Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 332
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от мен  newsm51
Хайде да ви почерпя с едно хубаво, ароматно кафенце   food010

# 196
добро утро-ето ме и мен с кафето.май за парви път се вклучвам с кафенце.
имаме ли новини от Василия или някоя друга мама?

# 197
Добро утро и от мен с чайче  food010

# 198
feniks10 много се радвам, че вече и двамата сте у дома, пожелавам ви всичко лошо да е останало зад гърба ви  Hug Hug Hug

Marinex чакаме те за кафенце.
На всички майчета добро утро и прекрасен ден   Coffee

# 199
о имаме много хубава новина от Феникс,миличка радвам се че всичко е минало благополучно.
сега само спокойствие и гледане на бебчо.

# 200
  • ГО
Добро утро и от мен! С кафенце  Laughing

feniks10, нека от сега нататък само хубави неща ви се случват!  bouquet  bouquet  bouquet

# 201
мама Радост мерси за кафенцето,с най-голямо удоволствие сядам до теб да си го изпия  Hug
Видях , че няма новинки за Василия ,дано всичко е наред и ще чакаме новини  Praynig Hug
Кармен  Hug Честити покупки и внимавай с това коремче и ръбовете , че най-голямото съкровище носиш там. Hug Радвам се , че мъжът ти вече е при теб.Имате 5 дена за вас само, а после ще се запознаете с вашия малък принц  newsm32  Hug
Антония дано мине по бързо  болката в пъпчето , внимавай ....бързаите бавнооо . Hug
Mamma да е жива и здрава баба ти   bouquet,и аиде другата седмица пак да ги събереш за един прекрасен повод.Дано и тази вечер си поспинкала. Praynig , че Ения милата се оттърва ,но теб те мисля.За киселините изобщо няма да питам, знам че няма да те оставят до края ,но геройски ги търпиш  Wink Hug
Цитат
А за бебката - може да не протестира, а да танцува момата, да купонясва и тя
smile3521 smile3501
4elsy Hug Hug Hug
За ваничките видях, че сте обсъждали и аз ще я мия нашата с гореща вода и препарат. Peace
elzas на всички ни се случва мила от хормоните е.За докторите те подкрепям 100% , ако не могат да те информират и не ти обърнат нужното внимание се изнервя човек и губи доверие във цялата система  Hug Което е много жалко , защото от здравето по важно няма за хората  Peace Hug
Дари видях едни снимчици ,на едно място  Hug Много си сладка  Peace Хайде чакам те днес тук , че ми липсваш мила. Hug
feniks10  spoko Hug Така се радвам, че вече сте заедно с бебчето ти . Heart Eyes Не се връщай назад мила, всичко е зад гърба ти давай само напред и се наслаждавай на новият ти живот. Hug
delight никакви кавги с мама и баба  Mr. Green Hug
kali 7  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug всичко ще е наред  Peace spoko
камаче как си мила ? Надявам се , че си в по добро настроение вече. Hug
Лек ден ви желая на всички и палчета на тези ,които имат нужда днес  Hug
Ще чакам новини за бебетааааа  Hug Hug Hug

# 202
искам да питам майчетата с бебета ,като ви падна пъпа само със спирт ли го почиствате?

# 203
  • ГО
mama Iv, добре съм, благодаря!
Минах през всички емоции, вълнение, очакване, страх, безразличие....
Спокойна съм (уж).
Правя какво ли не, моя мъж е много щастлив, не е очаквал такъв гювеч и то баш накрая hahaha
Сега...отивам да чистя, да сменя чаршафите и такива дейности, че може и да реши да излезе.....
До после Hug

krasita1, на баткото пъпчето падна още същата вечер като се прибрахме у дома. Беше на 3 дни. Няколко дни след баня почиствахме пъпчето със спирт и после пудрихме. Общо взето пъпчето трябва да е сухо.

# 204
Добро утро маминки  Hug
Ей ме с кайвето  kaffeetrmker_2 Ахони , до теб съм коте Heart Eyes
Връщам се да дочета , че като видях как ме търси котанка Ахони, че и Мама Хипопотама и бързо се метнах за записче  Laughing Laughing Laughing

# 205
Tink  Наистина е много хубаво и e някак необикновено и различно сега, защото чакаме и бебо. През осемте години, в които сме заедно, не сме били разделени за повече от 10 дена, а сега цели 8 седмици.  Simple Smile Hug Hug Hug

Феникс Чудехме се как сте. Радвам се, че най-накрая всичко е минало и сте добре! Желая само хубави неща и бебчо да расте здрав и весел Hug Hug

mama Iv Как помниш всичко за всеки, страшна си!  Peace Да, имаме няколко дни само за нас. Днес искам да излезем на разходка, че е слънчево, а вече се чудя за всеки ден дали ще е последен в сегашната ми форма и дали ще мога да се разхождам дълго. Не че не съм във форма де, то кръглото също е хубава форма, даже съвършена  hahaha

Мамма  Hug Hug Hug

И аз чакам хубавите новини от Василия  Praynig Praynig Praynig

Тати е много изморен, часовникът му е с 2 часа назад и още спи. Аз обаче имах странни болки през нощта, добре че бяха еднократни и само при надигане и сядане в леглото. Лелей... точно отдолу вертикално, като че през шийката и дълбоко нагоре, ме преряза и стегна много. Досега такова нещо не бях имала. След това легнах пак и мозъкът ми цяла нощ беше зает с мислене как ще тръгна да раждам днес докато го няма доктора ми и очаквах пак нещо да ме заболи, не можах да спя добре. Но днес има слънце и утрото е по-мъдро от вечерта.

Моят анестезиолог уж щеше да се среща с мен за разговор, но вместо това говорихме 2-3 пъти по телефона. Зададе ми куп въпроси и накрая ми каза, че нямам нужда от тестове за алергия. Обаче все бързаше. Утре отивам пак до болницата за тонове и ще го потърся след това. Вие какви въпроси задавахте на вашите анестезиолози? Има ли нещо важно, което трябва на всяка цена да го питам?

# 206
  • Варна
Добро утро и от мен сега се надигам от леглото милото днес си е вкъщи и аз се излежавах Simple Smile))
Новини от Василия няма дано всичко е наред ще чакаме Simple Smile
Феникс важното, е че всичко е минало благополучно лошото го остави зад гърба ти радвайте се сега един на друг с малкото вечно гладно юначе  Hug Hug Hug Hug
И аз съм с чаша кафенце  и се присъединявам към вас   food010
kama4e аз продължавам с настроенията днес съм уж от спокойните. Днес май ще чистя така като гледам не ме мързи от сутринта Simple Smile)

# 207
относно пъпа-мойта педиатърка ми показа как се почиства и накрая капваше малко спирт в пъпчето.
това беше за непаднал пъп.а той взе че на другия ден падна.като я къпя не го мокря,и пак го почиствам както ми показа доки,но и аз имам спомен от каката че слагах пудра.
да капвам ли спирт в пъпчето или не?

# 208
Добро утро!

Искам да ви почерпя виртуално, кой каквото обича. Моето мило днес има рожден ден. smile3510

feniks10, Цецинка  Hug радвам се че вече сте си вкъщи.

На мамите които утре ще раждат им пожелавам леко и безпроблемно раждане.  Hug Hug Hug Ще стискаме палци.

На всички пожелавам хубав и усмихнат ден.  Hug Hug Hug

# 209
лубка-ли мерси за почерпката,пожелавам на твойто мило много да те слуша и да помага за бебчо и още много години обичащи се. newsm59 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт