Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 985
  • 764
  •   1
Отговори
# 705
  • в ябълковата градина
Аз трябва да гадая къде е произведен един течен Ариел.
На опаковката пише EU.
Според продавача ги внасял някакъв от Австрия.
И съм в чуденка да рискувам ли.
Помогнете ми със съвет.

# 706
Ако зелен Диксан /Италия/ е равно на зелен Персил /Г-я/, то тогава, Тони, имате ли го в магазина!?

# 707
Ако зелен Диксан /Италия/ е равно на зелен Персил /Г-я/, то тогава, Тони, имате ли го в магазина!?

За  Persil Аctic ли питаш? От Персил Актик е останал само за цветно.  Ще получим след десет дни. От 1,5 литра /немски/ имаме и зелен, и за цветно.

# 708
а  каква  цена е  Персил Актик 1, 5 л ?

# 709
а  каква  цена е  Персил Актик 1, 5 л ?
Актик получаваме само 750 милилитра, т.е. 20 дози. 1,5 литра ни е стандартния, отново 20 дози. И на двата цената ни е 13 лева. Момичета, питайте на лични, защото някои дами смятат моите отговори за реклама

# 710
Тонита, горещо благодаря!  bouquet

# 711
 е то си  е  реклама аватара ти.
Иначе  последния  път  като  бях  в Германия  имаше  Персил  Актик 1,5 л / 35  пранета/  концентрат  беше   в малки  бели  туби.
Наскоро видях  и  в БГ  персил актик  за 35 пренета , затова  попитах  за цената.

# 712
Стига с тия реклами! Правете си и вие като иската само без спорове, обиди и размиване на темите. Не всеки има време и нерви да чете такива неща. А и все пак тя помага на всички като имат въпроси.

# 713
m- i
.

От  правилата  :Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт, услуга.
Не се допускат недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами, както и теми с цел популяризиране на други форуми и сайтове.

Чл. 33. (1) от ЗЗП
Реклама е всяко съобщение във връзка с търговия, занаят или професия, което има за цел да насърчи реализацията на стоки или услуги, включително на недвижими имоти, права и задължения.

Забранено е подписите да съдържат линкове, банери, изображения, слогани и др. елементи, които могат да се приемат като скрита или явна реклама на фирма, сайт, услуга, продукт, без изричното съгласуване и разрешение от собствениците на сайта и форумите (Mamma, Tatti)
Линкове към фирмени и комерсиални сайтове може да се добавят само в определеното за целта поле в Профил >> Потребителски настройки >> Профил >> Web страница.
(Модераторите и администраторите на форумите имат право без уведомяване по тяхна преценка да премахват от профила на даден потребител подобни елементи, които могат да се счетат като явна или скрита реклама.)

Ако някой  иска  нещо   да  сподели в помощ на съфорумките   може  да   го  направи  като  Дедо ,  тук  явно  се нбляга  че  Тони е  от фресхактиж и  този  или онзи  техен продукт  работи  така.  или така.  Това е  . никой не  е  казал , че не можем  да обменяме  мнение

# 714
  • Стара Загора
Ние сайта си го спрягахме и преди. Аз съм поръчвала обаче доставката ми беше половината от сумата за продукти и хич не е изгодно.
Иначе еко серията е добра, само дето освен таблетките за съдомиялна  друго не съм видяла да се продава в Стара Загора.

# 715
Gabbi_11
  Под всеки пост има "информирай модератор", ако смяташ че е проблем - кликни там или пиши на администратора на сайта. Това от къде ще купуваш си е твой личен избор.Преди два дни изчетох една страница заяждане с нея за аватара и`изглежда тя харесва, че забелязвате и затова не си го сменя. Записала съм се да следя темите и предимно чета, твоят пост не ми харесва защото се превръща в спор и то безсмислен, а не защото не си права.

# 716
Аз пък  си мислех  , че  всеки може  да  изрази  мнение, а това че  го смятам  за  реклама си е  мое  мнение. Не ангайирам никой с него.

От  друга   страна  радвам се , че    следиш мненията ми, а това  че не вникваш  в тях  си  е твой  проблем  -  не мой .

Не мога да адмирирам  такова мнение :  Пробвайте   този  наш  подукт  , много е  добър  и  то от човек който  се е регистрирал  само з да рекламира.

Харесвам   смислените  мнения на Дедо , Guess who   и SourCherry  ,а дали   моите постове ти  харесват слабо ме  вълнува. Всеки е   свободен да си мисли каквото си иска. Аз  просто споделих  , че  Тони от  фрешактив , прави  реклама на  фрешактив.  Не виждам  нищо  глупаво  в поста си. 

# 717
  • София
Момичета, с Dixan с балсамово масло от евкалипт мога ли да пера цветни, устойчиви?
Пристрастих се към аромата от едно пране. Grinning
Предварително се извинявам, ако е обсъждан, моля за линк.

# 718
Здравейте!Сега видях тази тема и много ми хареса.Искам да попитам какво мислите за течните прахове внос от Турция?В нашият град има едно магазинче в което продават такива  на много добри цени.

# 719
  Льоня, тъкмо мислех да пускам запитване за този Диксан и дали е траен аромата му.   bouquet
Много се чудих дали да си купя същия, само че на прах, но нямах никаква представа дали става за цветни дрехи или е само за бели и се отказах. Съответно реших да заложа на вече провереното и се презапасих с добре познатия Скип. Като се върнахме в Бг проверих и  #Cussing out Оказа се, че препаратите от тази серия са предназначени за бяло и цветно. Така че смело - можеш да wash  Simple Smile
  П.П. Би ли споделила откъде си се снабдила с това "чудо"  Wink и на каква цена!

Общи условия

Активация на акаунт