква, разцъфтява, СЕПТЕМВРЙИСка мама засиява!

• 23 660
  • 693
  •   1
Отговори
# 555
  • София
E.L., да, на същия принцип, но беше по-симпатична Simple Smile

alximika, ще си чакам сладоледа Wink

misseli, от кои сайтове пазаруваш, че нещо не мога да си харесам дрехи в тези, които знам.

Поръчала съм от тук сега, но има и други:
http://www.next.co.uk/shopping/women-maternity-collections#LID=01_02_01_02_06
http://direct.asda.com/george/women-s-clothing/maternity/0123,default,sc.html
http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=DAM_MAM_KLA&shoptype=S

# 556
Моята количка ще е същия цвят като на Ivelina_Sh. А за детско креватче и аз се чудих, но майка ми и баща ми ме подсетиха, че още ми пазят моето креватче, което е много сладурско. Мъжа ми ще го байцне и ще стане като ново. Аз много харесвам неща със сантиментална стойност, така че страшно се зарадвах като разбрах, че още го пазят.

А за дрехите, аз си купих разни дрешки точно от Н&M, но не от дрехите за бременни. Холандците за съжаление имат доста по-кофти стил на обличане от германците или французите например и по-трудно се намират готини парцалки. Щяхме да ходим до Германия или Франция, Дюселдорф и Лил са на няма и 3 часа път от нас, но прецених, че много ще се изморя и не отидохме. Но все пак успях да напазарувам, а и моята приятелка нали ме обзаведе и тя с доста неща, та с тази тема приключих май.  Crazy Сега проблема ми е, че куфара ми се напълни.  ooooh! Аз нарочно бях взела по-малък да не мъкна тежко, но не бях предвидила подаръците. А и на кръщелницата ми взех доста работи и просто не ми се мисли в неделя.

Много хубав ден на всички пожелавам!   bouquet

# 557
Misseli, как пазаруваш от H&M?
Те нали не правят доставка до България, поне аз така знам.
Би ли ми помогнала, моля!

# 558
  • София
Писах ти на ЛС,September 2010. За да не спамваме излишно. Peace

# 559
  • Пловдив
И аз за шкаф, съм се спряла на едно моделче на Dibo.
Сестра ми взеха такова като се роди племенника и все още си го ползва, като го облича след баня, а дребосъка е вече на 2 години и половина Laughing
Предимството му е, че шкафовете са му доста големички и събират дрешките на малчо. Отгоре пък ограничителите го предпазват дакато е още малък, за да не се търколи и най-хубавото - по-широкичък и е от другите такива шкафчета и съответно има повече място за шаване Laughing Laughing Laughing
За леглото още се чудя, но задължително условие ми е, да не е люлка или ако има такава опция, то тя да може да се застопорява Simple Smile

# 560
Здравейте всички,аз малко със закъснение,но исках да се впиша при септемврийските мами/за протокола термин 13 септември,2010/,аз съм на 24 от БургасSimple Smile

# 561
Здравей Kirra. Peace
sweet_maniche, нашия скрин е същия (втория цвят в дясно, и леглото е такъв цвят). Наистина е много удобен. Аз Део до преди да забременея го обличах вечер отгоре, ама сега ми тежи и сядам на леглото. Иначе хубавото му е, и че е със заоблени ръбове. И наистина е много голям вътре и събира много дрехи. Даже и цвета на новите мебели в детската съм го съобразила с този и после направо и скрина отива в там (като порасне бебето) Simple Smile.

# 562
 Здравейте Simple Smile,

Днес отново съм на работа след 1 седмица болнични, заради повръщането. Чета ви и се радвам на избора ви за легълца и колички. За жалост аз съм много суеверна и не смея дори на фризьор да отида, за да не се скъси живота на бебето. Но съм си направила списък, понеже и аз искам всичко сама да си избера. С таткото обикаляме по магазини и срещу всеки ред ще запиша магазин, цвят и т.н Simple Smile Като чуя бебо да проплаче веднага ще се обадя на таткото да пазарува. Пък и бабите и дядовците ще помагат - и те се вълнуват. Има много красиви неща и изборът е труден Simple Smile

# 563
И от мен здравейте  Heart Eyes
На мен скоро трябва да ми забранят достъпа до готварски форуми. В къщи ще вдигнат ръце от мен. А мъжо ще стане 200 кила. Сега съм го докарала до 120 с моето готвене.
На мен постоянно тестени работи ми се дояждат. И както не умея да меся. Поредното тесто втасва в момента. Какво е това чудо не знам. Предишните пъти нищо не ми се е ядяло. А сега е просто малък ужас.

