Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 588
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
  • София
raza68 , ти ме отчая с мнението си за дозичките на Ариел Sad Замижах и се прежалих да пробвам - купих лилава и розава. Още не съм ги ползвала -пазех ги за по-специален случай  Mr. Green А ми струваха 1.10 едната  ooooh!
А  за белите чорапки на двамата ми спортисти - съм отчаяна  Cry Стигнах до там, че почнах да ги пера на ръка с домашен сапун  Mr. Green Да купувам Скип за чорапки и екипи  newsm78 Laughing

# 526
  • София
Значи Диксана тук е по-скъпичък,в Гърция кутия от 5,280 кг за 66 пранета на промоция е 13 евро(с отстъпка 6 евро),а Скип пак в голяма кутия за 70 пранета излиза около 15 евро.Донесоха ми и някакви прахчета за избелване,2 вида,ще ги пробвам,ако не стават ще си взема Snow  Simple Smile
Този Скип за бяло пране,дето изпира добре течен ли е?

# 527
raza68 , ти ме отчая с мнението си за дозичките на Ариел Sad Замижах и се прежалих да пробвам - купих лилава и розава. Още не съм ги ползвала -пазех ги за по-специален случай  Mr. Green А ми струваха 1.10 едната  ooooh!
А  за белите чорапки на двамата ми спортисти - съм отчаяна  Cry Стигнах до там, че почнах да ги пера на ръка с домашен сапун  Mr. Green Да купувам Скип за чорапки и екипи  newsm78 Laughing

raza68 e права, дозичките  не са нещо особено. В голямата си част са английски и не са на нивото на немските гелове. В Германия отдавна не се продават дозички-за немкините са непрактични и скъпи.Това ,което си пробвала най-вероятно е Daz, Даш е друга бира Wink Гръцките прахове са идеални за бяло, за цветно не струват е мнението на клиентите.
А фирма Дели 68 са наши партньори, продават наша стоки и са добри професионалисти.

# 528
  • Варна
Да споделя, че съм много доволна от Корал за цветно: . Заедно с него си взех и Даш универсален - на прах. Не го намирам за нищо особено и според мен не си струва парите. Ще се върна на Вайсе Риезе - течен син като универсален.
Някой може ли да сподели как мирише зеления?

# 529
  • София
Момичета, от утре ще съм с пералня и сушилня (знам, знам, че е по-добре отделно, но моята ще е заедно Simple Smile ), та въпросче- нещо по особено при праховете и омекотителите?
Някакви по особени?
Чух за някакви топки, които се слагат в сушилнята и правят дрехите по пухкави, не се степват, дали са задължителни и откъде се купуват, знаете ли?
Благодаря предварително  Hug

# 530
Здравейте! Някой нае ли от къде в Пловдив мога да си купя тези перилни препарати Persil ActicPower и Persil ActicPower Color?

# 531
Здравейте! Някой нае ли от къде в Пловдив мога да си купя тези перилни препарати Persil ActicPower и Persil ActicPower Color?

freshaktiv магазинчето до Душето

# 532
Да се похваля и аз SKIP-Спринг Фреш  - 70 пранета -6кг.- 24лева !!!/гръцки/ страхотен и за бяло и за цветно

# 533
От време на време има течен Ариел. Зареждат постоянно с пълната гама от геловете на Домал и изобщо продуктите им. Но дотам.
На Патриарха, до Френската гимназия има добре заредено магазинче с немски препарати.
Сещам се за това до гимназията, купувала съм и от тях (Домал). Ще ги посетя значи пак, както и това магазинче на бул. Раковски. Последно бях търсила там нещо против плесен без белина, но нямаха и ги "отписах" от сметките си. Явно не е трябвало  Laughing
Благодаря много за бързия отговор!   bouquet
[/qu

Ако  търсиш нещо за плесен  - провери в магазина на  БОРН - на  бул.България  и бул  Гоце Делчев. Имат  препарат за плесен  немски "Schimmel entferner" Chlorfrei / което  значи  че  е без  хлор  и не  дразни. Успех

# 534

freshaktiv магазинчето до Душето
Оставят ли Персилите траен аромат!? Аз все като луда това си питам, но мнооого обичам после да ми ухае дълго, дълго прането....
А Сърф на дозички някой ползвал ли е!? В магазинчето до нас ми го предложиха, ама аз се чудя.... От течните Даш-ове кой да пробвам!? Май, май и аз ще отскоча до магазинчето до Душото и ще решавам на място!

# 535
Оставят ли Персилите траен аромат!? Аз все като луда това си питам, но мнооого обичам после да ми ухае дълго, дълго прането....
А Сърф на дозички някой ползвал ли е!? В магазинчето до нас ми го предложиха, ама аз се чудя.... От течните Даш-ове кой да пробвам!? Май, май и аз ще отскоча до магазинчето до Душото и ще решавам на място!

Да, оставят. Даже ароматът им надделява над омекотителя и после дрехите миришат на Персил, а не на омекотител.

# 536
Mоля ако някой знае магазин за прахове внос-Германия в Сливен да ме упъти къде се намира?  bouquet

# 537
Цитат

Не мирише много след като изсъхнат дрехите но съм доволна от това как пере!А къде е това магазинче  Embarassed

# 538
Тони от Фрешактив, може и да не съм го допрочела правилно - Даз или Даш - ама не съм впечатлена. Дори вчера видях в Кауфланд - дози Ариел - лилав и зелен - по 16 бр. за 9.9 лв. Опитах се да видя - от къде са -ама  надписа го маскирали с друг етикет - на български. А Делито са с най-добри цени, ама да вземете да ги заредите, не че нямат, ама е имало период в който имат много-много. Но най-вероятно хората в тая криза не пазарят и затова да са се спрели. Аз съм доволна от тях.
мама Меца, купи се Скип от 1 кг. - около 8 лева. Ако успееш да си намериш, че нещо е трудно с по-малките разфасовки. Това за на ръка - не си спомням - откога не съм практикувала.
em4eto, моя специално е прахообразен Скип. Аз малко съм по-консервативна и съм решила, че за бяло трябва да е прах. Със сигурност не съм права, че недооценявам течните за бяло. Ама въпрос на вътрешно убеждение. А за цветно - смятам, че геловете и течните са по-щадящи.
stenly, и аз не съм впечатлена от Даш - универсален прах. Като че ли Даш- течен за цветни е по-икономичен.
Но по принцип дрехите, които са ни цветни - предимно блузи - те не са замърсени, а от жегата - прах и пот - и след едно обличане веднага се перат. По принцип и детето съм така съм го свикнала - след едно обличане - да се хвърля за пране.
ivka76  - като имаш сушилня - дрехите ще ти бъдат пухкави /но с времето и леко опоскани- хавлиите/ и без разни топки. А за омекотител - бих ти препоръчала - немски Ленор или сива Семана. На мен най-ми допадат и се усеща след сушилнята. По принцип е задължително - едва ли не - да ползваш антистатик за сушилня. Аз само антистатик - не съм виждала в България. А омекотителите - нали са система 3в1 или 4в 1- така че стават.
vivaldi  - това е много евтино..., което си купила. Странно. При нас е 38 лв.
teresa25  Корала, според мен е по-добър от Даш, но по-скъп.
А Персил - не съм ползвала. Някой ако може да даде съпоставка между Корал и Персил.

# 539
  • София
Raza, благодаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт