Благодаря на всички ви за съчувствието
Андреа е още в болницата на инжекции, сиропи инхалации и т.н., много гадна е тая пневмония, дано по-бързо да се маха 
Преси и той от вчера е на АБ, защото ти той кашля, та за да не се влоши и защото е бил в близък контакт с Андреа и директно и на него АБ, сиропи, капки, чудо
Мама днес остана в болницата, а аз си дойдох да си го видя него и утре пак отивам там.Много ми липсвахте и даже имаше едно момиче с лаптоп и се изкушавах да ми даде да ви попрочета, но ми беше неудобно,
че пускаше филмчета на децата.Разбрах, че и Франчи е била болна - бързо оздравяване! Как ли е минала снимката на Гого на Анджи? Кате, и на всички болни дечица - бързо оздравяване!

Исках само да споделя нещо с вас: В болницата останах учудена, потресена и не знам още как от факта, че деца, колкото Андреа, на 2.5 г.-3 г., не могат да говорят, ходят масово с памперси, биберони и биват приспивани на ръце, съпроводено с силно тръскане и клатене

Хубав ден на всички, аз се връщам да чета. И дано са ви здрави дечицата

Почерпете се!

) А за децата на 2,5 - 3 години си мисля (със скромния ми родителски опит), че за децата си трябва къртовски труд всеки ден - общуването с тях не трябва да е между другото, както вероятно много от хората практикуват. Виждам как за всяка малка победа - махането с ръчичка например, аз съм повтаряла всеки ден упражнението, за да се получи един ден. И как бързо забравят боц-а и "дай 5", ако не сме го правили отдавна. Нали децата от домовете за сираци прохождат и проговарят престъпно късно, само защото никой не работи с тях активно. Може и да не съм права, разсъждавам си, ще видя как ще е след няколко години