Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 686
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
а аз си пазаря в Дели, когато съм там, защото имат оригинални немски прахове. Кой как се държи не ме дразни Peace
Последно купих на мама Даш и веро Фейри, купувам си ги от Пловдив за мен и съм най-доволна

# 496
  • Стара Загора
На Княз Борис и Стефан Стамболов, отвън има саксии показани Simple Smile. Отстрани на заведението " Царя" се пада.

# 497
Благодаря, разбрах.

# 498
И аз от Дели-то си купих Даш - прах. Но не съм прехласната. То, тоя Даш май е уни - за бяло и цветно. А аз обичам да са ми - за бяло, цветно, черно и т.н. Освен това, вътре беше на бучки - явно се е овлажнил някъде по трасето. От течния Даш - съм по-доволна. Пак от Дели-то.

# 499
  • Стара Загора
Аз прах две перални с Даш гел концентрат с Ленор , аромата му сравнен с течен Ариел  не  е толкова силен. Като на Ариел ексел гел му е дозаторната чаша и е в бутилка със същата форма. Дели - ми е на много неудобно място и рядко ходя, ама пък само от там съм купувала немски Персил сензитив течен, има разлика  с  този дето го продават тук, понякога ги смесвам като ми свършва бутилката и ясно се вижда.

# 500
Такъв ли Даш си ползвала:

защото в Германия няма такъв Даш суперконцентриран гел
Ако е този, то е френски и е по-близък до английския Болд, отколкото до немския Даш (по-точно френският Даш и английският Болд са един и същ продукт с различно име). Парфюмен перилен препарат.

А при Персила наистина има разлика и като аромат, и като цвят, и като състав.

# 501
  • Стара Загора
http://nl.kapaza.be/antwerpen/dash-gel-lenor-frisheid-50328367.htm

Този със цветето ползвам за 26 пранета. Преди бях вземала Даш 2в 1 за бяло не концентрат обаче, много силен и траен аромат имаше

# 502
  • София
купих си течен перилен препарат на Даш (бяло шише със син гел), в магазинчето твърдят, че е универсален - за бяло и цветно пране. На етикета нищо не пише, но рисунките са само с бели дрехи. Универсален ли е наистина?

# 503
Аз пък друго се чудя: в магазинчето, от което купувам течните перилни препарати ми се струва, че тубите са пълни само на 2/3..... Thinking това дали е нормално или някой си отлива по мъничко.....
Като че ли ако си взема туба от кварталния супер от общо използваните марки са по-пълни!

# 504
Аз пък друго се чудя: в магазинчето, от което купувам течните перилни препарати ми се струва, че тубите са пълни само на 2/3..... Thinking това дали е нормално или някой си отлива по мъничко.....

Възможно е някой да си отлива по трасето.
Напълно възможно е и продуктът в тубата да не е същия, който би трябвало да бъде и за който си платила..
Всъщност всичко е възможно.

# 505
  • София
Да, всичко е възможно  Mr. Green щом няма фабрична предпазна лепенка.
И все пак,  искам да споделя нещо по този повод. Навремето си купих някакъв препарат, който беше изпълнил шишето 2/3. Ясно, отливано е  #2gunfire След време - пак същото. Но една позната /която е вътре в бизнеса/ ми обясни, че опаковката много често е по-голяма за даденото на етикета количество. И затова хората си мислят, че е отливано  newsm78

Това сигурно е така. Но сигурно е и че всеки може да си отлее, да разреди, дори да подмени съдържанието  Mr. Green Аз предпочитам първото  Laughing

# 506
и на мен се случи, когато търсих в Пловдив магазинчетата за препарати. В един от тях се оказаха омекотителите отливани по една капачка горе долу. Това на улица Хр. Г.Данов първо един омекотител, като го отворих и течността се спадна, после друг. Разбрах номера от стара магазинерка как го правят и се дръпнах от този магазин. Отсипват и при навиване на капачката леко стискат бутилката и тя си стои пълна Twisted Evil

# 507
Нормално е по технически причини тубата да не е пълна до горе. На големите опаковки по 5 - 10 литра винаги на тубата има означение до къде трябва да е нивото на течността вътре, но на малките няма. Аз затова купувам по интернет директно от чужбина, защото няколко пъти се сблъсквах с подобно процедиране като от постинга на енито. Пробват си хората продукта без да плащат за цяла опаковка.

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 00:38 от guess who

# 508
От кой сайт поръчваш за България?

# 509
Нормално е по технически причини тубата да не е пълна до горе. На големите опаковки по 5 - 10 литра винаги на тубата има означение до къде трябва да е нивото на течността вътре, но на малките няма. Аз затова купувам по интернет директно от чужбина, защото няколко пъти се сблъсквах с подобно процедиране като от постинга на енито. Пробват си хората продукта без да плащат за цяла опаковка.
Имаме в Пловдив фирмен магазин за немски препарати и гарантираме на клиентите си, че такова нещо при нас не се е случвало и няма да се случи. Ние пробваме всичко, но преди да го внесем изобщо да се продава, още в Герамния. А магазинерката ни е от 1997 година с нас и отлично знае какви последици ще има, ако клиент се върне с такава рекламация. Просто държим на името си и работим добре вече 17 години.

Общи условия

Активация на акаунт