Георги на мама Пилето е МАЙско щастие на мама милото!

• 35 636
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Руми, гичо, искам за първи и последен път да се разбере правилно написаното от мен.
Целта ми не е била да дразня никого, нито да се връщам към отдавна случили се неща, нито да намилам сол на някого. Никой не ми е виновен най - малкото за това, че имам проблеми с детето си, че нося огромен товар (мисля, че за себе си говорех в ситния шрифт, то затова беше и ситен), че говорех от гл.т на личния си горчив опит. Скрити и явни нападки не съм си и помисляла да отправям. Не проумявам, най - малкото, вие с какво трябва да се чувствате засегнати? Rolling Eyes
Второ, като си говорим за дразнене, мен пък отккрито ме дразни фактът, че винаги под написаното от мен се търси някакъв скрит контекст и вечно трябва да се обяснявам и самотълкувам. Ако не го направя - се намира човек, който да ми натърти че не съм се изказала правилно и да ми натрие носа. На Галя написах това, което чувствам, което ми се случи, ДА ТУК, миналото лято, когато почнахме терапията, което може би е нормално да съм почувствала, като човек, поел на кръстопът, с разбити мечти и надежди. В такива моменти всеки отсява приятели, истинско от лъжливо, стойностно от не-... Не виждам нищо шокиращо и дразнещо в думите си. Най - малкото пък обидно или завоалирано.  Shocked Не съм такъв човек, който в подсказки да си решава проблемите с хората (ако има такива, в случая няма, най - малкото пък с вас двете...), Руми, смятай, че каквото съм имала към някого, съм му го казала на момента. Никога не ми е било кеф да съм в конфликт с някой, нито изкуствено да си създавам такива. Peace
Не държа нито някой да ми пише по 10 реда, нито да ме ласкае, нито да ми пуска емотикони със сърца. Приятелство и загриженост не се доказват по този начин. Не сме деца. Peace
Съжалявам единствено за това, че за толкова време, прекарано с вас не сте ме опознали поне мъничко.
Ако трябва да си говорим в примери, всички знаете много добре кой и с какво ме обиди, но това беше преди повече от 2 години, преживяла съм го, за мое огромно съжаление се оказва, че не съм го простила.

Никога не съм си позволявала да се отдръпна задълго оттук, или от проблемите на някого, да чета скришом и да се обаждам само в своя или друга угода. Не твърдя, че това е правилното поведение, може би не се толерира тук. Нямам какво повече да добавя, а и нямам желание или вечно да внимавам какво пиша, или да правя(т) разбор на написаното от мен. Уморих се!
Повече няма да ме видите тук, бъдете много щастливи с малките МАЙчета - зайчета. Давайте им най - доброто от себе си, те го заслужават!
На бременните мами - късмет и леко раждане на най - прекрасните бебоци!

# 76
Олче, съжалявам че така се получава. Честно да си призная и аз се почувствах засегната от изречението, че много хора от темата са се отдръпнали от теб заради проблемите ти с Вели. Аз лично усетих единствено, че имаш нашата подкрепа. То просто е нечовешко да се твърди обратното. Но не исках да задълбавам, че споровете в тази тема са излишни.
Нямам визуална представа за състоянието на Вели, но съм готова да ти съдействам с каквото мога, ако имаш нужда от помощ за него. Предполагам и всички в тази тема ще откликнат по някакъв начин.

Ивко все още е с температура, но аз се надявам да започне да спада и да не се налагат по сериозни мерки.

# 77
Големи сътресения в тая тема, бе. Явно е настъпило времето на кардиналните промени.  Thinking

Пиле, много съм щастлива, че се разписа. А малкия ти принц е станал наистина мъдър като "малкият принц".  Heart Eyes

Галче, аз се шокирах също, но си има и здравословни раздели. Явно вашата е от този тип и наистина се радвам, че си взела това тежко, но оздравително решение. А и най-малкото -  Мариса го заслужава.

