Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 578
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
Врътнах вече една пералня  Party е не беше със силно замърсени ама ааайде  Laughing изпрах си с новото Персилче омекотих си със синьото Коколино и сега така ми се белее тераската и целия двор ухае  Laughing

# 571
Аз също си го купих,но първо ще довърша стария.И да ви питам дали вътре има кутийка ,за да знам дали да пазя старата.

# 572
Бебешорче, има ли мерителна чашка вътре?

редактирам се и аз : Извода : доволен също , купих и за майка ми.  Mr. Green

# 573
Изводът - доволни. Довечера и аз се запътвам да се уредя с една кутия.

# 574
Ами май няма мерителна чашка, аз като го отворих имаше две три бучици които разбих с вилица и при загребването надълбоко нямаше нищо.А на кутията си е нарисувано че се ползва обикновена Euro Compact мерителна чашка  Simple Smile

# 575
    A бял ли стои или има сини капсулки ? И как е като аромат - силен като Ариела или по-деликатен (не обичам силно мирищеши прахове  Embarassed ) ?

# 576
Има и сини капсулки даже са горе долу 50/50 а аромата е хубав и силничък да ти кажа  Peace

# 577
Уффф май не е за мен значи...ще помисля до довечера.  Laughing   bouquet

# 578

Уффф май не е за мен значи...ще помисля до довечера.  Laughing   bouquet

Ти какво си мислиш? Като изсъхнат не остава и помен от аромата.

# 579
   Ами Ариелът например направо ме блъска в носа и е толкова силен, че не усещам омекотителя...поне този в Бг, друг не съм пробвала.  Peace

# 580
  Ами Ариелът например направо ме блъска в носа и е толкова силен, че не усещам омекотителя...поне този в Бг, друг не съм пробвала.  Peace

Масовият Ариел наистина остава върху прането като аромат и след изсъхването му.
И заличава миризмата на независимо какъв омекотител.
А мирише просто отвратително Crazy.

# 581
Ама аз имах предвид персила.

# 582
    Не съм ползвала много отдавна Персил и нямам спомени как беше, затова попитах...  Thinking А Ариела, честно казано, мислех, че само аз не го понасям, мирише ми на котешка пикня, с извинение...  Blush

# 583
Съпругът ми го опреличава с повръщано, извинявам се!

Гес, не е това темата, ама пробва ли новото унгарско Омо?

# 584
Да, пробвах го и уж обещах да пиша впечатления. Mr. Green
С две думи: супер е.
С повече думи: мирише на старото OMO, пере като старото OMO.

Бели чорапи на сина ми, с които играе тенис на онази ръждивокафява настилка и съответно изплескани до безумие - изпрани без проблем и без предварително третиране.
Петна от кръв върху чаршафи - изпрани без проблем и без предварително третиране.
Бяла покривка от рожденния ден на мъжа ми с петна от червено вино, Кока-Кола, домати и други неопределени, предварително обработена с Ариел спрей за петна, се изпра без следа на 60°. Ако не ги бях третирала предварително, нямаше да се изперат от раз (с каквото и да ги бях прала).

Ползвам го вече 5 - 6 пъти и нещата си стоят бели; нищо не ми е посивяло.

Ароматът от пакета е силен, но след изсъхване на дрехите изчезва.

Стана малко като в тъпа реклама, но е много добър праха. Не намирам разлика между английския Персил и гръцкия Скип и това OMO, освен концентрацията. Препоръчвам.
Браво на Юниливър, че пак го пуснаха!

Общи условия

Активация на акаунт