Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 691
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
Моля, няма защо!

Така и така мъжа ти ще ходи, ако имаш интерес, може да пробваш новия Persil Hygiene Spüler - най-новият продукт на Persil. Представлява течност, която се прилага при последното плакнене (1 капачка = 90 мл се слага в отделението за омекотител; може и да се смесва с омекотителя) и "убива 99,99% от бактериите дори при 15°С" и се препоръчва за всички видове тъкани, особено при пране на ниски температури. Струва около 4 евро за литър.
Аз получих една безплатна дозичка с един колет, който получих от Германия, но си оставам пас, защото нищо не мога да кажа относно действието. Но несъмнено подобно нещо е хубаво за малки деца, които още се изпускат, и за възрастни, болни хора. Аз си имам един от вторите вкъщи и, честно казано, е облекчение да знаеш, че има някаква допълнителна дезинфекция.

# 61
аз пък да се оплача от Ариел  за цветно пране, на прах, не течен - направо ми съсипа дрехите, целите станаха на точки, все едно съм ги напръскала с мастило, ужасно е. Явно тези цветни частички са направили белята.

# 62
  • София
От всичко прочетено останах с впечатлението, че течният Rex за цветно все пак влиза в класацията. Особено за онези, които не могат  да си позволят скъпичките немски.
Бихте ли ме ориентирали - този за цветно изпира ли  добре и бяло? И кой от двата вида за цветно е по-добър. Питам, защото от прахообразния със содата не съм доволна.

# 63
  • Варна
РЕКС за цветно според мен не изпира дори и цветно. newsm11 Аз цветно пера максимум на 40 градуса. За този за бяло пране мнението ми е същото.С такова желание и радост от добрата цена си купих и давата и сега продължително отлежават в килера.
п.п да кажа че ароматът им само ми допада

# 64
Момичета,от кой течен гел/прах сте най-доволни за пране на бебешки дрешки - Сано,Ариел,Персил или ....  newsm78
А относно Рекс,на мен ми хареса... Peace

# 65
Но при тези ниски температури, перални детергенти самостоятелно не могат да предоставят изчерпателна хигиенни чистота, която ви предоставя 60 ° C измиване. Ето защо ние разработихме нова новия Persil Hygiene Spüler .  Супер е

# 66
  • там където думите не стигат ...
Рекс и според мен не пере цветно, пък камо ли бяло инъче само от към аромат го докарва.

# 67
Между Рекс течен за бяло и за цветно няма почти никаква разлика - за бяло съдържа оптичен избелител, за цветно - не съдържа. Това е.
Това е бюджетен продукт - докарва го на миризма, рекламите са много сладки и обещаващи, но истината е, че не струва. По мое мнение става само за много леко замърсени дрехи - просто потни или напрашени, носени един ден, - които искат освежаване.
Никой ли не е забелязал колко много се пени и колко трудно се изплаква?

# 68
Купих на майка ми Рекс  по  нейно  настояване . Еми  истината е  , че нищо не изпра. Искам да поясня  само ,че белите дрехи не бяха  силно замърсени , а нормално.Яките на  ризите останаха по същия начин по който бяха пуснати. Този Рекс сие   чисто и просто ароматизирана гола  вода.

# 69
А така......а аз чета в темата за справяне с кризата колко е добър и че върши същата работа като Персил и Ариел и се почуствах леко прекарана, че давам доста повече пари за същото качество. Ако действително не изпира, не виждам тогава къде е икономията.... ooooh!

# 70
  • Стара Загора
Аз го купих за майка ми и изпрах една пералня с мои дрехи, но не бяха много замърсени дрехите, панталоните ми и блузи (сиви предимно, тъмно зелена блуза) изплакнато си беше. С този за цветно с бадемово мляко прах. Аз понеже сега пера с Ариел ексел гел и Рекса като го сипвах в дозатора чак се притесних, че е много рядък.

# 71
А така......а аз чета в темата за справяне с кризата колко е добър и че върши същата работа като Персил и Ариел и се почуствах леко прекарана, че давам доста повече пари за същото качество. Ако действително не изпира, не виждам тогава къде е икономията.... ooooh!

Наистина ли има такива препоръки - да си купим некачествена стока, защото е по-евтина. Нищо, че не работи? Laughing

# 72
От доста години насам ползвам само омекотителите на Ленор, наскоро си купих от тия новите с парфюмните аромати - въобще не ми меришат дрехите на тях Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes даже вчера като прах изсипах 2 капачки омекотител и пак...никакъв аромат  Rolling Eyes

# 73
Дедо, ами препоръчват го като добър. Както и да примерно да се купува само прах за пране за цветно...явно, за да не се затварят пари. Вчера с мъжа ми точно това споделях, че може да правя икономии от някои неща, ама не виждам икономия, ако купувам некачествени и неработещи неща, или пък ако имам две опаковки прах - нали и двете ще си ги ползвам докрай. А за ужас на онази тема, ще споделя, че ползвам 5 вида перилен препарат - за черно, за цветно, за бяло, за вълнени дрехи и за детето. Wink.

# 74
  • София
По мое мнение става само за много леко замърсени дрехи - просто потни или напрашени, носени един ден, - които искат освежаване.
Никой ли не е забелязал колко много се пени и колко трудно се изплаква?

Ммммм,да! Явно ще го използвам за футболния екип на големия, връхните от детската градина на малкия и за якета.
При мен не се разпени и хубаво се изплакна!
И все пак, странно ми е, че не малко мами са доволни от пустия му Рех - не само заради цената и аромата. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт