Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 332
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Фениксче , миличко толкова се радвам да видя , че сте си заедно с бебенцето и всичко е ок  Hug
Мама Радост , седнала съм вече в компанията на кафеджийките - аз до последно май не се отказвам от кайвето  Laughing Laughing Laughing
Карменче, радвам се, че таткото е до теб , пък дори и спящ Laughing
Диди Пейчева ,  Hug сядай в групата  Laughing
Кали 7 , спокоен ден ти желая и спокойна нощ. Утре по някое време чакам смс и аз ще изпратя  Praynig Praynig Hug Heart Eyes
Камъче , и аз се захващам със същата процедура , но не с мерак да излиза бебка ами щото от утре ме няма поне 4-5 дни  Laughing
Мамо Ив, Вени Саси , Мамма Hug Heart Eyes
Хубав и слънчев ден котета  Heart Eyes Hug

# 211
kama4e Mr. Green Hug И аз така мила ,както вчера някои каза няма да сме вечно бременни   Wink Аз от 7.00 ч. съм на крак и като изпратих мъжо да се труди вече имам една пералня пусната.Сега станаха и гостите и докато се разсънят и аз отивам да им стъкна закусчица и после пак ще доида .Дано до тогава да имаме вест за бебчета  Hug
маринексче Как си днес , забравих да ти честитя Булдозерките , да си ги носиш със  здраве. Peace От сега ти стискам палчета и на теб  fingerscrossed и искам да ми обещаеш нещо  Praynig Мисли само за хубави неща ,като доиде момента. Peace Hug
Carmen Hug Приятна разходчица ,днес времето го дават да е хубаво.Това с болчицата маи е нормално , аз ги получавам от една седмица и го отдавам на това, че бебчето слиза все по надолу .Дори успоредно с това ми се схваща един мускул от ляво точно от вътрешната страна на краката ми, което ме кара да вървя като пате  Mr. Green
krasita1 боже много ми е смътно това за пъпчето.И аз май ще има да питам като родя  Wink
lyubka_li   bouquet nbirthday  Gift Да ти е жив и здрав мила и много да си те обича  Heart Eyes Hug А подаръка му скоро ще се появи  Hug

# 212
Здравейте момичета! Отдавна не съм се вясвала,  Embarassed но това е защото милото беше в отпуска до днес.
От другата седмица се надявам да съм отново на линия, че много съм пропуснала  ooooh! . Като гледам колко
бебенца са се родили.  Hug
Честити бебенца:
Ивона на мама peteeee
Радостин на мама sisi2000  
Николета на мама Femme  
Филип на мама Nin  
Ира-Марина на мама Marinela flo  
Павел на мама Бъжева  
Ивет на мама ninchu_m  
Боян на мама Анна
Ива на мама Кети
Божидар на мама Карамел  
Галина на мама zvezdi4ka  
Краси на мама eniq  
Калина на мама jilian81  
да са ви живи и здрави и много радост да носят!

Честито на мамите в деветия!
Стискам палчета за останалите мами всичко да мине по вода!  Praynig

# 213
# 214
красита,аз още нямам беб4е,но на лекцията казаха ,че когато му падне пъпчето можеш да си го къпеш цялото вече...А и спирта нали е точно за да изсуши пъпчето,да падне по-бързо....
Иначе се отказахме да пътуваме,защото в сайта на компанията пишеше че в 34 седмица не може а аз тогава влизах в нея.

феникс,Добре дошла,дано да няма повече препядствия и да си се радвате на най-голямото съкровище за всеки!

И аз днес чакам милото,цяла седмица беше в стараната на кравата Милка,но им изместили полета за по-късно ,няколко часа ,ама пак ми е тъжно  Cry

# 215
Здравейте,

Феникс прекрасно, че вече всичко е наред с бебо, сега можеш да си спокойна и да се радвате един на друг.

Добре завърнал се Лъчко на мама Цецинка вече сте в пълен комплект  Hug

За всички очакващи голямото събитие утре пожелавам преди всичко спокойствие и безпроблемно раждане.  Praynig  Praynig  Praynig

Любка_ли  nbirthday да ти е жив и здрав.

# 216
Добро утро!
Нареждам се и аз с чайче и закуска при вас.
От снощи се чувствам адски отпаднала,коремчето ме стяга,а и имам чувството ,че адски много съм се подула отдолу...болките са едни такива парещи в областта на яйчниците.Снощи много се бях шашнала,защото много ми се иска бебка да си постои поне още 2 седмички на топло...,а аз 2 дни не се спрях почти и ми е едно такова гуууузно.Стискайте палчета да сме още малко 2 в 1  Praynig
Гледам,че нямаме новини от Vasiliа,дано всичко да е наред при нея. Praynig
Feniks 10, добре дошла!Радвам се,че с бебо сте добре!Гледай сега само напред и се радвай на малкото човече!!! Hug Hug  Hug
lyubka_li, да ти е живо и здраво милото и скоро с най/хубавия подарък да го дариш  Hug  bouquet
mama Iv, страшни постове пишеш  Hug Hug Hug
Carmen, радвай се мила на половинката.Представям си каква радост е.И се възползвайте от оставащите дни пълноценно. Hug Hug Hug Hug
На всички останали,няма да ви изброявам,че да не изпусна пак половината  ooooh!,хубав ден и стиснати палчета,на тези ,който имат нужда.А на мамите,на които утре предтои голямото събитие-СПОКОЙСТВИЕ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ МИСЛИ за срещата с малкото човече  Hug Hug Hug 

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 217
  • На брега
Красита, до колкото имам спомен от лекцията в Окръжна, когато падне пъпчето, прясната раничка също се почиства със спирт. Отвън почистваш с памуче, а за самата раничка може да се използва и тампонче/клечка за уши... Но нека и друга мама се включи, ако е по-компетентна.

# 218
Ох, искам да ви се оплача Cry
Ужасно крива се чувствам, а нямам причина и това още повече ме дразни. Само ходя и мърморя, не зная какво ми се прави, какво искам... Това е ужасно. Залових се с чистене и подреждане, ама бързо се уморявам и задъхвам... Сега мъжа ми реши да ме води по магазините, че малко да се поуспокоя - а аз пак сък крива... Давам си сметка, че хормоните тотално са луднали, ама... Колко ще продължи това ?!?!?! А и друго, изпадам в паника, че бебо може да се роди всеки момент, а аз не съм готова... Rolling Eyes

# 219
marinex Таткото - спящ не спящ, друго си е да е тук, наистина.  Laughing С присъствието си ми пази страх и ми вдъхва кураж. Каза, че коремчето ни доста е пораснало. Аз наум му благодаря, че не се изказа в подобен стил и за други части от тялото ми, и не възнамерявам да любопитствам  Embarassed
Аз също забравих да ти честитя новите булдоци. Пардон, булдозерки. Надявам се и кучо да ги хареса  Joy

mama Iv Така като знам, че и друг има подобни болки, се успокоявам, че не съм зараждала още   bouquet  Heart Eyes

Маринекс, Кали, и всички, които ще стават мамчета утре - Вълнувам се с вас и ви желая леко раждане без проблеми, без страх, без притеснения. Всичко да мине бързо и лесно, бързо да се възстановите и да ви остане един хубав спомен от 1 март. И скоро да ни пишете пак тук.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 11:23 от Carmen

# 220
Poohinka ставаме две, аз отдавна също не съм се чувсвала така  newsm45 . Но аз пък изпивам голям страх дали ще мога да се справя като дойде бебето, как ще реагирам, как ще реагира нашия тати изобщо въпроси, на които никой не може да отговори  ooooh!  

# 221
Добро утро и от мен..то ден станало,ама карай.Малко четох за изпита и рекох да ви надникна.От вчера само 5 страници имам да чета,спокойна съм  Laughing
Постоянно се овъртам за мамите,които са като мене с термин 27.03 - BONI , antigona   ,yanin4eto ,iva_vasko ,Камката
Да видим коя ще е първа  Laughing
Аз поне знам,че до 10 дена няма да родя,така ми каза докторката.Гледам си постоянно снимката от ехографа,големи бузки има моя юнак ,на кой ли се е метнал Heart Eyes Докито вика,че малко дългичко било-47 см. ама аз като чета за 36г.с. си е нормално  newsm78 Иаче е 2,400 и ми каза,че така или иначе ще порасне най-много 3,200-3,300 и шансовете ми за нормално са големи  newsm68 На 20.03 ще ми види таза и тогава вече ще се разбере на 100% (ако нещо не се обърка ,разбира се).
Сега почвам да чета назад,току виж Vasiliа е родила и някой пак да не ме обвини,че не честитя  Crossing Arms

