Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 716
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
guess who защо толкова мразиш Бонукс  Laughing Ползвала съм го веднъж и не откривам разлика между Бонукс и Ариел произведен за българския пазар  Peace

# 616
Мразя го, защото непрекъснато ни го навират в очите по телевизията с просташките си реклами. Плюс това е боклук. И тукашният Ариел е боклук, между другото.

# 617
  • София
em4eto     bouquet  bouquet Някъде го мернах това прахче, но не разбрах за какво е и го отминах. И забравих къде  Embarassed

# 618
  • София
 Благодаря guess who    bouquet ще взема прах само да го открия, че точно този не съм виждала в магазинчето което ходя  
 А за бяло което да стане наистина бяло и ти ли препоръчваш ариел? Rolling Eyes
Последния път когато ходих на почивка в хотела кърпите бяха толкова бели и меки, че като сложих моита до тях изглеждаше като стар парцал и тогава си реших че и моите бели кърпи /и не само кърпи/трябва да бъдат такива  Crossing Arms. Всъшност това беше и една от основните причини да почна да чета тази тема  Laughing

# 619
Благодарение на информацията в тази тема така се образовах , че.. Mr. Green мога да консултирам относно праховете / стига да има кой да ме разбере тук /.
Направила съм си табличка по марки, по производители, по държави и с нея ходя из магазините  Laughing

# 620
guess who, моля те опиши - този унгарски ОМО. Май в "Европа" ще го пускат - 2 кг, бяла торба с нарисувана жена и дете, и някаква цифра 12. Това ли е?

# 621
  • По-близо до звездите
Може и да не му е тук мястото, но да питам - отзиви за течния "Ариел" за петна (турски, зелен).
Имаше тема преди време, но тя беше за начина на дозировка и къде се изсипва после.

# 622
  • Стара Загора
Може и да не му е тук мястото, но да питам - отзиви за течния "Ариел" за петна (турски, зелен).
Имаше тема преди време, но тя беше за начина на дозировка и къде се изсипва после.
Az го ползвам повече ми харесва от Вениш.

# 623
guess who, моля те опиши - този унгарски ОМО. Май в "Европа" ще го пускат - 2 кг, бяла торба с нарисувана жена и дете, и някаква цифра 12. Това ли е?

Да, точно това е. OMO Supreme 12 - така му е цялото име.
Лицето на плика е изцяло на немски, гърба е на английски, а отстрани, където са указанията и състава, е на няколко езика.

# 624
Малко късно се включвам, но я да ви следя Simple Smile

# 625
Здравейте!
Днес си взех Dixan за цветни дрехи,произведен от Henkel Itali.Ако някой има отзиви нека пише.

# 626
guess who, благодаря

# 627
Лава, аз пера с такъв Диксан от месец някъде. По мои наблюдения е много икономичен, пере добре и мирише добре.  Hug

# 628
  • Казанлък of all places
Плюс още един глас в подкрепа . Добър е препарата!

# 629
  • Стара Загора
Аз прах два три пъти с него. Не бих казала, че е икономичен 100 мл е за средно замърсени дрехи и средна твърдост на водата. И като сложа и още 20-25 мл , защото ми е 6кг пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт