Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 597
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
Нормално ли е :

Днес пуснах пералнята да се чисти с препарат на доктор бекман (в една тема беше обсъждан) на памук 95с.Изведнъж забелязах че пияната е до половината люк.  ooooh!

Да, нормално е. Доста се пени. Аз последният път като го ползвах пяната беше толкова много, че започна да излиза от чекмеджето за прах  Laughing Отворих вратичката и изгребах пяната.
Оттогава реших да не го наливам от чекмеджето, а да го сипвам в барабана като се напълни с вода.

# 556
Благодаря  Hug

# 557
Мацки, съпоставете този  Persil /от промоцията на Била/ за бяло с някой друг. Пере ли наистина добре бели дрехи /например чорапи, хубаво замърсени/? Дали да се прежаля? Все пак цената е наполовина на Скипа. Ако може и някой да го сравни със Скип - най-добре.

# 558
Да се включа и аз. Възхитена съм от течния Ариел, бяха ми го докарали от Германия в голяма туба, всичко се изпира идеално. Относно омекотителя, любимият ми е зеленият Ленор. Много хубаво миришат дрехите и запазва дълго аромата.

# 559
Мацки, съпоставете този  Persil /от промоцията на Била/ за бяло с някой друг. Пере ли наистина добре бели дрехи /например чорапи, хубаво замърсени/? Дали да се прежаля? Все пак цената е наполовина на Скипа. Ако може и някой да го сравни със Скип - най-добре.

Как да го съпоставим като не го знаем какъв е този в Билла и не сме прали с него?

# 560
  • гр.Добрич
Днес провах течни Вайзе Райзе за бяло пране. Петната си стоят пак и въобще не съм във възторг. Поне да бях сложила малко Аче, ама реших уж да го тествам само гел.

# 561
Та праха от промоцията на Била е за бяло, нали ?
Снощи питах в единия магазин - казаха ,че ще го получават централно и ще бъде точно във вторник.

# 562
Искам и аз да похваля един препарат течен, италиански Lanza за 25 пранета - 9 лева /универсален/. Много съм доволна. Определено повече ми харесва от прахообразния Даш, който си взех. Има чудесен аромат и много добре изпира - засега съм прала само цветни дрехи, но на 40 градуса се изпират супер.
Аз купих прахообразен пере по-добре от смотания Ариел на който попадам последните няколко пъти, но не е чак страхотен. Случва ми се петна от доматена салата да останат.

# 563
  • гр.Добрич
Аз също исках да е на прах, но в магазина имаше само големи кутии за 100 пранета и реших да не рискувам. Тя и бутилката на гела е голяма, но ще знам, че без белина няма да стане и че не си прави парите.

# 564
Да докладвам  Grinning : сутринта бях първа шпага на Билла за праха. Австрийски е, не е немски. Но няма никакви надписи на български, албански  или македонски  Simple Smile, което ме навежда на мисълта, че ще  епо-добър от тук масово продаващите се.

# 565
И аз станах рано рано да си купя от персила  Laughing и тъкмо се прибирам и аз същото да кажа австрийски е  Grinning и след малко мисля да врътна първата пералня  Wink много съм щастлива от покупката  Laughing

# 566
Супер! А информация кой е вносителят няма ли? Да знаем на кого да благодарим.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 14:58 от guess who

# 567
Моята кутия е стоварена тук до бюрото ми  Laughing - нищичко няма залепено на български ...

# 568
  • Казанлък of all places
Абе , при вас колко струваше този Ариел (извинете, че темата е за течни перилни препарати, пък ние...Simple Smile) ? Защото у наше село го даваха за 19.90, а не за 21.90 , колкото си бях приготвила ...Simple Smile

производител : Хенкел Аустриа ГмБХ, вносител: "Била България" АД. Така пише на моята нещастна половинсантиметрова лепенчица от страни на кутията.

# 569
Айде, връткайте по една пералня силно замърсени и споделяйте мисли и чувства

Общи условия

Активация на акаунт