Баба Марта бързала, МАЙчето с мартеничка вързала! №19

• 19 492
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Славче, честито   bouquet Със здраве да я бутате и една кротка послушанка вътре в нея  Peace
dudunski - всякакъв рамер и цвят ципове има над пицария УГО, която е на Витошка и Гладстон. Магазинът е по едни стълби нагоре и е специализиран за шивачки. Взимаш цип и от там по Гладстон, по Гладстон, преди да излезеш на Раковска, отдясно има едно супер забито шивашко ателие (до магазин с платове), в което ако се помолиш, докато пиеш 1 кафе, ще ти го направят  Peace Аз там нося да скъсявам дънки и други дребни поправки (вкл. срязаният от мен цип на якето на Габи) Simple Smile
Oblak11, как е Алек днес? Дано не се повтаря тази Т  Praynig dilqnkaa, твоята сладурка как е?
Русенки, вие имате развита текстилна промишленост  Peace Със сигурност има качествени БГ чаршафчета. Аз цели пердета по телефона ЗАръчах от Русе  Joy

# 586
Да се оплача Sad Баща ми не я хареса  newsm45 newsm45 newsm45 Не можело синьо за момиче!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Не е честно никога нищо не ми харесва Sad

# 587
  • гр. София
Да се оплача Sad Баща ми не я хареса  newsm45 newsm45 newsm45 Не можело синьо за момиче!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Не е честно никога нищо не ми харесва Sad

Славче, спокойно душице  Stop - баща ти или ти по - често ще ползва/бута количката  Crossing Arms Crossing Arms И майка ми е способна да ме вбеси за всякакви простотии, но явно това им е работата на родителите  Crazy

# 588
Славче, не обръщай внимание, вие нали си я харесвате  Hug е като е момиче що да не може да е синя пък  Crossing Arms
Ние сега сме харесали една, която е черна, и вчера сутринта обяснявах на мъжо колко приказки ще се изприказват от познати относно цвета  Crazy и следобед с бяхме с едни приятели и се заприказвахме за колички, и жената започна възмутено да ни разказва как видяла една мама с чисто черна количка  hahaha Мъжо само ме погледна и се разсмяхме дружно  Joy
Важното е на вас да ви харесва  Peace

# 589
И мен това винаги ме е дразнело че има някакъв стериотип - момиченцата в розово,а момченцата в синьо.
Ами аз пък не съм фен на розовото и имаме само 2-3 неща в розово,другото е синьо или лилаво или някакъв друг цвят - все пак ще е детенце,а на дечицата им ходят всякакви цветове!
Славче,не се впрягай.Споко,важното е на вас да си ви харесва  Peace

# 590
  • Sofia
Славче, и моята е синя  Peace Вярно, че е от Габи, но нямам НИКАКВИ скрупули  Grinning Освен това, ако второто ти е момче, ще му е тамън. А мъжко в розова по-не върви  Peace Hug Хич не му се впечатлявай - дърти хора  Joy

# 591
Славчеее  кажи на баща ти че аз чакам момче и нашат аколичка ще е розова на лилави точки.Сега така е модерно Crossing Arms

# 592
били2003, за хемороидите пробвай с Проктогливенол. Маже се върху самия хемороид(има си и специален апликатор в случай, че хемороидът е вътрешен).  Мисля, че има и свещички със същото име(без да съм много сигурна). На мен ми помага за 2-3 дни. Само за всеки случай питай дали е походящ за бременни. На мен гинекологът ми го изписа след първото раждане, когато се бях сдобила с внушителни  по размери гадости от този вид(хем тогава бях кърмачка, така че вероятно е подходящ). Също така от изключително значение за тях е хигиената - измиване след всяко посещение на ВЦ с хладка(ако може и студена) вода. Много важно е да не се инфектират. Яж няколко дни само  супи, плодове, фибри във всякакъв вид за да избегнеш трудно изхождане и респективно кървене на хемороида. Това е моят опит, дано ти бъде полезен Laughing Stop

Славче, количката е супер, компактна и лека. Дано се окаже и издръжлива! Щастливо полаване ти желая  Peace

# 593
Аз като се ядосам на майка ми или на свекито ги заплашвам, че няма да им давам детето, да видиш как веднага си променят възгледите и как нещата за които са ми опявали изведнъж стават съвсем харесвани от тях. С тези стереотипи с цветовете особено до гуша ми е дошло  Sick

Аз си отивам момичета, лека вечер и до утре

# 594
Славче, спокойно !!! Какво значение има цветът??Количката е страхотна и ако баща ти не я е харесал- няма да му даваш да вози бебето хахахха и готово:) Защо трябва всичко да е в розово или синьо??? За да не ги бъркат хората ли ? хм ..  Аз със Плама винаги съм предпочитала синьото що се отнася до дрешките.... просто цветът ми харесва! А и да не би пък като носи синьо ще се объркаш, че е момче   Laughing
Аз съм виждала майки - возят момченца в розови колички-   Party Peace Hug

За кръвното . виждам , че съм май единствена  с леко повишени стойности на кръвното и последният път даже ме пратиха на кардиолог (140/90)! Казаха ,че тези стойности са горната граница на нормалното и за притеснение е когато е над  Rolling Eyes Аз по принцип съм си голяма паника (адски се притеснявам - припотявам се докато ми дойде ред да купя хляб  Shocked) тааа вдигам го само от това .. вкъщи го меря 110/80 , 120/80 - нормално си е .. просто не знам какво е това от мен .... паника голяма съм си ... но си зная , че с мен всичко е ок и само там се издънвам.. като изляза от преглед сърцето ми бие като на зайче изпопотила съм се и треперя  #Crazy Joy hahaha какво е това чудоооо не знам...

поздрави - скоро ще кача снимки от покупките ни... чакам парола от Славчето  bouquet

П.П. И ние сме болни ии се гледаме вкъщи .. тя кашля и аз да не остана назад и аз бухам... пием хомеопатични- клеева давам, осцилококцинум, инфлуцид, саностол, прополки ... вече сме долу горе на отхрачващият момент .. а отначало почнахме с тридневен АД  с 39 градуса т .. не съм спала от притеснение .... добре че мина ... пребори се малкото - дано не греша!!!

лека вечер от нас - пак ще пиша !! Айлиин е чудеснаа направо- видях снимчиците преди смяната на паролата - дано да пълнее сладураната .. почти се разплаках като ги видях гушнати .. Момичета стискайте си крачетата Blush и не им давайте да излезат  #Cussing outпреди поне 1 ден от 9 месец - нека да седят на топлоооооооооооооо!!!!!!!!!  Hug

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 17:50 от mishenka

# 595
Хахаха, как си го представих това: розова на лилави точки и веднага ми се прииска точно такава на точки! Ама от къде  Crazy
Славче, не се ядосвай! Да ви е честита придобивката и със здраве да си я бутате  Flutter

# 596
Славчеее  кажи на баща ти че аз чакам момче и нашат аколичка ще е розова на лилави точки.Сега така е модерно Crossing Arms
smile3532 newsm10

# 597
Маделикс, количката наистина е такава и аз ще си я взема...ако искаш ще ти пусна линк Hug

Всичко трябва да е весело и цветно Peace

# 598
Маделикс, количката наистина е такава и аз ще си я взема...ако искаш ще ти пусна линк Hug

Всичко трябва да е весело и цветно Peace

smile3501
Аз ще си ползвам старата на Плами - оранжева е !!! на Cangaroo  Wink

# 599
  • Под кленовите дървета
Славче, супер е количката!
Я не му се връзвай на баща ти - детето е ваше и ако искате ще го возите и в електриковозелена количка, облечено в яркоранжеви дрехи. С мъжа ти поемате отговорност за него, вие ще си го гледате, така че никой да не ви се бърка в избора Naughty

Общи условия

Активация на акаунт