Баба Марта бързала, МАЙчето с мартеничка вързала! №19

• 19 494
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Мишинка, дай да видим Плами  Hug
Оранжевото също го харесвам ама нямаше на точки, затова се спрях на розовата.

# 601
sivanovaa, дай линк моля!
Ти дотолкова ме вдъхнови, че понах да правя количка на точки... та и извън работно време...уж трябваше да си ходя  Mr. Green
  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 18:12 от madelix

# 602
  • гр. София
Ей, Славче, благородно ти завиждам, че вече си имате количка Peace Честитооооооо!Вчера от както ги гледахме и на мен ми харесаха, та и аз съм се насочила за лилавата...а на баща ти му кажи , че гледаш в перспектива за следващото Wink
Силве и аз искам да видя количката ти- умирам за шарения  Laughing

# 603
Мерси, момичета, поразмина ми рева. Ама вече направо не издържам на такива коментари, а той много обича да ги прави, количката като количка много му харесала (с това излезе накрая, като видя, че едва не ревнах пред него), но не бивало да бързам. Сега розови панделки трябвало да връзвам отгоре й! Да бе да! Аз къвто съм любител на розовото Грррр

Сивановааа, оранжева на точки що няма пък!!! Луд фен съм на оранжевото Wink

dudunski, много добра идея е да ги заплаша така, ама те ще ме заплашат да се изнеса, защото жевеем при тях Wink

Марая, и аз лилавата най-харесах, ама пусто ... нямаше и нямало да зареждат скоро.

Хайде момичета гласувайте за име на новата ни темичка Wink

# 604
http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=375

Прилича на тази само че е розова на лилави точки и то много

Ще я снимам и ще ви я пусна утре, много е фън

Маделиксссс , подобна е на тази само че с повече точки  hahaha

Славчеее  ето и за теб

# 605
Славче, количката е супер бе, мила. Не му се връзвай на баща ти. На Кари старата количка е тъмно синьо и зелено  Peace Аз пък много обичам да я обличам в синьо, че много и ходи на светлите очи  Peace Даже съм казала на свекито да не купува розови дрешки, че хич не ги харесвам. Шарено да е  Peace

За черните колички - тук много ги продават и хората купуват. Изглежда българите са по-предубедени хора, знам ли  newsm78 Аз лично точно към черната Луна съм се запътила, само гюручето ще е цветно. В крайна сметка по прашните български улици черната количка е много практична  Peace

За дрешките - да, купувам на Кари черни дрешки  Peace Гледам да комбинирам с някакъв цветен аксесоар за коса или обувки - просто стои супер  Heart Eyes

И аз чакам да видя количката на точки  Mr. Green

# 606
Черните колички също са супер, бях си харесала на ABC Design Родео в черно със зелено и бяло ... много е яка Wink Обаче едно ме притеснява ... като я напече слънцето дали няма да претопля детето.

# 607
Славче, да ти кажа зависи от материята - ако е качествена количката няма да се загрява  Peace Има и светли колички и после родителите се оплакват, че детето много се изпотявало в тях  Rolling Eyes

# 608
Winnie, възможно е, това ми беше едно от притесненията Wink Но не мисля, че би било от значение накрая като знам колко МНОООООГО харесах количката Wink Ама уви ... може би за следващото Wink

# 609
Здравейте и от мен!

Славче може ли паролката  Praynig? Много хубава количка сте си купили, честито!
Моята е точно този модел, но в зелено 3 в 1 и сега ще я продаваме, че да си купим подходяща за породени деца Cry Аз толкова да си я обичам тая количка, но няма начин като ще съм с 2 бебета Simple Smile Ако имаше как да се пригоди и за 2 децаа.....Препоръчвам ви я с 2 ръце Peace
Мимкаплан Айлин е много миличка  Two Hearts

# 610
vania пелената е от магазин Далисимо, на главната, срещу книжарницата. Само че този който е на ъгъла е за по-големи деца, а навътре в уличката има и специализиран за бебета, за който аз не знаех. Има почти същата, пак с картинка, но от двете страни е розова. Моя мъж хареса повече другата, ама аз успях да се наложа   Rolling Eyes Той с неговите надежди да се появи момче... не пропусна да отбележи в магазина, че ако все пак се родяло момче още от самото начало съм щяла да го правя гей детето!  ooooh! Ето на... розово купувам за момиче и пак няма угодия  Laughing

# 611
Момичета знам че не е тук мястото , но моля помогнете...
Изпрах на мъжа любимия пуловер по погрешка на по висока Т и сега се е смалил и то доста.
Как да го оголемя Rolling Eyes

# 612
sivanovaa, единственото, което ми хрумва е да се разглади с ютия с ПАРА. Ако не се е степал се поотпуска Simple Smile Успех

Синя птичка
, наистина няма угодия тцтцтц Wink

Отивам да папкам Simple Smile

# 613
  Joy Ами ако разбереш как, кажи и на мен - мъжа ми ще е много доволен. И той се здоби с такъв. От незнам си каква вълна... много си го обичаше, ама на... не случил на жена  Laughing

# 614
Цитат
35 Ами ако разбереш как, кажи и на мен - мъжа ми ще е много доволен. И той се здоби с такъв. От незнам си каква вълна... много си го обичаше, ама на... не случил на жена  Laughing

Лелееее сега го сложи, едвам го напъха и да на говорим че ръкавите са му 3/4 а на дължина му е над пъпа.... hahaha много му се смях а той ми каза: е сега направила си го по твой размер..подарявам ти го, ако го изпереш още веднъж така...ще е  за бебето

Общи условия

Активация на акаунт