Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 116 688
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
guess who а всички тези предизвикателства на каква програма и температура ги пра?Със или без предпране?

# 586
Никога не ползвам предпране, освен за пердета.
Ползвах 160 мл прах на нормална програма памук на 40° и 60° с продължителност 2 часа и 15 минути. Това ми е програмата за пълния капацитет на пералнята - 5 кг. Другите две програми памук са за 3 кг дрехи и са по-кратки.

# 587
Къде има този унгарски ОМО и каква цена за килограм има?

# 588
Къде има този унгарски ОМО и каква цена за килограм има?

Виж тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=357250.msg15994991#msg15994991

# 589
Момичета,какъв е този спрей за петна АРИЕЛ,не съм го чувала.От къде мога да си го закупя?

# 590
Гес, благодаря за споделеното.
Тестовете, на които си подложила Омо-то са повече от достатъчни. Щом се е справило с наистина не толкова лесни за изпиране петна, значи си е старото Омо.
Утре ще купя.

# 591
Момичета,какъв е този спрей за петна АРИЕЛ,не съм го чувала.

# 592
  • Стара Загора
guess who, за какви петна се използва този спрей и къде може да се намери newsm78

# 593
guess who, благодаря за инфото. Ще чакаме да построят и при нас, че и ние да сме като хората.

# 594
  • Стара Загора
Renate, в магазинчето зад църквата до Пингвините има такъв Ариел за петна немски мисля, спрей преди нямаха. Имаха от 1 л туба. Аз много го харесвам Ариела за петна. Само, че купувам турски, защото е по -  евтин.  Вади ми петна от лютеница и съм много доволна. От един английски сайт си поръча приятелка http://www.sainsburys.co.uk/groceries/shopping/details/product_d … log_generic_event 2 броя за 6 паунда

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 08:56 от tanya_p

# 595
  • София
Наскоро ми донесоха от Италия препарат DASH Marsiglia.Не успях да намеря обаче информация на бълг език за нещо,което ме интересува,а именно дали мога да пера всичкото си бяло пране с него или е  само за избелване?Тъп въпрос,така като се самочета Crazy,но свекърва ми,която ми го донесе,твърди,че е само за избелване на дрехите,тоест ако имам захабени чаршафи,хавлии и прочие.Обаче на мен много ми харесва как изпира и мирише и ми се ще да си го ползвам за цялото бяло пране.
И още един въпрос-откъде в Бг мога да се сдобия с такъв препарат,поне в големите вериги не съм виждала?

# 596
  • По-близо до звездите
Да споделя за течните капсули (лилавите) на "Ариел".
Купих си една, за да ги пробвам. Резулатът е: страхотен аромат, който се запазва, некачествено изпиране на дрехите.
При това, става въпрос за дрехи, носени в града, леко замърсени и пуснати веднага за пране.  Sad
Добре, че не се набутах с цяла опаковка наведнъж.
P.S. Върнах се на другия ден в магазина, за да доразгледам опакованите кутии - пише, че продуктът е френски.

# 597
   След многото въпроси така и не успях да си купя от Биловския Персил.  Confused Ако някой от вече купилите си му е много и иска да си делнем една кутия, да ми пише.   Simple Smile

# 598
  • София
Аз пък си купих и розова дозичка  Laughing - била за бяло и светло цветно.  При мен и аромат нямаше - още при изваждането на прането  Shocked
Минавка, ама френска  Mr. Green
Не напразно са пуснали на ширпотреба в Била цели кутии  Mr. Green

# 599
розовата мисля, че е сензитив. Затова е слаб аромата. Аз купих от Метро кутия за бяло от зелените и те не перат. На бялото тествам новите прахове. Не съм доволна никак в сравнение с гела. Пише че са френски, но служителите ми казаха, че вноса бил от Румъния. Не знам, но няма да повторя

Общи условия

Активация на акаунт