За избирането на колички, кошари и прочие неща - аз си имам всичко необходимо. Дори и дрехите са ми универсални и се застъпват сезоните. Баткото е роден в октомври. Само ако ме изненада с пола, ще се купуват и момичешки дрехи. Не че нищо няма да взема, но просто няма да е необходимо. Имам си и столче за колата, шезлонг, проходилка. За кошара и количка е ясно. Ще купя комплектче за изписване, ако не ми дойде музата да го сътворя сама и активна гимнастика, че ми е мерак от Ванко, но таткото не се съгласи.

Чао за сега. Отивам да пека  Laughing

# 564
Не помня коя мама (но тя ще си признае без бой) каза, че си е поръчала и получила от laredoute дрешки и били леко уголемени. Та въпроса ми е колко е това уголемяване.
Харесах си едни панталони и се чудя къв размер да си взема  newsm78
този и този
чудя се и на ето тази жилетка
не са евтини, но ми харесват за разлика от повечето дрехи, които гледах.

# 565
Здравейте тумбачета Hug
бях на разходка, но не съм очарована, духа вятър и едва се ходи в тази киша Sad искаше ми се малко да се поизморя защото ме подхвана едно безсъние, как е при вас? Снощи се събудих към 2:30 и до 5 часа направо откачих от въртене и мислене #Crazy Crazy
преди малко разбрах, че мъжът ми ще работи и през уикенда, а се бях наточила за разходки и разглеждане на разни бебешки нещица, но май ще си търся друга компания newsm78 изобщо не ме свърта вкъщи, а доки ми каза само "кратки разходки"

Danna в Майчин дом ли ще правиш БХС, трябваше ли да си записвам час или направо отивам там?

ето и едно линкче с количката за която си мисля http://www.mothercare.com/Mothercare-mychoice-3-wheeler-pushchai … 5041&mcb=core но е тежичка, а аз май ще съм секцио.
  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 566
desunique, извън темата. Точно тези панталони и дънки си харесах и аз . Аз лично предпочитам по-широките панталони. А жилетката е страхотна. Да ти кажа една майка в октомврийските отчетни си беше поръчала едни др. дънки и явно беше използвала код за намаление, защото и се вързаха на 19.90 евро от 40 някъде. Явно може и тази колекция да се намалява. А за размерите, имайки предвид, че моделите по принцип са широки, надали един размер повече ще е фатално (за мен лично).

П.С. а от дънките сега проверих има само 36 размер.( дано е твоя) Simple Smile На мен със сигурност няма да ми стане. Sad

# 567
Момичета, аз след малко отивам на преглед. По-късно ще се отчета. Стискайте палци, моля.  Hug

# 568
Мама на Део, късмет!   Hug

# 569
Здрасти desunique,

като цяло прочетох, че дрехите за бременни са уголемени.
Жилетката ти я препоръчвам, много е хубава и на живо. Дънките които си взех са почти същия модел, аз си взех 38 и ми стоят като на рапърче. Белия панталон не ти го препоръчвам, моята приятелка си го хареса и го поръчах. Прозрачен е, но това не е най-лошото с много стегнат колан е, а тя е в петия месец (52 кг.) и не й стана на корема, трябва да се преправя. По принцип аз поръчвам номера, който си нося, но модел за бременни и се оказаха големи. Но аз съм качила само 1 кг., но имам оформено коремче, много индивидуално е, зависи от структурата ти. Незам дали успях да ти помогна много newsm78

Общи условия

Активация на акаунт