Баба Марта с усмивка съблече на ЮНЧЕ зимното елече. Тема №103.

• 19 596
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
ФРЕШ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ! bouquet

Франчи, да ви е честито новото зъбче на Симонка-бонбонка! tooth

Възпитанието на децата - много сложна тема, нищо не е така както си го представяме, това, което се опитвам да постигна със сина ми е да превърна неговия страшен инат (лъвски) в упоритост и амбиция, в никакъв случай не желая да го моделирам и пречупвам.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 10:40 от vili_diankova

# 91
ФРЕШ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet newsm59
Франчи, да ви е честито tooth
Днес времето е страхотно.Отиваме на разходка. newsm44

# 92
  • София
Fresh, да си жива и здрава и много късмет!

# 93
# 94
Фреш честито да си жива и здрава и всичко най-хубаво  bdbaloni
Нинанд  Hug
Честито зъбче на Зибонка   bouquet

# 95
Да се похвалим: току що беше първия ни сериозен инцидент! Александър взе едно пакетче кърпички и изръфал найлона...И като го гълта и взе да му се повдига, очите му се зачервиха... #Crazy Тупках го, въртях го...глътна го... сега вече се смее...Обадих се на бърза помощ и ми казха, че няма нищо притеснително, щом диша...ще го изака ooooh!
Та така...вече започват...

# 96
ФРЕШ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! БЪДИ БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВА! ЖЕЛАЯ ТИ ОБИЧ, ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ И КРАСИВИ СПОМЕНИ  Hug

Франчи, честито зъбче на сладуранката Зиби. Откъде ги намираш тия весели емотикони?

Никол е с нечовешки болки вечер от зъбите. Дере се, превива се и не й помага нищо, само Панадол. Мразя да го давам, но тази седмица й беше за втори път. Само така успявам да я приспя за половин час, без него приспиването трае час и половина - два с много вода и много мляко (това е след като се уверя, че много й се спи и си търка очите).

Само за куриоз да ви разкажа каква е разликата между двете сестри - Сави заспа на мига, в който легна в 22:30 и не се събуди през цялата нощ (яде с Ники в просъница в 4:30 и спа до 10). Никол заспа в 22:30, събуди се в 23:30, рева, дра се, заспа в 00:30 след Панадол и много мляко, друскане и гушкане. Започна да се буди от 3 часа и в 4:30 аз не издържах и я нахраних. Будеше се няколко пъти след това и в 9:30 беше кукуряк  Crazy

Да знаете по-безопасно и ефективно болкоуспокояващо от Панадола?  Sunglasses Че ще почна да практикувам старата БГ традиция - попара с вино  Joy

the1, настръхнах... Добре, че всичко е наред вече. Ники изака крайче от захарче за кафе. Баща й й беше дал да гризка, докато се гледаха веднъж.  #Cussing out

# 97
Момичета, не мога да намеря петицията. Sad Може ли някой да ме ориентира?

# 98
Момичета, не мога да намеря петицията. Sad Може ли някой да ме ориентира?

В подписа ми е!

# 99
  • Пловдив
Фреш, бъди жива и здрава. Пожелавам ти още много щастие и много усмивки.
takanat благодаря, че изказа мнение.
the1 важното е, че сега всичко е наред. Нали и ние наскоро бяхме нагълали една панделка от една фибичка. На другия ден излезе.
KaterinkaM добре, че Сави ти дава малко почивка. Кажи на Ники да взима пример от нея.  Wink

# 100
  • София
Кате, с хомеопатия.  Simple Smile Аз с Габи не бях достатъчно упорита да намерим подходящото лекарство и тя много се3 измъчи и коко Панадол изпи...... Иначе ми казаха, че щом е веднъж на 24 часа, може да се дава и цяла седмица. Моите наблюдения бяха, че 3-4 дена като и давам(въпреки, че се е налагало някой път и по два пъти на ден да давам), възпалението във венеца се успокоява и болката отминава. Peace

# 101
То си имало причина за снощната истерия - Ники е с хематом на предно горно зъбче. Подуто е мястото. Иначе е в много добро настроение, но като тръгне да заспива си иска бибата, а от нея я боли... Знаете ли дали трябва да правя нещо за хематома?

# 102
Привет и от мен, искам да се включа към вашата темичка, имам момченце - Владислав, родено на 24.06.2009г.  Hug

# 103
galia_02, добре дошла при нас!
Важното е, че всичко премина и че няма тясно гърло  hahaha....Според мен той доста се постресна и си порева...сега ще чакаме доставка...дадах малко сини сливи за по-експресна....
Но явно вече забрави за инцидента...сега ръфа обувките си....
Кате, за хематома според мен нищо не можеш да направиш...освен с гелче да мажеш  newsm78

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 17:59 от the1

# 104
  • София
забравих да кажа, че днес за малко минахме през митинга срещу ГМО, някой отиде ли? Много се вглежах по майките с колички, но никой познат не видях. Времето беше разкошно и трябваше повече хора да се съберат.  Naughty Уж всеки е против, а на площада само шепа народ.

Общи условия

Активация на акаунт