как сте
добре сме
как сте
добре сме

Желание,обаче не му липсва на детето
Ей такива разни интересни неща при нас.Три седмица Божа не беше на градина.
То и у нас де. Калоян вече е здрав, но не пропусна да зарази и Елица - и тя беше на антибиотик. Но вече и тя е здрава. Тъкмо се оправи и зъби я почнаха. Та мисълта ми е, че скоро няма да се наспя явно 
Добре, че има още добри хора на този свят - приютиха ни в един луксозен ресторант. И аз щастлива - иначе надали някога щях да влеза в него 
Затова реших да се включа в съботната веселба
Дано да свикне бързо със собствената си стая и да останете сами. 
) - в моята стая това, в моята стая онова. Аз внимателно му обяснявам, че е "тяхната" стая с Ида, ама - не приима 
/на теб сигурно обаче хич не ти е било смешно/ Радвам се, че се разписа. 
Аз пък се прибирам след клубче. Слушахме Пиф, но леко останах разочарована. Май щяхме да изкараме по добре, ако бяхме отишли на бар. А преди това бяхме на разкошен концерт на ето тези тримцата http://www.mono.bg/article-4582.html

Изглеждаш много,много добре-говоря за снимката,където си без очила.Струваш ми се и отслабнала и докато го напиша,оп изненада
С този цвят също си супер.Аз сега съм съм на фризьор при някакъв софийски коафьор и дано ме направи красива 

На мен ми е толкова хубаво да спя с тях и да ги гушкам и не ми се отделя Мина толкова рано 
Препоръчани теми