Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 729
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Благодар.Ще се доверя на Персила.А имат ли, който е за бяло специално?

"Bio" и "Non-Bio" са идеални за бяло, особено "Non-Bio" праха, в който няма ензими, но има повечко активен кислород и избелва.

Ще ходиш до Англия ли?

# 646
Не, за съжаление.През някой сайт гледам дали да не поръчам.Колебая се понеже от тук си купувам немски и не знам дали да сменям.Трябва да видя като разлика в цената как идва

# 647
Миналата седмица посетих кварталния магазин за препарати и се сдобих с Диксан 2,52 л и течен Тайд за цветно. За първи път виждам течен Тайд в Бг, закупих го веднага. Сега прах за първи път с него, мирише добре. Ще изчакам дрехите да изсъхнат и ще преценя пере ли добре.
Някой друг ползвал ли е?

# 648
В темата за праховете не ми отговориха,та да питам тук ако някой знае и специално Guess Who
В едно магазинче,което не е за перилни препарати видях да се продава прах 10 кг за 100 пранета-немски,универсален,с големи букви пише QUICK,цената му беше май 34 лв.
Отзиви за качеството,струва ли си?

# 649
...течен Тайд за цветно...

Какво производство е?

В темата за праховете не ми отговориха,та да питам тук ако някой знае и специално Guess Who
В едно магазинче,което не е за перилни препарати видях да се продава прах 10 кг за 100 пранета-немски,универсален,с големи букви пише QUICK,цената му беше май 34 лв.

За пръв път го чувам, но пуснах едно търсене в Гугъл. Произведен е от малка и неизвестна фирма и едва ли е нещо кой знае какво. Подробности за състава му не можах да открия, така че нищо не мога да кажа. Води се професионален (вероятно заради количеството). Според мен се придържай към добре известните марки. Ако го купиш и не е хубав, какво ще ги правиш 100 дози?

# 650
Привет,  bouquet
Аз в момента пера с Ariel PRO-ZIM 7 и съм много доволна. Peace
А някой чувал ли е за омекотител или ароматизатор за ютия  newsm78
Ако да, много моля да ми препоръчате  Praynig

# 651
    В Кауфланд има ароматизирана вода за ютии - не помня марка. Даже имам вкъщи половин шише - на лавандула мирише лилавата. Нищо особено.  Peace

# 652

За пръв път го чувам, но пуснах едно търсене в Гугъл. Произведен е от малка и неизвестна фирма и едва ли е нещо кой знае какво. Подробности за състава му не можах да открия, така че нищо не мога да кажа. Води се професионален (вероятно заради количеството). Според мен се придържай към добре известните марки. Ако го купиш и не е хубав, какво ще ги правиш 100 дози?

Благодаря,не се бях засилила да го купувам,то като го чувам и за първи път... Иначе продавачката много го хвали,ама нали трябва да го продаде.

# 653
Привет,  bouquet
Аз в момента пера с Ariel PRO-ZIM 7 и съм много доволна. Peace
А някой чувал ли е за омекотител или ароматизатор за ютия  newsm78
Ако да, много моля да ми препоръчате  Praynig

Аз слагам малко розова вода към водата в ютията  Peace

# 654
здравейте и от мен, тъкмо писах в една друга тема , че днес изпрах с течния тео бебе на 30 градуса при това бебешки неща, прибрани преди 3 години и малко със засъхнало повръщано от кърма, всичко се изпра идеално; иначе и аз имам наблюдения, че персила е много развален вече, няма нищо общо  с качеството си преди или внос сега

И аз така наблюдавам. Мисля да мина на капсулите Ариел за известно време, но сега имам няколко Савекс-а. От тях лично съм много доволна, всичко ми се изпира дори на 30 градуса. Пробвах, пробвах и накрая се спрях на него, макар да съм по-доволна от английски и немски, но нямам възможност да ги купувам всеки път. Нямам такъв магазин наблизо.

# 655
Лава, аз пера с такъв Диксан от месец някъде. По мои наблюдения е много икономичен, пере добре и мирише добре.  Hug

Благодаря ти за отговора.Вече прах с него и съм много доволна.

# 656

Взех си този препарат Английски 10 лв-20 изпирания 730 мл, но още не съм го ползвала -някакви отзиви за него?

http://www.techno-mix.com/PREPARATI/SURF-SUNSHINE-LEMONS-and-BERGAMOT-1.47L.html

# 657

Взех си този препарат Английски 10 лв-20 изпирания 730 мл, но още не съм го ползвала -някакви отзиви за него?

http://www.techno-mix.com/PREPARATI/SURF-SUNSHINE-LEMONS-and-BERGAMOT-1.47L.html
И аз ги ползвам тези прахове и съм супер доволна.Перът при ниска температура от 15 градуса и миришат великолепно.Особено този розовия.Откакто ги ползвам неслагам  омекотител.

# 658
Здравейте, чак сега открих темта Embarassed Пробвах да ви изчета, но много сте напреднали и май няма да ми стигне времето. Предлагат ми донесени от Германия, произведени от P&G ARIEL Exsel Gel - 20 пранета( 740ml) за 17.00 лв. и ARIEL Color& style за 65 пранета (4,55L) за 33.00 лв.
Имате ли впечатления от тези препарати и кой ще ми препоръчате? Струват ли си парите?

# 659
Здравейте, днес си купих за първи гел за пране на Persil Actic Power. Някой да е го е ползвал да даде отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт