Баба Марта бързала, МАЙчето с мартеничка вързала! №19

• 19 291
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
И аз да кажа - влюбих се в черно и бяло количката на Маг Иглънд ама и аз - да не напича уж и минах на оранжев вариант
Да се похваля купих си бременска рокля става и  за сватба, ако не съм родила дотогава /17 април/ иначе място има в нея за още две бременни  Joy

# 616
Славче, не се разстройвай мила, все пак ти ще си я буташ.
Аз ако трябва да слушам всички количка не трябва да си купувам Wink им съм казала каквото аз си харесам това е и не искам коментари.

Аник, вече е добре то само един ден имаше Т, но нея веднага я удря в очичките и почва да сълзят и се стига до конюнктивит, но сега го избегнахме  Hug и ще си лудее в вкъщи до понеделник Grinning

На всички болни дечица бързо оздравяване Hug

sivanovaa , ще си купи нов, ти не може да минеш без премеждия Simple Smile поне по едно на седмица трябва да имаш Heart Eyes целувки Heart Eyes

# 617
Цитат
35 Ами ако разбереш как, кажи и на мен - мъжа ми ще е много доволен. И той се здоби с такъв. От незнам си каква вълна... много си го обичаше, ама на... не случил на жена  Laughing

Лелееее сега го сложи, едвам го напъха и да на говорим че ръкавите са му 3/4 а на дължина му е над пъпа.... hahaha много му се смях а той ми каза: е сега направила си го по твой размер..подарявам ти го, ако го изпереш още веднъж така...ще е  за бебето

newsm62 половината ми дрешки са подарък на високата температура Simple Smile
Ще пусна и снимчици на малката заедно със снимчици на малките дрешлюни ...  

# 618
момичета докато ви изчета

сега лягам да гледам филм Simple Smile днес бях малко на работа и не можах да се включа,

славче аник е права, не се разтроивай, важното е на теб да ти харесва, аз също не мисля че всичко трябва да е розово или синьо

искам да поздравя новата мами  Hug

моля някой да ми прати паролата за албума

# 619
Момичета много са ви хубави покупките HugМного сте бързи в писането,не мога да ви изчета.
Добре дошла на новата мама!
Ако може и на мен кода за албумчето.

# 620
ох Славче, не се коси, и ние си взехме черна количка на Mothercare - MY3 и като казахме, настана вой Shocked - как така черна, нямаше ли други цветове - ние си решихме черна, защото като я мъкнем по летища да не се нервя като я видя оцапана всеки път като я взема от самолета - аз съм си луда на тема петна така или иначе #Crazy. остави ги да си мрънкат, аз съм на мнение, че не е важна количката, а бебето все пак  bouquet
Да се похваля, че днес свърших малко, но много ползотворна работа Crazy - разбрах в крайна сметка как да я попълня тази форма за детските, без да напиша някоя глупост, че до данъчни щели да звънят...не си е шега работа... Peace
и ние с тати мислим да гледаме филмче и после всеки по леглата Grinning, че утре ми е тежък ден, а то се е видяло че не се спи много през нощта...
Лека вечер на всички  chef

# 621
Хехе, lux, мина ми дори майка ми много я хареса и то точно, защото е синя Wink

# 622
И моята количка ще е черна  Grinning, на АВС 3-тек се спрях! 

# 623
gerganagt, здравей, още едно английско мамче  Hug

Тези колички Май3 на Мадъркеър са много готини. Точно миналата седмица ги гледах в техен магазин и много ми харесаха  Peace Със здраве да си я ползвате. Каква форма точно попълваш - аз имам опит вече  Crazy Ако имаш въпроси, пиши ми на лични  Wink

Болните малчугани бързо да се оправят  Hug

Ние с Кари утре вечер се изнасяме при свекитата. Събота сутринта свекитата ще идат с вана, който сме наели при мъжо да товарят мебелите, а аз ще ида по-късно в новата къща да давам нареждане къде да се сложат мебелите  Mr. Green

Хората от благотворителната организация не дойдоха да вземат хладилника и бюрото, понеже камиона им се счупил точно до нас  ooooh! Няма да могат да дойдат до понеделник т.е. утре трябва да търся някой друг, на който да даря тези неща  Crazy

Хайде продължаваме да опаковаме с мъжо. Лека вечер!

# 624
Славче, я промени възрастта ми ...  Blush  Heart Eyes
на 26 съм вече Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

П.П. Аз ще раждам (живот и здраве) в 1АГ "Света София"

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 21:23 от mishenka

# 625
Славче, като стана въпрос за възраст и аз съм вече на 30 год.  Laughing  и ще раждам във Втора градска Simple Smile а и пола на бебето вече не е сигурен Simple Smile

# 626
Росита,благодаря за отговора.Аз сега се мажа с Масту С, но няма ефект.Имах проблем с хемароидите и през първата бременност,но не се сещам какви свещички слагах.
Славче,моля те прати ми на лични паролата за албумчето.Благодаря

# 627
Само да помоля молбите за парола да стават с лично съобщение, за да не товарим темата излишно.

# 628
  • София
Добър вечер,  Hug
Четох, четох и накрая половината неща, където искам да напиша 100% ще пропусна...  Laughing
Змейче, страхотна е малката буболечка. Толкова е сладка, че просто ме разтапя, като я гледам. Да ти е жива и здрава  Hug
Изобщо всички лапенца в групата ни са прeкрасни дечица, големи бонбони  Hug
И аз да попитам са Асда, че си харесах две три нещица - има ли навити за обща поръчка. newsm78
Аник, много кофти за колата, супер неприятна работа. По тъпите софийски улици трябва и на гърба да имаш очи, че неприятните изненади дебнат от всякъде. Дано поне да няма проблем със застраховката  Peace. Надявам се и главоболите да ти е минало, то има доста оплакващи се мами, може и да е от тъпото време. Обаче като гледам, колко неща си придобила днес за бебчето мисля, че деня в крайна сметка е завършил подобаващо  Hug. Аз не успях да видя чаршафи на калинки, а съм им луд фен  Laughing.
Славче, количката е страхотна, най-важното е на теб да ти е удобна и да ти харесва. Все пак бебка си е твоя и ще си купуваш само това, което на теб ти харесва. Не се ядосвай на баща ти, вкусове всякакви  Hug
dilqnkaa, радвам се, че сте се разминали с  конюнктивит, един проблем по-малко. Бързо да се възстановява малката принцеса.
sivanovaa, аз пък точно обратното, пуснах един любим пуловер на мъжа ми на сушилнята и му стана по-голям. Сега е само за вкъщи, аз си мислех да го пусна на висока температура да се свие малко.  Laughing Но може да е станало така, защото има и изкуствена материя в него  newsm78
Само аз ли няма да ходя на 3-та ФМ почвам да си мисля, че не съм в ред.
  bouquet

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 21:42 от .◦♥Toche♥◦.

# 629
Е много ми беше приятно да ви чета за количките, супер много ми харесаха тези на точките.  А за Славчето и синия цвят хич да не ви пука кой кога какво и мене то сега са ме почнали, щото бяхме харесали първо черна графитена на Куини  Mr. Green

А още преди да бяхме разбрали пола аз си бях харесала пък червена независимо момче или момиче, защото колата ни е такава и така реших. Всички са страхотни няма смисъл от вманиачаване, щом на нас самите ни харесват, едно време като е имало три цвята кво да кажат хората  Joy Joy

И на мене може да впишете годините - вече 25 и ще раждам в Пловдив във "Весела" Т.е. в АГ на Свети мина /бившата първа градска/

Общи условия

Активация на акаунт