Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 816
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
Искам и аз да похваля един препарат течен, италиански Lanza за 25 пранета - 9 лева /универсален/. Много съм доволна. Определено повече ми харесва от прахообразния Даш, който си взех. Има чудесен аромат и много добре изпира - засега съм прала само цветни дрехи, но на 40 градуса се изпират супер.
И аз използвам такъв, супер е. Peace
Къде може да се намери този препарат? Благоаря   bouquet

# 691
Ако правилно съм разбрала - ти си от Бургас - така че не зная колко ще ти е полезно, но аз го взимам от едно малко магазинче за бяла техника на ул. Алабин в София - магазин Вселена се казва. Но не вярвам да го няма и по другите магазини.

# 692
  Препоръчвам тези течни препарати :
http://www.henkel.gr/grg/content_images/DIXAN_ActicPower_Family_ … 51_72dpi_563W.jpg
Наистина изпират страхотно  Peace

# 693
  Препоръчвам тези течни препарати :
http://www.henkel.gr/grg/content_images/DIXAN_ActicPower_Family_ … 51_72dpi_563W.jpg
Наистина изпират страхотно  Peace

А къде ги има, имам предвид у нас, не в Гърция?

# 694
  labrex, предполагам, че трябва да ги има в специализираните магазинчета, които внасят перилни препарати от Гърция или от Германия, но във втория случай го търси под името Персил.
Всъщност на първа страница от темата Guess Who е коментирала точно този Персил.

# 695
  Всъщност на първа страница от темата Guess Who е коментирала точно този Персил.

The_Real_LoveHug Hug Hug  bouquet

# 696
здравейте, едно записче и от мен   bouquet
споделте отзиви за течния Ехо савекс 2в1

# 697
  • Стара Загора
Аз в момента пера с  Персил ActicPower  много съм доволна. Пролетта ми го донесоха от Германия.

# 698
  • Бургас
здравейте, едно записче и от мен   bouquet
споделте отзиви за течния Ехо савекс 2в1

Не ми изпира дрехите, става само за "освежаване".

Мен ме интересува Woolite, отзиви за него?
Гледам има няколко вида в Метро, но не мога още да се престраша.

# 699
  • София
Мен ме интересува Woolite, отзиви за него?
Гледам има няколко вида в Метро, но не мога още да се престраша.

Аз го ползвам вече месец, но в червена туба е за цветно. Купих си 1 л само за проба. Ами пере не по-лошо от Ариел, който си купувам също от Метро. Така че ще си купя направо голямата разфасофка - 4,5л май беше и е на доста изгодна цена.

# 700
  • Бургас
verche     bouquet
Взех си днес за цветно , голямата туба, много се надявам да ми хареса и на мен.

# 701
А пък "Корал" са пуснали специално за дънкови материи. Дори с едно картонче с награди - и естествено на немски. С три награди до Сан Франциско, 333 чифта дънки на Том Тейлър и 75 000 подаръци от "три суис" - които се състоят от 5 евро и естествено си доплащаш, защото то там няма толкова евтино нещо. Сигурно си плащаш и доставка, ако въжбще има до БГ. Толкова разбрам от немски. Самоука съм по немски.

# 702
Тези игри важат само за граждани на съответната държава. Сигурно го пише в правилата.

# 703
  • София
verche     bouquet
Би ли споделила каква му е цената сега, защото моята малка тубичка свършава и тези дни ще трябва да су купувам вече голямата.

# 704
  • Бургас
verche     bouquet
Би ли споделила каква му е цената сега, защото моята малка тубичка свършава и тези дни ще трябва да су купувам вече голямата.
18лв
Преди няколко седмици беше на промоция , на доста по-ниска цена, но аз не се престраших да взема.

Общи условия

Активация на акаунт