Лони, много  Hug за теб и малкия Гоги, който явно никак не е малък. Пиши и се разтоварвай при нас.  Heart Eyes

Олче, постъпи както сметнеш за добре и както го чувстваш - насила хубост не става. Аз лично винаги съм харесвала постовете и  дечицата ти, а Вели дори не съм го приемала, че е дете с проблем, защото на снимките изглежда като едно страхотно, здраво момченце. Сигурна съм, че скоро ще проговори и терапията ще даде резултат.

Ани, стискам палци за Ивко, но все пак не е лошо и да се дават температуро - понижаващи средства, малко да си почине организма и да се съвземе. Аз също гледам до 38.5 да не давам, ама след това веднага давам, че за много кратко може да стане 40 градуса и ме е шубе.

Гери трета седмица кашля - пи Бисептол, сиропи, противоалергични - никакъв резултат, а я водих сто пъти на лекар. Няма температура, само тая влажна, деряща кашлица, особено сутрин. Не знам какво да я правя вече. В четвъртък пак ще я водя. В групата всичко живо кашля по същия начин, абе картинката е ... нямам думи.

Приятен утрешен почивен ден ви желая  Heart Eyes

# 78
Dnes reshih,che nikoi veche ne pishe,zashtoto ne se pokazvashe temata v "novi otgovori na moite publikacii".To malko akul triabva da se setish,che ima nova tema,ama triabva da go imash...
Imam mnogo neshta da kaja ,no ne iskam da vi mucha s tazi latinica.

# 79
Олче, както ти си казала_написала каквото мислиш и чувстваш и не искаш да се обясняваш, така и аз написах каквото почувстваш и не мисля да се оправдавам Peace

Ирка, вече мислех да питам за теб. Ти пиши, пък ние и на латиница четем Hug
Нанчи, ти снимки гледаш, ама ваши не показваш Naughty

Сипвам по едно малко за разпускане на напрежението

# 80

Честит празник!

# 81
 Честит празник! bg Дано красивата ни родина скоро доживее по-добри времена!

Аз ви показвам малко снимки - от Коледа още, защото едва вчера ги качих:
http://sempetrovi.snimka.bg/family/koleda-2009.479131
и
http://sempetrovi.snimka.bg/family/yanuari-mart-2010.479133
А тази ми е една от любимите - http://sempetrovi.snimka.bg/family/yanuari-mart-2010.479133.17643410

# 82
  • Плевен
Честит национален празник!

Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, румени и засмени!

Писах, писах и после ми се затри всичко пфууууу...

Липсвате ми много, но ви чета от време навреме по късна доба.
При нас е регулярното ежедневие - работа, градина и в къщи. Имам едни кахъри в работата и място не си намирам на моменти. Започнахме един неочакван ремонт и миналия уикенд боядисвахме хола. Заради отворените прозорци обаче така съм настинала, че в момента не мога да дишам от сополи.
Траяна активно участва с четката и боята, но в един момент беше изпратена у баба си, защото творческите й занимания щяха да ни навлечат още един уикенд боядисване Simple Smile.

Лони, радвам се, че се разписа. Имаш силната ни прегръдка и подкрепа  Hug.

Галя поздравления за решението ти. Струи голям позитивизъм и удовлетворение от написаното за случилото се! Hug

Змейко, Миме стискайте кълки още малко. Нека са на топло мъниците ви докато му дойде времето за хубавите новини  Hug.

Люба и Вели да се отървават от болестните си моменти и стискам палци за Алекс и предстоящата операция  Hug.

FY много ми допада новия ти имидж. Целувки за кокона Сиси  Heart Eyes.

Сиске, дружке моя, вземи си покажи хубавите моми, че ми е домъчняло много за тях  Hug, а за теб да не говорим.

Ирка да оправя латиницата и я очакваме с дълъг пост.

Даниеле, страхотни са ти дечицата  Heart Eyes.

Олче съжалявам, че се е получило някакво неразбиране и ще ни лишиш от присъствието ви в нашата отчетна тема. Ще липсваш!  Hug

Гичо Благодаря за старанието ти честичко да побутваш изостаналата ни тема, дано скоро ръчичката на малката принцеса оздравее напълно  Hug.

Хубав ден от нас! Като наснимам Траяна ще ви я покажа, че нещо напоследък и снимки не си правим.

П.С. Щях да забравя нещо важно. Въпреки кризата ми се иска пак да си направим среща и намерихме едно непретенциозно и сгодно откъм цени местенце в Централна България http://relaxcoop.coophotels.bg/ Разгледайте и ще обсъдим.

# 83
  • Велико Търново
Добро утро!
Честит трети март!

Люска,четеш ми мислите CrazyТъкмо вчера щях да пиша за среща LaughingНа мен В.вода ми харесва и така,че съм за.
На мен също много ми липсваш и те приканвам на среща у нашето мол-че CrazyЩе чакаме снимки на новата стая и на Тери.

Иночка,ако четеш да ти кажа,че ще ти звънна,ако имате време утре преди Алла да пием кафе.

# 84
  • Varna
 Честит празник!
Сисе днес тръгваме, днес следобяд тръгваме за Горна оряховица оттам сутринта за София. Така, че като си на линия свиркай. На следващия ден също съм на разположение до обяд, след това пътуваме за Боровец.

На болничките бързо оздравяване.
Daniele, много е сладка куклата ти / след малко ще разгледам и другите снимки, че все още съм на работа днес до към 2  трябва да подготвя всичко  доката отсъствам/

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 10:19 от Inochka

# 85
  • Велико Търново
Инка,утре в 9ч. тръгвам за Сф,от 14.00ч. съм на фризьор и след него съм свободна.Ще ти се обадя Peace
Бетина е невероятна както винаги!

# 86
Честит празник момичета.

Този път Иван не успя да се пребори сам с температурата. Като стана 39 и вече не издържах и дадох хомеопатично, въпреки съветите на хомеопата да чакам до 39.5. Лошото е, че тъкмо стана 38 и пак тръгна нагоре и на 39 повторих пак с хомеопатичното. Общо взето почти не сме спали през нощта. Сега пак  е с лека температура 37 и нещо. Такова чудо да смъква и вдига не се е случвало от бебе, когато го тъпчех с нурофени дори и превантивно. След малко излизаме да караме джипа навън, дано му поотмине.

Люси, много ме зарадва че се разписа. Последно време ви мисля само къде изчезнахте. И аз съм за среща. След малко ще разгледам сайта, но аз съм съгласна където и да е, важното е да се видим.

Даниеле, Елица голяма красавица станала! А Бетинка си я знаем!

# 87
  • София
Честит празник на всички!

Бетинка както винаги - страхотна красавица. Даниеле, куклата е много красива, не я крий, показвай я повече (и баткото също).  bouquet

# 88
Честит празник!
Даниеле, Елица е много сладка. Чуплива ли и е косата? След баня изглежда доста къдрава.  Simple Smile Много са ви хубави Коледните снимки.
Анна пропуснах да ти кажа, че мартеничката ти е страшно пораснала. Изглежда ми много голяма и променена.  Heart Eyes
Ани, дано всичко е отминало и вече сте по-добре. Явно вируса е такъв. На мен пък не беше ми се случвало да не мога да и сваля температурата, дори и да е след 2 часа. newsm78
Люси  Hug, радвам се че сте добре.
Идеята за среща е винаги одобрена от нашето семейство. За мен няма значение къде или кога. Миналата година бях харесала един комплекс в Априлци, където почиваха наши приятели. Струва ми се доста подходящ за такива срещи. Ето линка http://www.maragidik.com/

# 89
Да, вируса е някакъв с упорита температура. Днес го оставих сам да си я свали и вече няма. Утре мисля пак да не ходи на градина, но за петък вече се надявам да е добре, че тогава е тържеството им. Питах госпожата им, как ще си направят тържеството след като повечето деца не са били на градина. Тя каза, че за празника най вероятно всички ще дойдат и  ще пеят песнички и няма да има солови изпълнения. Ще организират правене на сандвичи майки с деца. Пак ще е интересно, стига децата да са здрави!

Общи условия

Активация на акаунт