Знаете ли кого видях - 14 тема

• 90 385
  • 726
  •   1
Отговори
Ето линк към старата Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=435559.msg14292077;topicseen#new

Добре дошли на всички клюкарки Simple Smile  lalalala

# 1
  • София
Айде да съм първа в новата тема.
Благодаря Теа- Феа  Peace

Видях сутринта рано в градинката между парламента и университета, един мъж да свири на тромпет  Peace Хубаво свиреше човека, времето свежо и слънчево  Peace Прекрасно започване на деня  Hug

# 2
  • София
За да не е само запис, наскоро видях ей тоя хубавец на площад Журналист в Лозанец. Бързаше за някъде и говореше по телефона.
http://www.slusham.com/4811

# 3
Миналата седмица Анелия на живо и доста отблизо.
Какво да ви кажа - лоша кожа, твърде много фон дьо тен, който правеше нещата да изглеждат още по-лоши, твърде силен грим за пет часа след обяд, прицвъкната с "дизайнерски" широк колан, който на бас се хващам, мога да намеря на Илиенци, а връхчетата на острите й обувките / мода 2004 г. / бяха изтъркани.
Сигурно можеше да отбележа и още нещо или поне да се постарая да намеря нещо приятно във визията й, но не ми понесе виенето й. Много вие това момиче бе! Кой нарича това пеене?

# 4
Ивана- тази жена знае как се прави купон.Закъсня с два часа но като дойде вдигна всички седящи в заведението  Sunglasses

# 5
  • София
Миналата седмица Анелия на живо и доста отблизо.
Какво да ви кажа - лоша кожа, твърде много фон дьо тен, който правеше нещата да изглеждат още по-лоши, твърде силен грим за пет часа след обяд, прицвъкната с "дизайнерски" широк колан, който на бас се хващам, мога да намеря на Илиенци, а връхчетата на острите й обувките / мода 2004 г. / бяха изтъркани.
Сигурно можеше да отбележа и още нещо или поне да се постарая да намеря нещо приятно във визията й, но не ми понесе виенето й. Много вие това момиче бе! Кой нарича това пеене?

И аз съм я виждала на живо,не помня кога беше но пя в Син ситито...остаряла много от грима ли от кво незнам но има застаряла кожа #Crazy

# 6
  • Sofia
проф.Вучков вчера на пазара на Графа,купуваше плодове-добре изглежда за възрастта си...и Стойка/пипирудата/около Пирогов с приятелка-видя ми се слаба и хубава

# 7
Ивана- тази жена знае как се прави купон.Закъсня с два часа но като дойде вдигна всички седящи в заведението  Sunglasses
За Ивана и аз съм съгласна с твоето мнение

# 8
Като сме започнали с певиците и аз да добавя. Wink Видях Тони Дачева в дискотеха Холивуд - Берлин.Страшно симпатична,много поддържана,земна и мила певица.Обърна на всеки внимание,без грам поза и надменност,а за пеенете то се знае.Пее всичко и изцяло на живо.Хората и´ целуваха ръка като минаваше по масите.

# 9
за Ивана и аз съм съгласна, страхотно шоу прави   bouquet

# 10
Миналата седмица в Сити Центъра Патриция Кирилова,ами същата си е като на снимки,моташе се с дружки изглежда.
Пак предната седмица този Ники Сотиров,където последно танцуваше във Вип Денс с жена си може би,която е руса и леко гротеска и детето им,бяха на последния етаж с храната на маса срещу нас точно.Честно казано наистина облеклото им беше доста странно по-моите разбирания и той определено изглежда на човек със голямо  самочувствие. Laughing
А  да и Томата видях от Айдъла,добре изглеждаше,амо много се заглежда по момите,в случая по-мен Joy

# 11
За кожата на Анелия -аз мисля че  е от прекаления грим който ползват и нощният живот.

# 12
За кожата на Анелия -аз мисля че  е от прекаления грим който ползват и нощният живот.
Peace
така е, оказва си влияние

# 13
Преди 2 семици бях на промоцията на първия клип на Black Hole в София Лайф клуб.
http://vbox7.com/play:11438582#commentTop

Вокалът Васил сигурно си спомняте от Мюзик Айдъл.
Групата е яка с твърдо звучене. Свиреха последно в Библиотека и във Фенс. Спечелиха Гранд при на Рок феста в несебър през лятото.
http://www.myspace.com/blackhole59

# 14

Общи условия

Активация на акаунт