Момичета,от кога да ми е готов багажа за болницата?А като че ли съм се настоила,че раждането е далеееч,далеееч във времето,пък и докторката като каза,че до 8.03 няма да родя още съм по-спокойна.

За мамите от Стара Загора,понеже ходих при Д-р Цонева(аз нали все търся странични мнения и обикалям при различни доктори),останах с много добри впечатления,каза ми много неща,които до сега никой не си е правил труда,едни таблички ми даде,обясни за контракциите и т.н. бе направо лекция ми изкара,много взех да се замислям дали да не раждам при нея.Забравих коя мама беше от Стара Загора,щях направо нея да питам  Thinking
Аз където мисля да раждам ,по-скоро за доктора съм чувала,че жените са доволни от него,иначе той не държи да ми следи бременността,просто ме записа.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 11:44 от GodaiVa

# 222
  • София
Пак се включвам. Погледах ТВ, подремнах малко и сега отивам при мама и тати да обядвам, че там много ме глезят. Снощи си взех "хапчето" за сън - един хубав рев, че то от толкова болки вече не се издържа и поспах тази нощ. Сега милото гледа постоянно да ме разсейва, на моменти малко болезнено, но все пак му се радвам.  Heart Eyes
Ще отида и да купя 1 голяма мартеница за всички вас за здраве и специално за тези, които утре ще получат големи ревящи мартеници  Hug
Кармен, много се радвам, че вече сте заедно с мъжа ти.
kama4e, didipeicheva, гуш за по-добро настроение.
lyubka_li, да ти е жив и здрав рожденика и много да се грижи за вас.
Мама Ив, с теб си чакам заедно, може пък на една дата да родим.  Hug
На всички  Hug Hug Hug. ще гледам да наминавам често днес (дано брат ми не си е взел компа с него).

# 223
Честити бебенца на

мама Marinela flo
мама Бъжева
мама ninchu_m
 мама Анна
мама Кети
мама Карамел
мама zvezdi4ka
мама eniq
мама jilian81

Много се радвам, че и с Феникс всичко вече е наред!

И аз до сега му спретнах едно голямо чистене на къщата, че мъжо искаше да ми помогне. Аз пък съм малко в другата крайност, което също не е хубаво. Мъжът ми е един чистофайник, понякога така ме дразни, че аз съм изчистила, а той след мен нещо все лъска, че не било напълно чисто. А пък недай си нещо да изцапаме с малкия в неговата кола... Но пък хубавото е, че много често ми помага. Днес изчисти с прохосмукачката и ми излъска душ кабината и цялата баня, аз измих само тоалетната.
Следобед и ние най- после ще ходим за креватчето, че все се чудих какво да е, най- накрая реших.

GodaiVa и аз като теб се успокоих, док като каза, че според него имам още доста време, а можело и да пренося. И моята беба беше малко над 2500 и док каза, че очаква да стане най- много 3000- 3100. В сряда съм пак на доктор и ще видя колко е порастнала.

Успех на Маринксчето утре! И гуш на всички мами! Hug

# 224
Ето ни и нас малко позакъсняхме с кафето ама все ни се спи какво да се прави.... smile3524
Фениксче много се радвам че се гушкате вече с малчо дано всичко лошо да е вече зад гърба ви и да се радвате на много щастливи мигове от тук нататък .smile3525
Добре дошъл и на малкия Лъчко при останалата част от семейството.
Любка ли честит ти рожденник много да те слуша и да помага newsm67.
До всички мами,Които ще раждат утре поръсени сте с много вълшебен бебешки прах babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7за да мине всичко благополучно и да сте много спокойни.
На останалите мами много  Hug Hug Hug Hug Hug от нас.

Общи условия

Активация на акаунт