Отговори
# 630
видин-ЦКБ,още няма

# 631
Разград Експресбанк нямааааааааааааааааааааааааааа.Пак ни излъгаха.

# 632
Ние майките от Разград,разпечатахме петицията и решихме да съберем допълнително  подписи от гражданите в гр.Разград.Защото не знаят или нямат Интернет.и не са осведомени за петицията.   АКО ИМАТЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ ПО ОБЩИНИ!

# 633
Аз също нямам днес, нито детски, нито майчинство...........Утре е празник не се и надявам да има и седмицата минаааааа.Дойде ред за новите дето се казва,а някакъв си по тв ще ми се жалва,че месеца бил къс,че за един ден сме нямали право да се сърдим....Ми ако вземах неговата заплата изобщо нямаше да ме видите тук даже,но уви чакам на мизерните помощи, за да си гледам детето...

# 634
  • Бургас
Незнам дали някой е писал за Бургас  newsm78 Инвестбанк - Има !

# 635
Много странна работа. Видин, ПИБ - никакви пари все още.
Има ли и други от Видин, които не са получили заветните 35 лв?
има и още как.само ни разиграват май като маймуни....писна миииииииии

# 636
  аз все още нямам превод ЦКБ,но ОББ-видин има.ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ.

# 637
  аз все още нямам превод ЦКБ,но ОББ-видин има.ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ.
аз съм към ПИБ.проверих към 20ч и нямаше нищичко Cry

# 638
˙·٠•● Надя●•٠·˙,току що си проверих сметката-нямааааа

# 639
Съжелявам момичета не мога да повярвам че нямате преведени парички Cry.Аз днес ги изтеглих моите-Силистра.Нямам думи просто.Като знам аз кака ги чаках с нетърпение,защото чаках и еднократната помощ за раждане.

# 640
Ужас и безумие. Да се каже, че "ще ме извинявате за един ден" - май така каза министъра, направо нямам думи, те знаят ли каква е обстановката в страната? Дано скоро се вземат мерки за българските деца. Ние не искаме много искаме всички деца да знаят, че могат да разчитат на родината си. Не е ли така.

# 641
Меко казано съм потресена отново и отново лъжи,а този Младенов как ме вбеси с безумните си извинения къс бил месеца и забавяне от един ден ама миля ви се.Как не ги е срам мен ме е страх да си проверя сметката да не остана пак неприятно изненадана.

# 642
МАЙКИ ОТ БУРГАС всички общини ще стачкуват в един и същи час-четвъртък в 11 пред общините.Така че ние също трябва да ги подкрепим в този час а не в 13,00.Пишете съгласни ли сте.

# 643
Е,нали трябвало и разрешение от общината,в такъв случай протестите се отлагат-за един ден не може да се вземе разрешение.

# 644
По БТВ новините съобщиха,че ще има протести в 4 града.В Силистра вчера ги преведоха от ПРОКРЕДИТБАНК.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 10:30 от Krispin

Общи условия

Активация на акаунт