Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 588
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
Да попитам и тук: Една приятелка ме снабдява от Австрия с перилни и почистващи препарати и досега винаги съм и поръчвала Персил и Ариел на прах, но сега искам нещо друго. Моля препоръчайте ми течен препарат за бяло, за цветно и за тъмни дрехи. И ако има нещо което поне малко да възвръща цветовете на дрехите, моля ви да ми го подшушнете.  Praynig

# 511
Е, то цветовете според мен ...са като младите години и гладката кожа-нямат връщане  Mr. Green Mr. Green

# 512
Да попитам и тук: Една приятелка ме снабдява от Австрия с перилни и почистващи препарати и досега винаги съм и поръчвала Персил и Ариел на прах, но сега искам нещо друго. Моля препоръчайте ми течен препарат за бяло, за цветно и за тъмни дрехи. И ако има нещо което поне малко да възвръща цветовете на дрехите, моля ви да ми го подшушнете.  Praynig

Че ти ползваш най-доброто - Персил и Ариел! За какво ти е нещо друго?
Все пак, в темите много хвалеха Корал - има и трите вида, за които питаш. Аз не съм го ползвала, но много го хвалят. Или пък пробвай Первол (щом ще идва от Австрия, ще се казва Fewa) - пак има за бяло, за цветно и за тъмни дрехи. По-хубав е от нашенския.
Много хубав е новият суперконцентриран Персил АктикПауър - има за бяло и за цветно.
По последния ти въпрос - няма нещо, което да възвръща цветовете, както казва Другарката певица Рени.

# 513
  • София
Тези прахчета за избелване Snow къде точно ги продават,че ще ми доставят от Гърция,но не могат да ги намерят.По големите супермаркети ги няма   Rolling Eyes ,в кварталните магазинчета ли или в някакви специализирани магазини за прахове да ги търсят?

# 514
Еми, а защо просто не си ги купиш от София?
Веднага ще ти кажа откъде, ако искаш.

# 515
  • София
Понеже напоръчах разни прахове и гелове от Гърция,та реших и прахчетата да вмъкна  Laughing Мислех,че има разлика в качеството,затова не съм ги търсила тук.Но ако са същите ми драсни лс къде да ги намеря  Hug

# 516
Пиша ти на ЛС.

# 517
Ако може и на мен и ми кажи ,ако може,дали се продава на кофичка като вениша и ако да каква е цената  Hug

# 518
  • София
Еми, а защо просто не си ги купиш от София?
Веднага ще ти кажа откъде, ако искаш.
Sourcherry, а не можеш ли да кажеш в темата?

# 519
Казвам момичета.
Прахчета за избелване Сноу купувам от кварталното ни магазинче за битова химия.
Намира се на ул. Раковска, между ул. Любен Каравелов и ул. Карнеги.
Има 2 разфасовки - за 2 пранета  - 75 ст., а за 4 пранета 1.20 лв.
Може и да не съм точна за цената до стотинка, но почти приблизително са такива.
Прахчето избелва добре, аз поне съм доволна.

# 520
Благодаря и на двете за съветите, май ще пробвам суперконцентрирания Персил.

Много ме развесели с това:
Цитат
Е, то цветовете според мен ...са като младите години и гладката кожа-нямат връщане
   bouquet

# 521
  • София
Казвам момичета.
Прахчета за избелване Сноу купувам от кварталното ни магазинче за битова химия.
Намира се на ул. Раковска, между ул. Любен Каравелов и ул. Карнеги. (...)
А в това магазинче предлагат ли и немски препарати?
Търся си удобно магазинче в източните части на София или поне в центъра, от което да си купувам немски, но засега не съм открила. Затова питам  Embarassed Последно си правих поръчка от пловдивския Фрешактив, но все пак се плаща куриер и т.н. Дано не разводнявам темата  Simple Smile

# 522
От време на време има течен Ариел. Зареждат постоянно с пълната гама от геловете на Домал и изобщо продуктите им. Но дотам.
На Патриарха, до Френската гимназия има добре заредено магазинче с немски препарати.

# 523
  • София
От време на време има течен Ариел. Зареждат постоянно с пълната гама от геловете на Домал и изобщо продуктите им. Но дотам.
На Патриарха, до Френската гимназия има добре заредено магазинче с немски препарати.
Сещам се за това до гимназията, купувала съм и от тях (Домал). Ще ги посетя значи пак, както и това магазинче на бул. Раковски. Последно бях търсила там нещо против плесен без белина, но нямаха и ги "отписах" от сметките си. Явно не е трябвало  Laughing
Благодаря много за бързия отговор!   bouquet

# 524
Искам да споделя моето мнение за дозичките на Ариел - от 0.95 ст. За мен  - не струват. За тази цена - очакванията ми бяха много по-големи, а и освен това е и Ариел. За мен фаворит си остава гръцкия Скип - клинекс системата за бяло - няма празно. Изпира безпрекусловно!
Взех да пробвам малък Диксан - май италиански -  за цветно. Ами бива. Странното, че го взех за 2,5 лв - за 4 пранета. А в друг магазин беше 3,7 лв - същия.  Малко тубе.
Всъщност за цветно пране - май каквото и да вземем - все става - за блузки и други от тоя род, които пера на 30 градуса. То като го сметна - излиза на цената на Корала - 12,8 лв. - за 20 пранета. Честно, не мога да усетя разлика между Корала и този Диксан /итал/. Може би защото не са замърсени този вид дрехи. Изключая мръсни работни дрехи - тях на 60 градуса с евтин Бонукс.
Взех и едни лилави дозички - май бяха Даш / с цвят на пъпеш - карамбозов/ - за цветно - 0.5 лв./бр. - нищо особено.
Та, исках да си споделя впечатленията, ако някой иска - да се възползва.
В Делито /в Ст.З/ имаше гръцки Диксан кутия може би около 3-4 кг и гел Диксан /за 20/ пранета - общо за 30 лева- беше промо пакет.
Така де, бях на шопинг-тур за прахове и омекотители - до Царя, до Тагра и Делито. Та номер едно за цени и качество на препаратите си остава Делито. Не им правя реклама. Само котстатация, като потребител. Мразя да пусна белите чорапи на детето /в случая с дозичката/ и да излезнат със следи. А Скипа - всичко маха. Те го нямат, де.

Общи условия

Активация на акаунт